Jerry007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2008 Καλησπέρα,δεν έχω τι να κάνω τέτοια ώρα(όχι δεν νυστάζω ) Έχω ένα mid κουτάκι όχι τίποτα το ιδιέταιρο,που φιλοξενούσε παλιά το κατεβαστήρι μου που τα'φτισε. Σκέφτομαι αύριο που θα πάρω το dremel να κάνω την πρώτη μου προσπάθεια μήπως και το κάνω καλύτερο-ομορφότερο(που δεν το βλέπω).Ε και να το χαλάσω δεν θα κλάψω κιόλας,καλυτερα να διαλύσω αυτο που δεν κάνει πάνω απο 30Ε και να μάθω,παρά να πάρω το Stacker που το χρυσοπλήρωσα και να το κάνω ***ανα. Αυριο θα έχω φωτογραφιούλες του θύματος.....κουτιού ήθελα να πώ μιας και τώρα είναι πολύ αργά για να τις τραβήξω. Περισσότερο θέλω να το φτιάξω για να αρχίζω να μαθαίνω σιγά σιγά απο case modding. Για το βάψιμο του,μπορώ να χρησιμοποιήσω spray? :OT:Κάνω Graffiti :OT: οπώτε ξέρω να τα χρησιμοποιώ αρκετά καλά.Θα μπορούσα να το βάψω με montana hardcore,που κάνουν για όλες τις επιφάνιες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιούλιος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 ναι μπορείς να το βάψεις με spray αρκεί να το στύψεις πρώτα να το πλύνεις να βάλεις μια βάση (αστάρι) και μετά το spray που θες και τα montana hardcore κάνουν μια χαρά:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 19, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 Το αστάρι που μπορώ να το βρώ?Τι να χρησιμοποιήσω δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 19, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 So this is "IT":hehe: Ακόμα στα χρώματα του πατέρα μου βρήκα τα παρακάτω: Βερνίκια: Mobilac:Βερνίκομα αυτοκινήτων και μεταλλικών επιφανιών. Verolac:Ντουκόχρωμα(τι είναι αυτό?)Για βερνίκομα μετάλων-ξύλων Αστάρι: ΒΙΒΕΧΡΩΜ:Αυτοκινήτων και μετάλλων--->Θα κάνει δουλειά για αυτο που θέλω? Επειδή ήταν κάπως λερωμένη η συσκευασία και δεν μπορούσα να διαβάσω,καταρχήν είναι φυσικό να έχει ενα λαδί-χρυσό χρώμα?Και ακόμα πως το χρησιμοποιώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 19, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 Πρόταση μου μην βάλεις πινέλο... Αν δεν έχεις "πιστόλι" για τα εν λόγο χρώματα πάρε σε σπρέι...Όπως είπε και ο Jason προτείμησε Montana, δοκίμασα και εγώ σε μαύρο ένα και δεν έχει καμία σχέση με κάτι άλλα American κάτι που έπερνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 19, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 Απο spray άλλο τίποτα Έχω καμιά 30ρια cans απο Montana Hardcore-Gold-Black και Sabotaz 80's στην ντουλάπα μου Θέλω να ακούσω προτάσεις για το πώς να το κάνω εξωτερικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιούλιος 19, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 το αστάρι βρίσκετε σε μορφή spray σε χρωματοπωλεία σε άσπρο γκρι και μαύρο διαλέγεις και παίρνεις μετά από το montana (εγώ αυτά σου προτείνω και όχι πινέλο γιατί θα κάνει γραμμές πάνω στο κουτί και δέν θα είναι όμορφο) θα βάλεις και βερνίκι για να κάτσει το χρώμα καλλίτερα (αν θες το κανεις ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 19, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 Τελικά αντι για Hardcore χρησιμοποίησα nitro 2G που είναι φτιαγμένο για να κάνεις backround σε όλες τις επιφάνιες και έδεσε αρκετά καλά με το μώβ που είχα βαλει αρχικά οπώτε έχω αποτέλεσμα μια ωραία απόχρωση Μιας και σε λίγο θα πάρω το Dremel τι θα μου προτείνατε να δοκιμάσω να του κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Ιούλιος 19, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 Toυ dremel? Κάνε του τρύπες να περάσουν τα καλώδια από πίσω εκτός αν μπορείς να τα περάσεις ήδη... Θα δεις ότι το dremel θα σε βοηθήσει πάρα πολύ και σε άλλες δουλειες,,,όχι μόνο για modding... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 19, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 Ρίξε μια ματιά παρακάτω για να πάρεις και ιδέες...http://forums.techpowerup.com/forumdisplay.php?f=38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Ιούλιος 19, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 Να κάνω κ εγώ μια ερωτησούλα..?Για το μέσα μέρος του κουτιού, χρειάζεται αστάρομα ή κατ' ευθείαν spray?Η διαδικασία ποια είναι?(πόσα χέρια, πόση ώρα ανάμεσα τους κτλ..)ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιούλιος 19, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 χρειάζεται και μέσα τρίψιμο αστάρωμα 2 χερια περιμένεις 3 ώρες περίπου για το κάθε χέρι μετά 2 χερια μπογιά περιμένεις πάλι 3 ώρες και βερνίκι για να μην σου φεύγει επειδή θα μπούνε βίδες μητρική coolers και λοιπά Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Ιούλιος 19, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 μπορεις μεσα να βαλεις ματ βερνικι εαν δεν θες να γυαλιζει πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Ιούλιος 20, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2008 thanks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafoylis Ιούλιος 20, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2008 JER μου εκανες πολυχρωμη την πολοικατια μου >.< εεεε?γρρρρεχω ιδεα να βαλεις 120φανακι μπροστα και να αλλαξεις τα power/restart με κατι αλλο και να τα βαλεις πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 20, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2008 Λοιπόν χθές με το dremel έκοψα τα HDD trays και θα τα τοποθετήσω να "κοιτάνε" την πόρταΈτσι θα τρυπήσω την πόρτα και θα εγκαταστήσω 2 ανεμιστιράκια των 80cm με το fan guard τους να φυσάνε τους σκληρούς.Ακόμα θα τοποθετήσω αλλο ενα 12'αρη στην οροφή και έναν πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Ιούλιος 20, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2008 ένα ανεμιστήρα 12ρη καλύτερα για τους σκληρούςΕγώ θα σου πρότεινα να του φτιάξεις και ένα παράθυροΕάν πρόκειται να κόψεις κομμάτια που έχεις βάψει,κάλυψε την επιφάνεια που θές να κόψεις (ολόκληρη) με μονωτική ταινία και κόψε με αυτήν κολλημένη επάνω,ώστε να μην χαλάσεις το χρώμα(γενικά αυτήν την διαδικασία είναι καλό να την κάνουμε σε όποιο κομμάτι κόβουμε,ώστε να μην δημιουργούνται σημάδια και ξέφτια,ειδικά εάν δουλεύουμε με σέγα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιούλιος 21, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2008 μάλλον χαρτοταινία ήθελες να πεις Theovaz !!και εγώ σου προτείνω καλλίτερα έναν 12ari και πιο πολύ στο λέω για θόρυβο γιατί άλλο είναι να έχεις 2 και άλλο ένα ανεμιστηράκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιούλιος 21, 2008 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2008 ισως λιγο ετεροχρονισμενα...θα προτινα για χρωματα belton αντι μοντανα...συγκεκριμενα και οι 2 εταιριες απευθυνονται σε ατομα που κανουν graffiti ...συνεπως τα χρωματα χαρακτηριζονται απο υψηλη ποιοτητα.τωρα προτινω belton γτ μετα απο δοκιμες προσωπικα με βολεψαν πολυ περισσοτερο ,αφου η πιεση της φυαλης ειναι πολυ καλη και το χρωμα πεφτει παρα πολυ καλα...για τρεξιματα κτλ δεν το συζηταμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Ιούλιος 21, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2008 μάλλον χαρτοταινία ήθελες να πεις Theovaz !!και εγώ σου προτείνω καλλίτερα έναν 12ari και πιο πολύ στο λέω για θόρυβο γιατί άλλο είναι να έχεις 2 και άλλο ένα ανεμιστηράκιΌχι μονωτική εννοούσα.Τέλος πάντων εγώ χρησιμοποιώ μονωτική , άν και δουλεύω με σέγα(ίσως με dremel να χρειάζεται χαρτοταινία που είναι πιο λεπτή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.