pastelidis.n.s. Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Γεια σας παιδια με αφορμη την παρεξηγηση που ειχε προκυψει πριν μια εβδομαδα περιπου αναμεσα στο Greekfragma και τον Vouda πηρα την αποφαση να ποσταρω τις εντυπωσεις μου. Η κοπελα που ανοιξε το λαπτοπ διοτι δεν ηταν δικο μου επαθε πλακα με την αναλυση της οθονης και μαλιστα με ρωτησε πηρες καινουριο????? Η απαντηση ειναι οτι το καινουριο panel ηταν υψηλοτερης αναλυσης απο το προηγουμενο δηλαδη ηταν 1024 και τωρα ειναι 1440. Επισης δεν υπηρξε κανενα προβλημα σε τιποτα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την δουλεια που εγινε. Ακομα μπορω να πω οτι η αλλαγη εγινε πολυ γρηγορα σε σχεση με τον χρονο που θα εκανε η αντιπροσωπεια. Τελος να πω οτι η οθονη ειναι ολοκαινουρια και εχει 3 μηνες εγγυση. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ GREEKFRAGMA NICE JOB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 μήπως κάνει κάποιο λάθος; είναι δυνατόν να έχει μόνο 3 μήνες εγγύηση και να είναι ολοκαίνουρια; Κατά τα άλλα χαίρομαι που τελικά έλυσες το πρόβλημα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 18, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 3 μηνες?μινιμουμ 1 χρονο πρεπει να χει,ορισμενο απο την ΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούλιος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 2 Χρόνια, από την Ε.Ε. Γι αυτό κράζουμε που πολλοί ακόμα λένε για τον 1 χρόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 18, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Χαλαρώστε, μάλλον είναι 0 pixel για 3 μήνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 19, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 Χαλαρώστε, μάλλον είναι 0 pixel για 3 μήνες ακριβως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 20, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2008 καμιά φώτο θα ποσταρις να δούμε το αποτέλεσμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 20, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2008 Θα προσπαθησω αν και δεν εχω το λαπτοπ εγω κατι θα κανω...!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebis Ιούλιος 22, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 2 Χρόνια, από την Ε.Ε.Γι αυτό κράζουμε που πολλοί ακόμα λένε για τον 1 χρόνο Υπάρχει κάποιο λινκ να παραπέμψεις; Δεν είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνω σε τι προϊόντα αναφέρεσαι... "Ε.Ε" ; Η εγγύηση ισχύει σε όλη την επικράτεια της ΕΕ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούλιος 22, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 Από post ενός άλλου μέλους: http://www.thelab.gr/showpost.php?p=768919&postcount=4 Όλα τα ηλεκτρονικά αγαθά ανεξαιρέτως πρέπει να έχουν τουλάχιστον δύο χρόνια εγγύηση. Παραφωνίες αποτελούν αυτές οι ιστορίες με τις οθόνες, που ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ακριβώς πρέπει να συμβαίνει (η ΕΙΖΟ δίνει 5 χρόνια, αλλά 6 μήνες για Χ πίξελ). Στο όλο θέμα υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλές εταιρείες που παρανομούν, ειδικά με τα laptop. Όταν όμως τους δείχνεις αυτό το νόμο, τότε (οι περισσότεροι) δείχνουν να συμμορφώνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 22, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2008 το παρον θεμα αναφερεται σε αλλαγη οθονης λαπτοπ.τα περι εγγυησης στην ΕΕ καλο ειναι να χωριστουν σε αλλο θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.