Jump to content

Ιron Maiden. Θα πατε?

jimakos21

Recommended Posts

Προσωπικά μόνο το flight of icarus στεναχωρήθηκα που δεν παίξαν.

Το alexander πια έχω βαρεθή να το ακούω να το ζητάνε.

ΤΕΛΟΣ

Μην ασχολείστε με αυτό σε live. ΔΕΝ το παίζουν.

Το can i play with madness μ'αρέσει τρελλά.

Παιδιά γούστα είναι αυτά.

Το θέμα είναι οτι και μόνο που παίξανε φέτος το

rime of the ancient marriner

απλά η playlist είχε για ΧΡΟΝΙΑ το κάτι διαφορετικό!

Εμένα μ'άρεσε!!

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Σιγα μην ξανα ερθουν.

Παντως για να πω την αληθεια δεν πιστευω να την επιστρεψει αυτος που το εκανε. Αλλα και να ηξερα ποιος ειναι δεν θα τον αποκαλυπτα γιατι ο Adrian εχει κατα ψονιστει μιλαμε. Θα του δωσω κιθαρα που κανει 10.000 Ευρω για να μου δωσει ενα jacket ; Ενα σημειωμα ; Παει καλα ο ανθρωπος, τοσα χρηματα βγαζουν και δεν ξερουν τι να τα κανουν. Αν δεν θελει να δωσει χρηματα τουλαχιστον ας δωσει μια αλλη κιθαρα. Κατι τελος παντων, αλλα οχι τα ρουχα του. Ελεος ειναι!

Σιγα μην ξανα ερθουν.

Παντως για να πω την αληθεια δεν πιστευω να την επιστρεψει αυτος που το εκανε. Αλλα και να ηξερα ποιος ειναι δεν θα τον αποκαλυπτα γιατι ο Adrian εχει κατα ψονιστει μιλαμε. Θα του δωσω κιθαρα που κανει 10.000 Ευρω για να μου δωσει ενα jacket ; Ενα σημειωμα ; Παει καλα ο ανθρωπος, τοσα χρηματα βγαζουν και δεν ξερουν τι να τα κανουν. Αν δεν θελει να δωσει χρηματα τουλαχιστον ας δωσει μια αλλη κιθαρα. Κατι τελος παντων, αλλα οχι τα ρουχα του. Ελεος ειναι!

Κάτσε γιατί μου φαίνεται ότι κάπου χάσαμε το μέτρο ! Του ανθρώπου του έκλεψαν την κιθάρα ! Δεν τη δάνεισε, δεν τη χάρισε, δεν την έχασε ! Δηλαδή πρέπει να δώσει στον κλέφτη κάτι της ίδιας αξίας για να πάρει πίσω κάτι δικό του ?!! Ημαρτον και έλεοC δηλαδή ! Εγώ πιστεύω ότι αντέδρασε παραπάνω από καλά και εξηγούμαι:

Ο κλέφτης προφανώς ήθελε ένα συλλεκτικό κομμάτι από τους maiden γιατί είναι τέρμα φανατικός οπότε τι καλύτερο από ένα καράσυλλεκτικό μπουφάν και ένα γράμμα ! (Για αυτούς που δίνουν σημασία σε αυτά) Και μη μου πεις ότι η κιθάρα, αν επιστραφεί, θα επιστραφεί από οποιονδήποτε άλλον πέρα του δράστη ! Επειδή έχει ψωνιστεί δεν θα του δώσεις μια κιθάρα που κάνει 10000€ για ένα μπουφάν και ένα γράμμα ??? Δεν κατάλαβες, δική του είναι η κιθάρα και πολλά δίνει για ένα τέτοιου βελινικούς (ας εκφραστώ ευγενικά) ποταπό συμβάν. Εσένα αν σου κλέψουν την κιθάρα ας μην σου τη δώσουν πίσω επειδή θα σκεφτούν "O Dr. Paneas είναι έτσι και επίσης δίνει για αντάλλαγμα μόνο το αγαπημένο του φλιτζάνι ??? Ασε ρε ο τέτοιος" Ομορφο ?

Βασικα δεν πιστευω να την βρει την κιθαρα ο Adrian. Κανενας δεν θα την εδινε πισω. Οχι μονο γιατι ειναι συλλεκτικη αλλα γιατι ειναι μια πολυ καλη κιθαρα.

Πιστευω πως αν ηθελε πραγματικα την κιθαρα θα εκανε οτι περναει απο το χερι του. Για πολλους μουσικους η κιθαρες κλπ ειναι κατι σαν τα παιδια τους. Φανταζεσαι καποιον να σου εκλεβε το παιδι ; Θα εκανες τα παντα για να το παρεις πισω... Το λεω γιατι προφανως ο Smith θελει την κιθαρα κυριως για την συναισθηματικη αξια της και οχι τοσο για την κιθαρα σαν οργανο.

Οποτε πιστευω οτι θα μπορουσε να κανει πιο δελεαστικη προσφορα.

Εμενα προσωπικα δεν με πειθει φιλος το jacket του και το σημειωμα του. Ναι αυτο ηταν το ονειρο απο μικρο παιδι, ενα χειρογραφο του Smith.

Αν αυτος που εχει κλεψει την κιθαρα ειναι μουσικος - δηλδη παιζει κιθαρα χρονια - και δεν ειναι φανατισμενος με τους maiden, στα @@ του το Jacket και το σημειωμα.

Αν ειναι fan τοτε θα το σκεφτει και ισως την δωσει (που δεν το νομιζω). Αλλα και παλι ποιος fan θα ηθελε να στεναχωρησει τον Smith ;

Σωστός μαν, σε ένα πράμα όμως θα διαφωνήσω, "παιδί" σου είναι οκ, έχει συναισθηματική αξία οκ, αλλά μην ξεχνάς και το άλλο, ότι τέτοιοι μουσικοί σαν αυτόν έχουν κι εγώ δεν ξέρω πόσες κθάρες στην κατοχή τους!!!!! και βγάζουν κι ένα σωρό λεφτά δεν είναι θέμα οπότε, σιγά μην του λείψει. Ένα έτσι να κάνει με το μικρό του δάχτυλο του φέρανε μια άλλη...Άστο το παιδί να χαρεί λίγο κι ας την βρούνε μετά (αν μιλάμε για φανατικό των Maiden)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.