Jump to content

Το σύστημά μου θα σηκώσει μια gtx260?

Darkomen

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

First thing first:Καλώς σας βρήκα και καλώς με βρήκατε!:bigsmile:

Να περάσω στο κύριο θέμα.Θέλω να σας παραθέσω τα specs του πιτσιού μου και θα ήθελα μια γνώμη για το αν η gtx260 θα ήταν καλή προσθήκη.Πάμε λοιπόν:

Τροφοδοτικό:chieftec 550w

cpu :Intel Core2 Duo 6420 @ 2.13GHz

motherboard:XFX Nforce 680i LT

RAM :2GB kit(1+1)(δεν θυμάμαι χρονισμούς και τέτοια,πρέπει να το τσεκάρω μόλις πάω Κρητη.Τις είχα αγοράσει πριν απο κανα χρόνο με 80 ευρώ και η εταιρία ήταν λίγο ότι να'ναι)

Όσον αφορα την τροφοδοσία των επιμέρους εξαρτημάτων μέσα στο κουτί(μεσαίου μεγέθους κουτί) δεν έχω και τίποτα ιδιαίτερο.2 WD σκληρόυς και1 dvd drive.Ούτε κάρτες tv ούτε κάρτα ήχου ούτε usb συσκευές κτλ..

Αυτά..Για πείτε γνώμες!Είναι καλή ιδέα η προσθήκη της gtx260 την οποία λέω να τσιμπήσω τον σεπτέμβρη?Και πάλι καλώς σας βρήκα!:happy:

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

δεν αξιζει να την παρεις

με λιγοτερα λεφτα παιρνεις 4870 και 4850.

μη πεταξεις τα λεφτα σου χωρις λογο

4870 και γω. Καλύτερη επιλογή. Αν για κάποιο λόγο όμως θες μόνο τη συγκεκριμένη, όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω, την αντέχει το σύστημα (το τροφοδοτικό δηλαδή).

Βασικά ο λόγος που με ψήνει είναι επειδή το PhysX υποστηρίζεται σε επίπεδο hardware πλέον..Με την ATI έχω κόψει επαφές εδω και πολλά χρόνια αλλά μπορεί να αρχίσω να το σκέφτομαι..

Το βασικό μου θέμα είναι αν η κάρτα γραφικών θα αποδίδει το μέγιστο με βάση το σύστημα μου..Όπως και να έχει,και κάποια της ΑΤΙ να αγοράσω θα είναι 'βαριά'κάρτα..

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας και για τις προτάσεις σας παιδιά!Keep it coming! =Ρ

Απο συγκριτικά που έχω δει παρατήρησα ότι η gtx260 την έχει την 4850..Για την 4870 δεν θυμάμαι..Η 4870 πάντως είναι φθηνή.Οπότε μπορεί να το σκεφτώ!Τα specs τους είναι πάνω κάτω τα ίδια αν εξαιρέσεις την μνήμη της 4870 που είναι ddr5 αλλά 512..Αυτό δεν ξέρω πως μεταφράζεται σε αντίθεση με την 800αρα DDR3της Nvidia σε επιδόσεις..

17άρα έιναι άρα 1280*1024 αν δεν με απατά η μνήμη μου..

Αν κοιτάξεις λίγο στο φόρουμ έχει πάρα πάρα πολλές συζητήσεις σχετικά με gtx260, gtx280, 4850 και 4870 και συγκρίσεις μεταξύ τους.

17άρα έιναι άρα 1280*1024 αν δεν με απατά η μνήμη μου..

Καλυτερα τοτε να παρεις κατι πιο οικονομικο πχ μια 4850 ή κατι απο την περσινη κολλεξιον,καμμια 3870 ή 8800GT

Δλδ θα ηταν καλυτερα αν σου λεγαμε παρε 2 GTX280 ? Αφου δεν τις "εχεις αναγκη".

Ευτυχως ή δυστυχως,μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με πολυ λιγοτερα λεφτα απο αυτα που ελεγες να δωσεις.Και δεν υπαρχει λογος να αγορασεις σημερα μια πολυ δυνατη καρτα για να παιξεις παιχνιδια που ΘΑ βγουν.Οταν κυκλοφορησουν και αν δεις οτι δεν σε καλυπτει η καρτα που εχεις,με τα λεφτα που μολις γλυτωσες παιρνεις αλλη καρτα τοτε

Η κλαμένη φατσούλα είχε 'κομικό' σκοπό!;)

Να σου πω την αλήθεια το είχα σκεφτεί και εγώ να πάρω κάτι λιγότερο καλο.Αλλα μιας και έχω μαζέψει 200+ευρω λέω να τα δώσω τωρα γιατι αν πάω με την λογική θα πάρω κάτι καλύτερο όταν χρειαστεί δεν θα μεβγάλει πουθενά όπως πάντα.Δεν είμαι καλός στο να μαζεύω λεφτα.Και που τα μάζεψα αυτα τώρα είναι πρωτοφανές! :)

8800gt φιλε μην το σκεφτεσαι θα πεταξεις λεφτα για την 260. δε παιρνεις καλυτερα μια οθονη ?

8800gt φιλε μην το σκεφτεσαι θα πεταξεις λεφτα για την 260. δε παιρνεις καλυτερα μια οθονη ?

για να χρειαζεται καθε χρονο 500 ευρω για vga upgrade μετα?

μια χαρα ειναι η 1280 αναλυση

εγω παιζω σε crt 17ra σε 1024 για να εχω 100Hz

H 4870 αρχίζει και με βάζει σε πειρασμό πάντως! :red:

Ο cptkoulis πάντως έχει ένα δίκιο..Θα μπορούσα να πάρω μια 8800 αλλα αποφάσισα να τα σκάσω! ;)

Στη θεση σου,θα αγοραζα μια μεταχειρισμενη καρτα με εγγυηση,απο αυτες που βρισκεις και στις αγγελιες στο δικο μας forum με ~100Ε ...και σε καναδυο χρονια βλεπουμε

Και στη τελικη,τα Ε που θα σου περισσεψουν κρατησε τα καπου στην ακρη για την επομενη αναβαθμιση ή φατα(καλοκαιρι εχουμε)!Καλυτερα ετσι,παρα μια δυνατη καρτα που θα την παρεις και θα καθεται

+1 koulis κ δε ξερω μηπως το καλυτερο ειναι να παρεις μια 8800gt με κανα 100αρι κ αν δε σε καλυπτει που δε νομιζω χτυπας αλλη μια το Σεπτεμβρη που θα ναι εντελως χωμα οι τιμες κ εισαι αρχηγος. (επιτρεποντος τροφοδοτικου)

Ανεξαρτητα παντως απο την καρτα vga, με τη cpu@2,1GHz δε προκειται να δεις το 100% της δύναμής της, ειτε αυτη ειναι η 8800gt ειτε η gtx280. (για να σου απαντησω κ στο πρωτο πρωτο σου ερωτημα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.