r0y4ax Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2008 Εδώ και μέρες μιλάω με ένα φίλο Γερμανία που πάνω κάτω ψωνίζουμε τα ίδια πραγματάκια…. Παρόλα αυτά αυτός έχει το πλεονέκτημα.. OCZ REAPER 1800 ....123E.....:sorry::crazy::crazy::crazy: OCZ- PC3-16000 XTC PLATINUM 2GB- 150e Mushkin PC3-14400 Black ascent 153e Corsair PC3-12800 4GB 203e KAI ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑ... μιλάμε για καινούργια έτσι... Συγνώμη ρε παιδιά αλλά εγώ απογοητεύτηκα… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2008 οντως οι τιμες ειναι για πολυυυυ ντρουλινγκ..Αλλα κοιτα τα δικα του μουτρα οταν του πεις ποσο πληρωνεις σε ασφαλιστρα αυτοκινητου/εισιτηριο μετρο/μια επισκεψη σε γιατρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Ιούλιος 21, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2008 και σκεψου τι βασικο μισθο εχουν εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 21, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2008 Αφενος εχω ψωνισει απο km οποτε δεν εχει κανενα πλεονεκτημα ο φιλος σου περα απο τα λιγοτερα μεταφορικα. Αφετερου δεν βλεπω τραγικες διαφορες σε τιμες απο το memoryC ας πουμε, για να δικαιολογει απογοητευση.Κι εκει εχει 4gb OCZ ddr3 12800 στα 190 ευρω+5 (ολογραφως ΠΕΝΤΕ) ολοκληρα ευρω μεταφορικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.ghost Ιούλιος 21, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2008 απο γερμανια που λες υπαρχει online κατι που να φερνει ελλαδα πραγματα?ξερεις εχεις δοκιμασει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 21, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2008 Απο το συγκεκριμενο μαγαζι που εχει ο "απογοητευμενος" στην φωτο (kmelectronik) εχω ψωνισει 2kit Gskill TCCD, την εποχη εκεινη 600euro. Το πιο ακριβο "καπελλο" ηταν το IBAN No που εκατσε 17 ευρω τοτε (bank transfer payment only).Μια χαρα ηταν οι τυποι. Σε μια βδομαδα ηταν εδω το πακετο και επειδη ειχαν μπαγλαμιστει τοτε τα ελληνικα Ελτα, νομιζα οτι με "κλεψανε" και τους εστελνα καθε μερα mail. Μου απαντουσαν on the fly τα παληκαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Ιούλιος 21, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2008 Μην μπλέκουμε μισθούς τρένα κτλπ.. ξεφεύγουμε νομίζω.. Tο θέμα για μένα είναι ένα….. Ξέρεις πολλά μαγαζιά που πουλάν στην Ελλάδα OCZ REAPER 1800 στα 123E?Εγώ προσωπικά δεν ξέρω… Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 21, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2008 Μην μπλέκουμε μισθούς τρένα κτλπ.. ξεφεύγουμε νομίζω.. Tο θέμα για μένα είναι ένα….. Ξέρεις πολλά μαγαζιά που πουλάν στην Ελλάδα OCZ REAPER 1800 στα 123E?Εγώ προσωπικά δεν ξέρω…Ουτε εγω ξερω.Εκεινο που ξερω ομως ειναι... Σου αρεσουνε οι συγκεκριμενες?? Παρτες! Μπορεις! Απλα πραγματακια λεμε δεν αναλυουμε τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιούλιος 22, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 οντως οι τιμες ειναι για πολυυυυ ντρουλινγκ..Αλλα κοιτα τα δικα του μουτρα οταν του πεις ποσο πληρωνεις σε ασφαλιστρα αυτοκινητου/εισιτηριο μετρο/μια επισκεψη σε γιατρο. δεν έχουν σήμα παίρνουν καλύτερο μισθο και τα ιατρικά και φαρμακευτικά είναι πολύ φθηνότερα από εδώ. έχω ζήσει 10 χρόνια εκεί και τα ξέρω. και μην πείτε τίποτα για ενοίκια γιατί είναι ίδιες τιμές με εμάς. το μόνο που πληρώνεις εξτρά είναι τους σκουπιδιάριδες. το πιο σημαντικό δεν το αναφέρεις και είναι οι πρώτες ανάγκες(το φαγητό παιδιά). 10-25% πιο φθηνά. π.χ. γάλα μεβγάλ μασούτης 1.33 =γάλα μεβγάλ στην stuttgard 1.09. αυτά είναι τα εγχώρια προϊόντα μας. ένα ζευγάρι παίρνει βασικό μισθό στα χέρια 1300-1500 το άτομο και στην ελλάδα 650 το άτομο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaios Ιούλιος 22, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 ρε παιδια συγκρινετε την ποιοτητα και το κοστος ζωης στη Γερμανια με αυτο της Ελλαδας?Ειναι ανομοια τα μεγεθη!Αν ερθει να ζησει στην Αθηνα Γερμανος πχ απο το Βερολινο θα χρειαστει γρηγορα αντικαταθλιπτικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Ιούλιος 22, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 δεν έχουν σήμα παίρνουν καλύτερο μισθο και τα ιατρικά και φαρμακευτικά είναι πολύ φθηνότερα από εδώ. έχω ζήσει 10 χρόνια εκεί και τα ξέρω. και μην πείτε τίποτα για ενοίκια γιατί είναι ίδιες τιμές με εμάς. το μόνο που πληρώνεις εξτρά είναι τους σκουπιδιάριδες. το πιο σημαντικό δεν το αναφέρεις και είναι οι πρώτες ανάγκες(το φαγητό παιδιά). 10-25% πιο φθηνά. π.χ. γάλα μεβγάλ μασούτης 1.33 =γάλα μεβγάλ στην stuttgard 1.09. αυτά είναι τα εγχώρια προϊόντα μας. ένα ζευγάρι παίρνει βασικό μισθό στα χέρια 1300-1500 το άτομο και στην ελλάδα 650 το άτομο. κατι τετοια σκεφτομαι και απογοητευομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 22, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 ....Αν ερθει να ζησει στην Αθηνα Γερμανος πχ απο το Βερολινο θα χρειαστει γρηγορα αντικαταθλιπτικα...μαλλον το αναποδο θες να πεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Ιούλιος 30, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2008 μαλλον το αναποδο θες να πεις.. Μαλλον το λεει εννοωντας οτι ο γερμανος θα παρει ελληνικο μισθο γιατι απο ξεφαντωμα και διασκεδαση δεν μας πιανουν...Παρολα αυτα τι να το κανεις το ΕΞΩ οταν τα λεφτα σου δεν φτανουν ουτε για το μεσα?...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.