Rez7nor Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2008 Εχω εγκαταστησει τον 9950 στο συστημα μου και το core temp μου δειχνει θερμοκρασια απο 26 εως 29 βαθμους το οποιο μεταλασετε συνεχεια ειναι φυσιολογικο η τρεχει κατι με το waterblock και δεν εχω σταθερη θερμοκρασια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Ιούλιος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2008 μα δεν γινεται να εχεις συνεχως την ιδια θερμοκρασια. ετσι κι αλλιως 26 με 29 δεν ειναι καμια τρομερη διαφορα. επισης δοκιμασε να μετρησεις και με διαφορετικο προγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιούλιος 21, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2008 Ειναι απολυτα φυσικο!Δεν γινεται να εχεις μια θερμοκρασια χωρις αυτη να αλαζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rez7nor Ιούλιος 21, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2008 Απλα νομιζα πως εχει προβλημα αλλα ρε παιδια απο 26 να πηγαινει 30 και μετα παλι 26????:blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούλιος 21, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2008 Αυτο σου εξήγησαν και τα παιδιά, ειναι απολυτα φυσιολογικό. Oι θερμοκρασίες "παίζουν" κάθε φορά, ανεβοκατεβαίνουν οπως βλέπεις γιατι ο επεξεργαστης και οι πυρήνες του οταν κάνουν κάποιο task, εχουν και ενα Α load που επηρεάζει την θερμοκρασία του. Ολα καλά don't worry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.