Jump to content

Call Of Duty 4: Modern Warfare

Jaco

Recommended Posts

• Replies 763
  • Created
  • Last Reply

Όποιος έχει όρεξη ασ μπεί στον 87.243.64.162:28967 F.A.W. TDM.Δεν είναι με pass αλλα κάθε μέρα τέτοια ώρα είναι άδειος :)

Γμτ.. Οι περισσότεροι servers είναι 1.7 και για να το βάλω, πρέπει να εγκαταστήσω πρώτα το 1.4, το 1.5 και το 1.6.. Σωστά; :(

Έβαλα το 1.4 και μετά το 1.5. Δε βλέπω κανέναν server.. :(

Downloading 1.6 & 1.7, to see the light, the real :p

ΥΓ. Έχει 2 1.6, ένα απλό, και ένα Direct to Drive. Τι διαφορές έχουν; (Το απλό είναι 22MB λιγότερο)

Εγκατέστησα και το 1.7, αλλά δε βρίσκει servers..:wall:

Πριν εγκαταστήσω οποιοδήποτε patch, τους έβλεπε όλους..

EDIT: Άκυρο guys, πάτησα Refresh List και βρήκε. Με το Quick Refresh δεν έβρισκε

post-4655-1416073611,6904_thumb.jpg

Εγω παιζω εδω και μερικες μερες (lvl 33 γαρ)

Θα με βρειτε με το ονομα Kyuubi μεσα.. :p

(Yes, I'm a proud narutard!)

Οι ελληνικοι servers δεν γινονται advertise στον master server για ευνοητους λογους

Εδω ειναι ολοι, χωστε favs.. ;):T:

http://www.gametracker.com/search/?sort=rank.asc&per_page=25&page=1&search_by=name_ip&query=&game=cod4&loc=GR

Αν μου βρεις Ελληνικό ranked server χωρίς 12-13χρονα με το ανάλογο στοματάκι και playstyle ευχαρίστως :p

Στον Inspot θυμήθηκα εποχές Lineage 2 στον BnB :p

Δεν είναι όλα τα 13 χρονα όπως τα λές,ίσω εσύ να μην συνδέεσαι σε αξιόλογους servers με αξιόλογους παίκτες........

Δεν κάνω τον κόπο να ψάξω όλους τους Ελληνικούς servers για να βρω 1 σωστό.

Στους Ελληνικούς υπάρχει η έννοια του "Pro" που με εκνευρίζει απίστευτα... το "είμαι προ..." (χοροπηδάω πέρα δώθε, πετάω tubes και 3 nades και αφήνω κι ένα martyrdom..)

Συνηθίζω να παίζω κάπου που αυτά που με εκνευρίζουν απαγορεύονται και να είναι και hardcore.

Πολύ σωστός Ελληνικός είναι ο 222 αλλά όχι Ranked και τώρα θέλω να τελειώσω με την χρυσή AK και μετά :p

εγω που παιζω σε ιταλικους λογω ping...και μου χουν NO P90 ελεος και μου αρεσει το οπλακι αυτο ειδικα με σιγαστηρα ειναι το αγαπημενο μου...

Δεν κάνω τον κόπο να ψάξω όλους τους Ελληνικούς servers για να βρω 1 σωστό.

Στους Ελληνικούς υπάρχει η έννοια του "Pro" που με εκνευρίζει απίστευτα... το "είμαι προ..." (χοροπηδάω πέρα δώθε, πετάω tubes και 3 nades και αφήνω κι ένα martyrdom..)

Συνηθίζω να παίζω κάπου που αυτά που με εκνευρίζουν απαγορεύονται και να είναι και hardcore.

Πολύ σωστός Ελληνικός είναι ο 222 αλλά όχι Ranked και τώρα θέλω να τελειώσω με την χρυσή AK και μετά :p

.......Στον 222 αναφερόμουν :laughing:.Το να βρείς σωστούς παίκτες σε ranked TDM σπανίζει...

Για πείτε Ελληνικούς servers στον noob :p

Μπαίνω στον Deutschland 2008 (2 φορές που έχω παίξει :p)

Καλα τα λες ρε jp, αλλα απο ping την παλευεις εξω? Προσωπικα ουτε εμενα μου πολυαρεσε η κατασταση στην αρχη, αλλα μετα συμβιβαστικα..

Το GL και τα Frag Grenades x3 ειναι οντως σπαστικα, το Martyrdom ειναι ευκολο να το αποφυγεις.. Οποτε σκοτωνω καποιον απο κοντα, εχω το δαχτυλο πανω απο το throw back button.. :p

Πλεον εχω συνηθισει και δεν με εκνευριζουν ιδιετερα τα απο πανω.. Εξ' αλλου ειναι μεσα στο παιχνιδι..

Το έχω πάρει ζεστά το θέμα...

Hardcore, Headquarters, AK-47 με σιγαστήρα κυρίως :T:

Στις ίδιες ωρες καψίματος με το παλιό προφίλ...

pnopwduq682wfnlfqg6i.jpg

ps. jpavly πως περνεις το χρυσο ak ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.