Jump to content

Η αλλαγη της οθονης εγινε...εντυπωσεις...!!!!!!

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Γεια σας παιδια με αφορμη την παρεξηγηση που ειχε προκυψει πριν μια εβδομαδα περιπου αναμεσα στο Greekfragma και τον Vouda πηρα την αποφαση να ποσταρω τις εντυπωσεις μου. Η κοπελα που ανοιξε το λαπτοπ διοτι δεν ηταν δικο μου επαθε πλακα με την αναλυση της οθονης και μαλιστα με ρωτησε πηρες καινουριο????? Η απαντηση ειναι οτι το καινουριο panel ηταν υψηλοτερης αναλυσης απο το προηγουμενο δηλαδη ηταν 1024 και τωρα ειναι 1440. Επισης δεν υπηρξε κανενα προβλημα σε τιποτα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την δουλεια που εγινε. Ακομα μπορω να πω οτι η αλλαγη εγινε πολυ γρηγορα σε σχεση με τον χρονο που θα εκανε η αντιπροσωπεια. Τελος να πω οτι η οθονη ειναι ολοκαινουρια και εχει 3 μηνες εγγυση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ GREEKFRAGMA NICE JOB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:T::T::T:

2 Χρόνια, από την Ε.Ε.

Γι αυτό κράζουμε που πολλοί ακόμα λένε για τον 1 χρόνο ;)

Υπάρχει κάποιο λινκ να παραπέμψεις; Δεν είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνω σε τι προϊόντα αναφέρεσαι...

"Ε.Ε" ; Η εγγύηση ισχύει σε όλη την επικράτεια της ΕΕ;

Από post ενός άλλου μέλους: http://www.thelab.gr/showpost.php?p=768919&postcount=4

:)

Όλα τα ηλεκτρονικά αγαθά ανεξαιρέτως πρέπει να έχουν τουλάχιστον δύο χρόνια εγγύηση. Παραφωνίες αποτελούν αυτές οι ιστορίες με τις οθόνες, που ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ακριβώς πρέπει να συμβαίνει (η ΕΙΖΟ δίνει 5 χρόνια, αλλά 6 μήνες για Χ πίξελ).

Στο όλο θέμα υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλές εταιρείες που παρανομούν, ειδικά με τα laptop. Όταν όμως τους δείχνεις αυτό το νόμο, τότε (οι περισσότεροι) δείχνουν να συμμορφώνονται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.