Jump to content

Gamimg Pc!!! Προτάσεις

Knobla

Recommended Posts

Πολυ ωραιος...εγω πηρα ενα samsung απο το πλαισιο 30 ευρω...δεν κανει σαν αεροπλανο οπως το παλιο μου plextor

ειμαι πολυ ευχαριστημενος μαζι του...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977751&product=1140353

Οσο για το θεμα ψυξης παρε μια Zalman 9700 απο εμενα...

Εκτως Αν στο κουτι σου θα χωραει TRUE 120,(thermalright ultra extreme 120)

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Jimmy έχω λεφτά για την sapphire...άρα ok....τη!!

Μετά για θέμα ψύξης λέτε να μην βάλω υδρόψυξη..αν στο μέλλον κάνω ο\c και crossfire θα τα αντέχει η αερόψυξη...

gt αν είναι να μην το αντέχει μην βάλω τώρα αερόψυξη και το αλλάζω

άκυρο η 4870x2 ποτε βγαίνει...??

για να καταλάβω...αν έχεις 2 4870 με crossfire θα είναι ίδιο με μια 4870x2 ??

"κιαλο" άκυρο...ποσο περίπου θα κοστίζει η 4870x2...ξέρουμε???

Μεταξυ των δυο μην το σκεφτεσαι, αν πας σε αερα True 120 (εστω και την ασημενια αν δεν σε νοιαζει τοσο πολυ η μουρη) με κλειστα ματια. Τωρα περι υδροψυξης, κολοκυθοπιτα... Δεν ειμαι ειδικος περι του θεματος οποτε ας απαντησει εκτενεστερα καποιος αλλος, παντως μην νομιζεις οτι υστερει τρελα ο αερας σε gaming & o/c, απλως αν θες το κατι παραπανω θα πρεπει να περασεις σε... νερουλα μονοπατια. Η 4870x2 λενε πως θα ειναι γρηγοροτερη απο 2 4870 σε CF, και θα στοιχιζει γυρω στο 50ρι φτηνοτερα (φημες φημες και αλλες φημες)

Η 4870x2 λενε πως θα ειναι γρηγοροτερη απο 2 4870 σε CF, και θα στοιχιζει γυρω στο 50ρι φτηνοτερα (φημες φημες και αλλες φημες)

LoL η 4870 x2 θα είναι γρηγορότερη από 2 4870 σε cf...και 50 φτηνότερη(νομίζω μονο φήμες είναι:hmm:)ξέρουμε ποτε θα βγει...μπορείς να κανεις cf 2 4870x2 ??

δn το σκεφτόμουν ανάμεσα σε sythe και true black..αλλα αν δη χωράει στο κουτί μου ??το ξέρω η true black είναι θηρίο αλλα ποίες είναι ακριβώς οι διαστάσεις τις ??

LoL η 4870 x2 θα είναι γρηγορότερη από 2 4870 σε cf...και 50 φτηνότερη(νομίζω μονο φήμες είναι:hmm:)ξέρουμε ποτε θα βγει...μπορείς να κανεις cf 2 4870x2 ??

δn το σκεφτόμουν ανάμεσα σε sythe και true black..αλλα αν δη χωράει στο κουτί μου ??το ξέρω η true black είναι θηρίο αλλα ποίες είναι ακριβώς οι διαστάσεις τις ??

ok βρήκα τις διαστάσεις τις...63.44(Μ) x 132(Π) x 160.5(Υ)mm...

Δε νομίζω να χρειάζεται να μπλέξεις με υδρόψυξη. Ο αέρας επαρκεί για ικανοποιητικότατο όβερκλοκ. Μελλοντικά αν εξαντλήσεις τα όρια με τον αέρα και δε σου φτάνει, που δεν το νομίζω αφού όπως λες δεν έχεις ασχοληθεί με overclock καθόλου, τότε μπορείς να βάλεις υδρόψυξη. Αλλά πιστεύω ο αέρας σε υπερκαλύπτει, ειδικά ψύχτρες τύπου True 120.

Δεν ειναι φημες οτι θα ειναι γρηγοροτερη..θα ειναι σε μονό PCB..δεν θα ειναι σε 2 διαφορετικα..και επισης θα εχει 2gb GDDR5 μνημη..οχι 512Χ2 που εχουν οι 2*4870 :T:

Η τιμη τις οντως λεγεται οτι θα ειναι λιγο φθινοτερη αποτι 2*4870 :inlove:

Μπορεις να κανεις CF με 2*4870X2 αλλα το θεμα ειναι οτι λογικα θα εχεις ενα προβληματακι drivers..αρχικα..και οτι θα χρειαζεσαι ενα 1000+W PSU..:hm:

Λεγεται οτι βγαινει Αυγουστο...περιμενουμε νεοτερα ομως απο τους newsposter μας..:D

Δεν ειναι φημες οτι θα ειναι γρηγοροτερη..θα ειναι σε μονό PCB..δεν θα ειναι σε 2 διαφορετικα..και επισης θα εχει 2gb GDDR5 μνημη..οχι 512Χ2 που εχουν οι 2*4870 :T:

Η τιμη τις οντως λεγεται οτι θα ειναι λιγο φθινοτερη αποτι 2*4870 :inlove:

Μπορεις να κανεις CF με 2*4870X2 αλλα το θεμα ειναι οτι λογικα θα εχεις ενα προβληματακι drivers..αρχικα..και οτι θα χρειαζεσαι ενα 1000+W PSU..:hm:

Λεγεται οτι βγαινει Αυγουστο...περιμενουμε νεοτερα ομως απο τους newsposter μας..:D

Με καλυψες ;)

Κουτί : THERMALTAKE VA7000SWA SHARK WINDOW SILVER

Τροφοδοτικό : Pc Power & cooling 750W Silencer Quad Cf

Cpu : AMD Phenom 9950 2.6Ghz Quad-Core Black Edition Box

MoBo : SAPPHIRE PURE CROSSFIREX 790 PC-AM2RD790

RAM : Corsair Ram 4GB Kit DDR2 8500C5DF G

Vga : Sapphire Radeon HD4870 DDR5 512MB

HD : WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA

[/quote/]

-δείτε πιστεύω ότι κατέληξα σε αυτό...(μονο στην mobo υπάρχει συζήτηση....και εγώ την άσους έλεγα...δn ξέρω...θέλω απόψεις:D)

-Ένα Dvd Cd recorder ρε παιδιά!!!τόσα και τόσα ξέρετε edo κολλάτε...:p

-για το θέμα τις ψύξεις...κάποιος και εδώ ??

Την μητρική αυτή την είχε πριν μισό μήνα σε προσφορά το πλαίσιο στα 95Ε!!!!! Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα!!

Αν δεν υπάρχει γιατί δεν πας σε μια μητρική σαν την MSI K9A2 PLATINUM που έχει δείξει ότι είναι αστεράκι?

Εχει μόνο 125Ε στο e-shop και αν δεις και το review της oktabit για τον 9950 θα δεις οτι με την msi έφτασε στα 3,6ghz! Οπότε θα έλεγα να πας προς εκεί!! Με την διαφορά χρημάτων και με λίγο σκόντο από τα υπόλοιπα parts (κουτιά κ.λ.π.) μπορείς να βάλεις και δεύτερη 4850 σε crossfire!!! Σκέψου το!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523304

Για την ASUS πάντος δεν έχουν ακουστεί και τα καλύτερα!

review του oktabit:

http://oktabit.foracamp.gr/content/review-amd-phenom-x4-9950-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AF%CE%BE%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3570mhz

Και όσο για τις μνήμες κοίτα να πάρεις καποιες που να θέλουν τάση κοντά στα 1,8v - 1,9v ώστε να είσαι κοντά στις προδιαγαφές του imc των phenom που θέλουν 1,8v!!!

Δεν έχω δει βέβαια ddr2 8500 στα 1,8v στην ελληνική αγορά! Αλλα υπάρχουν αυτές κοντά στα 2v!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554816

Στο εξωτερικό κυκλοφορούν αυτές στα 1100mhz με 1,8v ,που είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του imc των Phenom!

http://www.memoryc.com/products/description/4GB_G_Skill_DDR2_PC2_8800_1100MHz_TT-PI-Series-5_5_5_15-Dual_Channel_kit_w-PI_Heatsinks/index.html

Στο εξωτερικό κυκλοφορούν αυτές στα 1100mhz με 1,8v ,που είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του imc των Phenom!

Εγώ τώρα είμαι γερμανία...να τις πάρο από εδώ...:p

εγώ το pc σκεφτόμουν να το πάρο μετά τον δεκαπενταύγουστο...(έτσι κι αλλιώς θα λείπω ποιο πριν)αφού λέτε ότι θα βγούν τον αύγουστο οι 4870x2...να τις περιμένω...αντί να πάρο την 4870 την 512...και δη θα χρειαστώ CF στο κοντινό μέλλον

Εγώ τώρα είμαι γερμανία...να τις πάρο από εδώ...:p

εγώ το pc σκεφτόμουν να το πάρο μετά τον δεκαπενταύγουστο...(έτσι κι αλλιώς θα λείπω ποιο πριν)αφού λέτε ότι θα βγούν τον αύγουστο οι 4870x2...να τις περιμένω...αντί να πάρο την 4870 την 512...και δη θα χρειαστώ CF στο κοντινό μέλλον

Φυσικά, αν μπορεις πάρε μου και εμένα ένα ζευγάρι!!:upside::hehe:

Περίμενε και αν έχουν βγει .... πάρε την x2 !!! Μπορεί να έχουν πέσει και λιγάκι οι τιμές......:whistling

Περίμενε και αν έχουν βγει .... πάρε την x2 !!! Μπορεί να έχουν πέσει και λιγάκι οι τιμές......:whistling

Enois tin 4070x2 να πάρο...η το x2 πάει στην RAM...ξέρεις καμια σελίδα(αξιόπιστη βεβαια)από την γερμανία για να δω για ram(εγώ μπήκα στην gonrad electronic..)

-Πια ram να ψάξω...?την G.skill 1100MHz στα 1.8v 2x2GB?

Enois tin 4070x2 να πάρο...η το x2 πάει στην RAM...ξέρεις καμια σελίδα(αξιόπιστη βεβαια)από την γερμανία για να δω για ram(εγώ μπήκα στην gonrad electronic..)

-Πια ram να ψάξω...?την G.skill 1100MHz στα 1.8v 2x2GB?

Ναι !!!

Και για τις μνήμες να παρεις αυτές που σου είπα ! Τα ακριβή χαρακτηριστηκά και ο κωδικός είναι εδώ! Eχει 2 κωδικούς κάτω κάτω! Ο ένας είναι για 8gb kit και ο άλλος για 4gb kit !

http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=124

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.