Jump to content

Δεν έχω απόδειξη. Και τώρα;

trezeguet

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες καλημέρα. Είχα αγοράσει πριν 2 περίπου εβδομάδες αυτές εδώ τις ram. Σήμερα το πρωί ανοίγω το pc και όπως ήμουν στα windows ξαφνικά crashαραν και μετά το pc δεν άνοιγε. Με τα πολλά αλλάζω τις ραμ με κάτι παλιές και δούλεψε. Όμως δεν μπορώ να βρώ την απόδειξη απο τις corsair. Οι μνήμες είναι αγορασμένες απο το Πλαίσιο. Μπορώ να τις κάνω rma με κάποιο τρόπο ή αντιο καλές μου μνήμες???

στείλε mail στην corsair μήπως και μπορείς να κάνεις απευθείας RMA από εκεί γιατί χωρίς απόδειξη δεν νομίζω να μπορέσεις να κάνεις τίποτα στο Πλαίσιο ;)

Πας στο πλαίσιο που τις πήρες,ζητάς να σου βρουν την απόδειξη στο σύστημα και είσαι μπαμ.Χωρίς κανένα πρεόβλημα και στεναχώρια.Λογικά θα σου ζητήσουν όνομα,επώνυμο,τηλέφωνο που έδωσες και πότε περίπου τις πήρες.

στείλε mail στην corsair μήπως και μπορείς να κάνεις απευθείας RMA από εκεί γιατί χωρίς απόδειξη δεν νομίζω να μπορέσεις να κάνεις τίποτα στο Πλαίσιο

Αν είναι αγωρασμένες επώνυμα δεν μπορεί να βρει την απόδειξη απο το σύστημα?

Θα προσπαθήσω στην corsair τότε γιατί ονομαστική απόδειξη δεν παίζει.

Πηγαινε ρωτα στο πλαισιο,δεν χανεις τιποτα.Μπορει να το βρουν οτι ειναι αγορασμενες απο εκει με το serial number πανω στο κουτι.

Έχω αλλάξει πολλές φορές χωρίς ονομαστική απόδειξη. Πήγαινε και λογικά δεν έχεις πρόβλημα. ;)

Πήγα αλλά τελικά χωρίς ονομαστική απόδειξη δεν γίνεται τίποτα μου είπαν. Τέλος πάντων.

Στείλε τις απευθείας στη corsair...πριν 20 μέρες έστειλα μέσω ΕΛΤΑ 4x1GB kit dominator και σε μια εβδομάδα ήρθε με courier σπίτι μου καινούριο κιτάκι (καλύτερο rev κιόλας ;) )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.