Jump to content

Mεγγγγγααααλο ziparisma....

Robertox25

Recommended Posts

βρε παιδια βλεπω κατα καιρους καποιους νανεβαζουν στο νετ ταιραστια αρχεια( της ταξεως των γιγαμπαιτ) ziparismena ... με τελικο μεγε8ος μερικα μεγα η και αρκετα κιλο......

ως παραδειγμα παραθετω το παρακατω αρχειο....

οποιος ξερει πως βορω και γω να κανω κατι αναλογο ας βοηθησει!!!!!!!

LOL βρε, αυτό είναι το γνωστό mini image, δηλαδή ένα ψεύτικο αρχείο και όχι ένα κομπλέ μεγάλο κανονικό που ζιπαρίστηκε σε KBytes :p

Sorry, αλλά έπρεπε να το αφαιρέσω.

Όχι και ξαναλέω το αρχείο που είδες είναι ψέμα, είναι επίτηδες φταγμένο να φαίνεται μεγάλο. Οπότε το ζιπάρισμα του είναι λογικό.

Και για να απαντήσω στο ερώτημα σου, όχι δεν γίνεται τόσο μεγάλη συμπίεση.

καπου πηρε το ματι μου ενα utility που στο ονομα ειχε το " K G B" (χωρις τα κενα,ας μην γεμισουμε το φορουμ με λιακοπουλαιους που μολις εμαθαν να χρησιμοποιουν το google) και ισχυριζοταν οτι εκανε θεοτρελλες συμπιεσεις.Διατηρω βεβαια τις επιφυλαξεις μου αλλα ψαχτο.Φυσικα εχει μεγαλο ρολο και τι ειδος αρχειων θες να συμπιεσεις?Αν θες να συμπιεσεις ενα ΜΡ3 ,λογω φυσης ελαχιστη(ως μηδενικη) συμπιεση σηκωνει.Αν θες ομως να συμπιεσεις ενα αρχειο κειμενου πχ τοτε μπορεις να επιτυχεις τεραστια συμπιεση.

καπου πηρε το ματι μου ενα utility που στο ονομα ειχε το " K G B" (χωρις τα κενα,ας μην γεμισουμε το φορουμ με λιακοπουλαιους που μολις εμαθαν να χρησιμοποιουν το google) και ισχυριζοταν οτι εκανε θεοτρελλες συμπιεσεις.Διατηρω βεβαια τις επιφυλαξεις μου αλλα ψαχτο.Φυσικα εχει μεγαλο ρολο και τι ειδος αρχειων θες να συμπιεσεις?Αν θες να συμπιεσεις ενα ΜΡ3 ,λογω φυσης ελαχιστη(ως μηδενικη) συμπιεση σηκωνει.Αν θες ομως να συμπιεσεις ενα αρχειο κειμενου πχ τοτε μπορεις να επιτυχεις τεραστια συμπιεση.

+1:upside:

• 4 years later...

Εχω δοκιμασει με 7zip και με winrar σε εικονες jpg, αλλα σε λιγες εικονες και με μαξιμουμ συμπιεση απο τις ρυθμισεις.Το 7zip αντε να εκανε συμπιεση 15% και το wirar 10%.

ΤΟ κακο με την αποθηκευση ζιπαρισμενων αρχειων σε cd/dvd ειναι οτι ετσι και φθαρεί το μεσο χανεις ολα τα αρχεια σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.