Jump to content

Το σύστημά μου θα σηκώσει μια gtx260?

Darkomen

Recommended Posts

Παρε μια 8800gt/gts 512mb και περιμενε .... αλλωστε σε 17αρα και 1280Χ1024 οι καρτες αυτες τα τρεχουν ολα νερακι ... (μην ακουσω κατι για crysis βραδιατικο!)

Οπως σωστα ειπε και ο alphaX κλοκαρε την cpu ωστε να εισαι στα 400Χ8 ή 400X7 ωστε να μην εχεις το cpu σαν bottleneck σε αυτες τις αναλυσεις

Εγω με ενα hiper type-r 580watt σημερα εστησα τα εξης

Abit Ip-35 Pro

C2d6300

4X1gb Crucial 6400 Ballistix

4X320gb WD + 1 Raptor-X 150gb

DVD-RW Sata Samsung

Audigy 2 ZS

EVGA 8800gts 512

και 12 fans στο κουτι ...

Αυτο που θελω να σου πω ειναι μην ψαρωνεις με τα watt ... μια χαρα εισαι

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Με βάλατε σε σκέψεις..Όμως με μια 8800 gt(ή σε SLI) το Fallout 3 θα τρέχει σε high ρυθμίσεις?Το παραθέτω σαν παράδειγμα γιατι είναι ένα παιχνίδι που θέλω να 'ζήσω' την ατμόσφαιρά του στο full..Αλλα και γενικότερα παιχνίδια που βγαίνουν απο εδώ και πέρα?Μήπως να σκεφτώ μια 9800 gtx ή και αυτή δεν θα αποδίδει σωστά?

Ουφ..Προβληματίστηκα..:turn:

9800gtx? Δεν νομίζω να είναι καλύτερη από ΑΤΙ 4850. Και σίγουρα θα κοστίζει περισσότερο. Εκτός αν πας για καμια μτχ...

Με βάλατε σε σκέψεις..Όμως με μια 8800 gt(ή σε SLI) το Fallout 3 θα τρέχει σε high ρυθμίσεις?Το παραθέτω σαν παράδειγμα γιατι είναι ένα παιχνίδι που θέλω να 'ζήσω' την ατμόσφαιρά του στο full..Αλλα και γενικότερα παιχνίδια που βγαίνουν απο εδώ και πέρα?Μήπως να σκεφτώ μια 9800 gtx ή και αυτή δεν θα αποδίδει σωστά?

Ουφ..Προβληματίστηκα..:turn:

να σου πω κατι ? με μια 8800GT σε stock ρολογια..παιζω τα παντα...(Crysis δεν εχω δοκιμασει ακομα)

Δεν χρειαζεται να χαλιεσαι..και εχω σε 17αρα παιζω..με αναλυση 1280Χ1024..

τα παιζω ολα στο high... :flower:

(με εχει φαει και εμενα το μικροβιο της υπερκαταναλωσης και σκευτομαι να παρω 4870)

Κρίμα είναι... Πεταμένα λεφτά. Ξεκίνα από μια οθόνη Propitsiriko$ :)

Χριστουγεννα...με παντρεια μαζι με 4870,ισως και Χ2 ποιος ξερει...θα δουμε:tongue:

Παντος η οθονουλα μου ειναι πολυ καλη...:inlove: καλα κρατιεται...4μισι χρονια με 0 καμμενα pixel :devil:

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας!:T:

Αυτο που σκέφτομαι τώρα είναι μήπως αγοράσω έναν νεο cpu και μια 8800gt/s!Ελπίζω το 550άρι να είναι αρκετό όμως..:hm:

Μήπως να ξεκινήσω αγοράζοντας ένα πιο ισχυρό τροφοδοτικό(γύρο στα 100+ ευρώ) και μια 8800gt/s(130 ευρώ) και να αφήσω τον cpu για λίγο αργότερα?

Τι λέτε?

Η πρόταση που ακούστηκε για κλόκινγκ του cpu μου δεν είναι άσχημη ιδέα αλλα δεν έχω ασχοληθεί ποτέ..:baby:

Ρε σε τοιχο μιλαω ... αν το PSU σου ειναι ποιοτικο ευκολα τα σηκωνει αυτα που λες ... ποσο μαλλον εαν ειναι 45nm το cpu (εγω εχω 65nm - c2d6300) Ποιοτικο 550w ευκολα σηκωνει 8800gt/gts, 8400, μητρικη και τα περιφερειακα σου ... μην τρελαθουμε

Φίλε μου άκουσα τι είπες στο προηγούμενο ποστ σου..Το τροφοδοτικό μου είναι chieftec,οπότε δεν νομίζω οτι μιλάμε και για πολύ ποιότητα!=Ρ

Γιαυτό και έλεγα να το αλλάξω!Μπορεί και να κάνω και λάθος βέβαια..:o

Σκέφτομαι να πάρω αυτα:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558252

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519614

Και θα κρατήσω την motherboard(XFX Nforce 680i LT), το τροφοδοτικό και τις μνήμες..

Το επόμενο βήμα που λέω να κάνω είναι να πάρω κάποια οθονούλα 19'' ή 20''..Αλλα αυτό μάλλον θα αργήσει! :)

....

εγω παιζω σε crt 17ra σε 1024 για να εχω 100Hz

Αλλο οι 16" της crt σου και αλλη φαση οι 20+ των σημερινων mainstream lcd. Οπως και να το κανουμε ειναι διαφορετικη εμπειρια!

Εγω στην θεση σου θα κλόκαρα τον επεξεργαστή και θα έβαζα επάνω μια 4870! Αφού θα πάρεις αργα η γρήγορα μεγαλύτερη οθόνη γιατί να μην από τώρα σε κάτι που θα σε καλύψει και μετά την αγορά της?

Εγω στην θεση σου θα κλόκαρα τον επεξεργαστή και θα έβαζα επάνω μια 4870! Αφού θα πάρεις αργα η γρήγορα μεγαλύτερη οθόνη γιατί να μην από τώρα σε κάτι που θα σε καλύψει και μετά την αγορά της?

Αυτή είναι καλή ιδέα αλλα δεν έχω εμπειρία με OC..Θα ψαχτώ όσο είμαι Αθήνα να δω πως μπορώ να κλοκάρω τον cpu μου και αν δω οτι βγάζω άκρη μόλις πάω Kρήτη θα πάρω καμια 4870 και αν παίζει καμια οθονούλα..Αλλιως θα τσιμπήσω cpu και 8800 που σημαίνει οτι πρέπει να δώσω γύρω στα 290 ευρά.

Αλλο οι 16" της crt σου και αλλη φαση οι 20+ των σημερινων mainstream lcd. Οπως και να το κανουμε ειναι διαφορετικη εμπειρια!

χεχε

εγω ομως δεν την αγορασα 250 ευρω,την ανταλλαξα με μια ραμ 1gb πριν 2 χρονια:p

και τα 100hz δε τα αλλαζω με τιποτα!

Αν ψάξεις λίγο θα βρεις και μονόχρωμες (ακόμα και πράσινες ή περτικαλί) 12αρες CRT από τα 80s.

Αν δε κανεις και καμια μόντα με την πρίζα, θα παίζεις απευθείας στα 220 Ηz (εντάξει τώρα, ο καθένας με τα βίτσια του, εσύ τα Hz - εγώ τα V).

:p

Mάλλον θα καταλήξω στον C2D 8500,και σε μια 8800gt..Βέβαια θα αργήσω να τα αγοράσω(τέλη αυγούστου μάλλον),οπότε ελπίζω να έχei πέσει λίγο ακόμα η τιμή του 8500..

Ο 8500 είναι συμβατός με την motherboard μου(XFX Nforce 680i LT)?Socket s775 έχει η motherboard αλλα ο cpu ειναι αρχιτεκτονικής 45nm..

EΔΙΤ:Ναι ναι θα τα πάρω απο Πλαίσιο όπως πάντα! =Ρ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.