Jump to content

ADSL-SDSL Με UpLoad απο 1Mbit και πανω εταιριες,τιμες,ποιοτητα γραμμης.

anastasia78

Recommended Posts

Ψαχνω να βρω να αγορασω μια καινουργια γραμμη ADSL-SDSL ιντερνετ απο 1Mbit και πανω μιας και η υπαρχουσα γραμμη που εχω ειναι πολυ χαλια !!!

Εχω μια γραμμη ADSL 10Mbit Vivodi η οποια μου γραφει μεσα στο router του modem οτι το DownLoad ειναι 8Mbit και το UpLoad ειναι 512Kbit.

Στην πραγματικοτητα μου ειναι 4Mbit/386Kbit.

Ειδικα οταν χρησημοποιω το torent και καποια sites εχουν οριο δεν μου φτανει να ανεβασω και ταυτοχρονα να βλεπω καποιες σελιδες στο ιντερνετ ακομη και εαν εχω βαλει οριο στο προγραμμα του τορρεντ στα 15kb/s.

Ειναι μεγαλο προβλημα το UpLoad σημερα ενω παλιοτερα ειχαμε προβλημα με το DownLoad που δεν μας εφτανε.

Φιλος στην Αγγλια εχει γραμμη ADSL 100Mbit/10Mbit που ειναι μια χαρα !!

Μακαρι και εμεις εδω να ειχαμε μια τετοια γραμμη !!!

Θελω οσοι εχετε γραμμη με upload 1Mbit να μου πειτε σε ποια εταιρεια ειστε και ποσο σας κοστιζει τον μηνα και ποια ειναι η πραγματικη ταχυτητα που εχετε επιτυχει στο ανεβασμα!!!.

Επισης εαν ξερετε καμια εταιρεια εδω στην Ελλαδα που να δινει εστω 2Mbit και ποια ειναι αυτη και ποσο κοστιζει τον μηνα.

Αυτα προς το παρον !!!

Για αρχή δες ποιες εταιρείες έχουν κάλυψη στην περιοχή σου

http://www.adslgr.com/features/map/

Στην συνέχεια δες τι πακέτα υπάρχουν και τις τιμές τους

http://www.adslgr.com/features/ispsdirectory/ispindex.php

Απο όσο ξέρω δεν υπάρχει εταιρεία που να δίνει πάνω απο 1mbit upload

Επίσης λάβε υπόψη σου ότι ανάλογα με την περιοχή που είσαι και την απόσταση με το κέντρο που συδνδέεσαι θα έχεις και την ανάλογη ταχύτητα.

Εγω προσωπικά έχω Tellas στο upload καλα τα πάμε αφου πια΄νω πάνω απο 900 στο download όμως πιάνω 11038 στα 24.

Σε επαρχία που μένω (Δράμα) έχω OTE conn-x 24mbps down και 1 up. Οι πραγματικές ταχύτητες είναι 1.8ΜΒ/sec down (στην αρχή συχρόνιζα στα 23.5) και 100-110kb/sec up μέρα-νύχτα.

Σε ποια περιοχή εισαι Δραμα, κοντα στους Κομνηνούς η όχι;

Δεν ξερω τι παιζει εκει φιλε. Γενικα ομως η φορθνετ που εχω εδω και 3 χρονια με εχει καλυψει απο upload με την ενοια οτι εχω αυτο που πληρωνω. Και νομιζω οτι ισχυει σε ολη την ελλαδα αυτο.

Μεχρι περυσι που εκανα μεταβαση απο 384 σε 1024 ειχα κι εγω το ιδιο prob. Αλλα φετος με εχω δει το ratio να στρωνει. Και χωρις τρελα μπουκωματα στο σερφαρισμα, αν και εχω στο utorrent το upload στο unlimited.

Βεβαια εχω download που αντιστοιχει σε 0.5 με 4 mbps αναλογα την ωρα.... αντι για 24!

Αναστασια λυσε μου μια απορια... σε ποιο παροχο εχει ο φιλος σου ADSL με down 100 και up 10 Mbps?

Να τον τιμησουμε με nobel φυσικης... (τον παροχο)

Η adsl στο Annex M (που δεν υπαρχει ελλαδα, αλλα νομιζω ουτε UK) δινει 24/2 και ειναι οτι πιο γρηγορο υπαρχει.

Απο κει και περα πας σε αλλη τεχνολογια...

Να προσθεσω και κατι ακομα... Ακουω πολλες φορες κοσμο να λεει οτι ειμαστε πισω τεχνολογικα... και οτι μονο στο εξωτερικο υπαρχουν "αυτα" και μπλα μπλα μπλα... Ειδικα για uk...

Μιας και ειχα ενα χρονο εκει.. και ειχα απο τις χειροτερες εμπειριες dsl... καλυτερα ψαξτε την εγκυροτητα αυτου που ακουσατε στο ιντερνετ πριν το ιοθετησετε...

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα Αναστασία. Δεν έχει να κάνει μόνο με το τι ταχύτητα κατεβάζεις τορρεντ ή το πού συγχρονίζει το router. Πιο μεγάλο ρόλο παίζουν οι ενεργές συνδέσεις που έχεις παρά η ταχύτητα που βλέπεις. Άλλο θέμα είναι ο θόρυβος στη γραμμή σου και το packet loss. Μεγάλο ρόλο παίζει και το ίδιο το router, αν είναι κακής ποιότητας τότε τα βρίσκει σκούρα με πολλαπλές συνδέσεις. Γενικά είναι πολλές οι παράμετροι που πρέπει να κοιτάξεις.

Αυτή τη στιγμή πάντως δεν ξέρω κάποιον που να διαθέτει σύνδεση σε ιδιώτη μεγαλύτερη από μια adsl που προσφέρει (έως)24mbit/1mbit

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.