stylejohn Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Ειχα αγορασει Gigabyte 6600gt στις 21-11-2005 και πριν λιγο καιρο σταματησε να δουλευει!Ετσι την πηρα και πηγαμε μια βολτα απο το καταστημα Multirama Μεσσογειων 512-514 (Αγια Παρασκευη)!Οταν τους μιλαω για RMA ο ενας πωλητης μου ειπε οτι ειχε 2 χρονια RMA και ο αλλος πεταγεται και λεει 1!Τοτε τους λεω πως θυμαμαι τοτε που την αγορασα εγραφε 3 χρονια RMA (και ηταν και απο τους λογους που την πηρα) και τους ζητησα αν μπορουν να κοιταξουν στο pc τους αλλα μου ειπαν οτι <σιγουρα> εχει 1 χρονο!Ετσι και εφυγα!Σημερα μπηκα ομωσ στο site της GIGABYTE και ειδα οτι γραφει για 3 χρονια RMAGraphic Accelerator Cards (VGA) o All graphic cards carry a 3 year limited warranty (First 2 years parts & labor, 3rd year parts only) Δεν με νοιαζει ας πληρωσω εργατικα!http://rma.gigabyte-usa.com/DirectRMA/EndUser_Main.aspΑν καποιος δουλευει σε Multirama και μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμησω πολυ!
Tsakonas Ιούλιος 18, 2008 #2 Ιούλιος 18, 2008 αμα σου πουν καμια 40 αρα εργατικα+τα ταχυδρομικα τσαμπα την τσαντιλα σου...2 χρονια υποχρεουνται να σου δωσουν (οδηγια ΕΕ που τους δεσμευει).για 3ο χρονο δες αν η γκιγκαμπαιτ σου λεει οτι καλυπτει και την Ευρωπη,καθοτι βλεπω να δινεις αμερικανικο λινκ (συνηθως οι εγγυησεις του ιδιου προιοντος ποικιλλουν αλλαζουν αναλογα με την χωρα.)
vasi Ιούλιος 18, 2008 #3 Ιούλιος 18, 2008 στο eshop.gr δίνει τρία χρόνια στην Gigabyte , stylejohn να πας παλι στο Multirama !!
mihalis87gr Ιούλιος 18, 2008 #4 Ιούλιος 18, 2008 Kάτι ξέρω εγώ που κάθε φορά που κλοκάρω τις 7950gt κάνω και ένα ευχέλαιο μην καεί και τρέχω για rma:hehe:
stylejohn Ιούλιος 18, 2008 Author #5 Ιούλιος 18, 2008 Kάτι ξέρω εγώ που κάθε φορά που κλοκάρω τις 7950gt κάνω και ένα ευχέλαιο μην καεί και τρέχω για rma:hehe:Μονο που εγω την 6600 gt δεν την εχω κλοκαρει ποτε με την μουφο-ψυχτρα που εχει!Απλα ενα ωραιο πρωι σταματησε να δουλευει!:rant:
mihalis87gr Ιούλιος 18, 2008 #6 Ιούλιος 18, 2008 Πήγαινε και αμα δε στην αλλάξουν, πρέπει να σου δώσουν πιστωτικό στην τιμή αγοράς. Αν δε το κάνουν κυνήγα το με κεπκα ή ινκα.Όσοι το έχουν κάνει έχουν δικαιωθεί
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.