serafino Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2008 Προσφατα αγορασα καποιες μνημες (ddr1, αν εχει σημασια)και διαπιστωσα οτι ειναι single sided, δηλαδη εχουν τσιπακια μόνο απ τη μία πλευρά. Σημαινει κατι αυτο?Μπορουν να συνδιαστουν χωρις προβλημα με double sided μνημες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosvlass Ιούλιος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Μπορούν αλλα με περιορισμούς συνήθως.Αν κοιταξεις στο manual της μητρικής θα δεις ενα πίνακα απο θα εχει τα slot της μητρικης και πως μπορεις να τις τοποθετήσεις ανάλογα με το αν ειναι S η D ωστε πχ να εχεις ταχυτητα 400mhz.Παντως ασυμβατότητα δεν νομιζω οτι θα εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serafino Ιούλιος 22, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Eνταξει, εννοειται οτι ταιριαζουν στα slots, οταν εκανα το thread τις ειχα ηδη βαλει καιαπ οτι φαινεται ολα ειναι ok. Μαλιστα αρχικα ηταν στα 333ΜΗz οποτε πηγα στο bios και αλλαξα απο auto σε Limited και 2:1 οποτε εχω 400. Το Τ2 παραμενει(ακομα κι αν βαλω <Τ2: Disabled>, παλι Τ2 εχω). Αλλα η απορια μου ηταν αν σημαινει κατι οταν μια ram ειναι single sided. Θυμαμαι οταν ειχα πρωτoπαρει pc πριν χρονια οτι ηταν ετσι, κατοπιν αυτες που επαιρνα ηταν παντα double sided... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιούλιος 22, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Τι σύστημα έχεις? Οι AMD 754 και 939 είχαν περιορισμό με τα dimm, αν έβαζες double sided 400άρες τότε το dual channel πήγαινε στα 333. Απλά κάποιες μητρικές το παρέκαμπταν αυτό. Εμένα μου είχε κάτσει σύστημα 754 που δε γινόταν να κάνω κάτι, αν τις έβαζα στα 400 έβγαζαν errors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.