Qlim4X Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 καλησπέραλοιπόν αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής. τα νέα ρακορ πια έχουν μια ροδέλα υποτίθεται για στεγανότητα. αυτή η ροδέλα κάνει δουλειά η θα πρέπει να βάλουμε κλασικά τεφλον στο σπείρωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιούλιος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Μια χαρά δουλειά κάνει το o-ring! Δεν χρειάζεται πια τεφλόν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 22, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Στα ρακόρ που είχαν ροδέλα, δεν έβαλα τεφλόν. Σε αυτά που δεν είχαν, έβαλα Μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα, όλα είναι μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 22, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Μια χαρά δουλειά κάνει το o-ring! Δεν χρειάζεται πια τεφλόν! μαστα και σφίξιμο τέζα η με μέτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 22, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Με αίσθηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούλιος 22, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 βάλε τεφλόν και ας μην χρειάζεται. το σφίξιμο πάντα τέζα με το χέρι που δεν έχει δύναμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιούλιος 22, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Εξαρταται πιο χερι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Ιούλιος 22, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Σε ρακορ χωρις o-ring που παταγε σε plexy εβαλα τεφλον αλλα εχανε οσο και να το σφιγγα. Τελικα απο το σφιξε-σφιξε εσπασε... Σε αλλα με o-ring χωρις πολυ σφιξιμο ηταν ok. Επομενως βαζεις και τα 2 (για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο) και παντα μα παντα σφιγγεις σιγα-σιγα μεχρι εκει που βλεπεις οτι σε παιρνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 22, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 το θέμα είναι ότι δεν έχω αίσθηση όταν σφιγκω Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Ιούλιος 22, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 το θέμα είναι ότι δεν έχω αίσθηση όταν σφιγκω Σιγα ρε Σουγκλακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
teosard Ιούλιος 23, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 Σιγα ρε Σουγκλακο :hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 23, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 αν βάλω γαλλικό κλειδί σφιγκο μέχρι να τερματίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 23, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 σε πλεξυ,εγω θα σου ελεγα να μην βαλεις τεφλον γιατι μεγαλωνει ανεπαισθητα το σπειρωμα και με το βαλε βγαλε ξεχειλωνουν οι βολτεςκαι ειδικα σε βιδωμα ρακορ σε πλεξυ καπακια θελει πολυ προσεχτικο σφιξιμο γιατι μπορει να μην ραγισει εκεινη τη στιγμη αλλα με την ταση που του δινεις αργα ή γρηγορα θα κανει ρωγμες και μετα καταλαβες..αν εχεις προβλημα στεγανοτητας, λιγη μαυρη υδραυλικης χρησης σιλικονη κανει μια χαρα.αν το ρακορ σου εχει o-ring και βιδωνει σε επιπεδη επιφανεια και οχι σε πατουριασμενο σπειρωμα,σφιχτο οσο παει με το χερι και τσεκαρε να δεις μολις βαλεις τον σωληνα αν στριβωντας τον ξεβιδωνει το ρακοραν οχι εισαι οκαν ναι σφιχτο λιγο παραπανωδεν θελει καργαρισμα γιατι μπορει να εχεις αντιθετα αποτελεσματα (λαστιχαρει η τσιμουχα και βγαινει εξω απο το σημειο επαφης και τρεχεις μετα με το wettex και τα delica) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 23, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 άντε τώρα να το κάνω για 22 ρακορ αυτό. γαμώ το full body w/c μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.