Jump to content

Ελεγχος σκληρου

serafino

Recommended Posts

Ποιας εταιριας ειναι? Ολοι οι κατασκευαστες εχουν diagnostic tool στο site τους. Απλα κατεβασε το αναλογο και ελεγξε τον

WD, απ οτι ειδα εχει το Data Lifeguard Diagnostic αλλα πρεπει να το καψεις σε cd...

Kατι πιο απλο οπως το hddhealth υπαρχει?

Καλησπέρα, το καλύτερο πρόγραμμα για διάγνωση και αντιμετώπιση προβλημάτων σε σκληρούς

δίσκους είναι το spinrite (θέλει και αυτό δισκέτα ή cd). Αν ο σκληρός έχει bad-sectors προσπαθεί

να τους ανακτύσει και μετά τους απομονώνει και δουλεύεις το υπόλοιπο κομμάτι του σκληρού.

WD, απ οτι ειδα εχει το Data Lifeguard Diagnostic αλλα πρεπει να το καψεις σε cd...

Kατι πιο απλο οπως το hddhealth υπαρχει?

Εχει εκδοση και για windows αν και προτεινω dos καλυτερα. Κανει καλυτερη δουλεια αφου μπορει να δει και τα system files

Ναι αλλα λεει να κανεις πρωτα backup των αρχειων σου γιατι πιθανοτατα θα γραψει... κι εγω δεν εχω χρονο για τετοιο πραγμα.

Αν δεν κανεις καποια εντολη οπως write zeros ή format κτλ, δεν θα σου σβησει τιποτα. Το μυνημα ειναι απλο warning

Παντως αφου φοβασαι μην τα φτηνει ο δισκος, ΠΡΕΠΕΙ να κανεις backup

Tελικα το ΗDDLife Pro και αλλο ενα που ξεχασα πως το ονομα του, μου λενε οτι οι δισκοι μου ειναι σε εξαιρετικα αριστη κατασταση...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.