Jump to content

Call Of Duty 4: Modern Warfare

Jaco

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο... στην multiplayer επιλογή του Call of Duty 4 θα βάλεις την IP address του server που αναφέρουν τα παιδιά απο πάνω δηλαδη 83.174.133.222:28960. Μπαίνεις και παίζεις.

Σου ζητάει και κωδικό?

δεν μου ζητάει κωδικό μου γραφει:(key code in use.please try reconecting later) τι να κανω????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• Replies 763
  • Created
  • Last Reply
  • 2 months later...

Έπαιξα χθες μετά από μέεεεερες, το 'χω ακόμα lol. Ρε συ, είχα να παίξω πολύ καιρό, οι μισοί και βάλε COD4 servers έχουν χαθεί :(

• 2 weeks later...

re paidia exw katebasei to call 4 kai otan paw na mpw se kapio server mou lei KEY CODE IN USE TRY RECONECTING LATER.oti kai na kanw to idio bgazei sinexeia!HELP:hang3::hang3::hang3:

το κλειδί που έχεις το έχει και άλλος , άλλαξε κλειδί ή για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αγόρασε το ;)

Και η συζήτηση για πειρατικό λογισμικό απαγορεύεται :hehe:

Σε 4 post πόσοι κανόνες έχουν παραβιαστεί?Μαντάψτει και κερνάω δωρεάν κουλούρι :hehe::dance3:

ρε παιδια ειμαι 14 και οι γονεις μου μου εχοθν αγορασει παρα πολλα!:innocent::innocent:

αλλα 8α προσπαθισω να τους πισω!ευχαριστω!:yes4::yes4::sarcastic::sarcastic:

και δωστε κανα ωραιο ΙΡ!:yes4::yes4:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.