Jump to content

Tι πεθανε????ΗΕLP!!!!!!!!!!!!!!!!

crio

Recommended Posts

Για μενα φιλε το μπιπ ειναι ολα τα λευτα της μητρικης οταν δεν ακουγεται αυτο και δεν μπουταρει στο bios σημαινει οτι μαλλον μας αφησε αλλα οπως ειπαν και παραπανω μηπως φταιει το τροφοδοτικο μηπως και ειναι βραχυκυκλωμενο και σου καταστρεφει την mobo????? Πηγαινε για εναν ελεγχο μην παλευεις μονος σου πολλες ωρες εφαγες χωρις αποτελεσμα αυτοι θα σου βρουν το προβλημα κατευθειαν...!!!!!

Mα και με άλλο τροφοδοτικό δεν την πάλευε.Αυτό είναι το θέμα.Όλα τα δοκίμασα και σε άλλα pc.

Φιλε το προβλημα ξεκινησε απο την στιγμη που ετρεξες 3D Mark οποτε για να μας λες οτι η οθονη μπαινει σε sleep και οι καρτες λειτουργουν κανονικοτατα σε αλλο pc τοτε εχουν καταστραφει ή εχουν βραχυκυκλωσει οι pci-express θυρες....!!!!!

@Gomar όχι ακόμα.Σε μισ'η 'ωρα θα το κάνω.

@pastelidis.n.s. Δεν παίζει λέμε γιατί στην p965-ds3 δεν έρτεξα 3dmark.Στην p5k μόνο....Το εξήγησα αναλυτικά στην αρχή.

Gomar το έκανα.Δούλεψε μετά απο όλη αυτή τη διαδικασία αλλα μόλις τα συνέδεσα όλο πάλι μεσα ΝΟ.

Σκέψεις....

1)Επειδή είχα την ψύκτρα άδετη σκέφτομαι μήπως το backplate βρίσκει πουθενά πίσω.(xtreme 120)To αυτοκόλητο μαξηλαράκι που έχει λείπει ένα μικρό κοματάκι(εκεί που είναι λευκό,όχι το διάφανο).

post-5782-1416073591,3759_thumb.jpg

2)Δεν έχω για όλες τισ βίδες της mobo βίδες που την ενώνουν με το κουτί (χρυσές).Παίζει τπτ απο εκεί?\

3)Τι άλλο μπορεί να παίζει???

αφου δουλευει τελικα ειναι το πρωτο που να σε νοιαζει ;)

μετα θα ψαχτεις ενα-ενα

Παίζει αυτό που είπα παραπάνω????

..

1)Επειδή είχα την ψύκτρα άδετη σκέφτομαι μήπως το backplate βρίσκει πουθενά πίσω.(xtreme 120)To αυτοκόλητο μαξηλαράκι που έχει λείπει ένα μικρό κοματάκι(εκεί που είναι λευκό,όχι το διάφανο).

[ATTACH]31694[/ATTACH]

Αν ναι τί μπορώ να βάλω για αναπληρώσω το ελειπές μαξηλαράκι??

καλυψε το με μια ταινια , να δεις αν θα συνεχισει να στο κανει.Ετσι θα καταλαβεις αν βραχυκυκλωνει εκεινο το σημειο.Αν καταλαβα καταλαβα καλα

Εγώ έχω πάθει το ίδιο πάντως. Βραχυκύκλωνε το backplate της ψύχτρας. Έβαλα ένα έξτρα πλαστικό πλαισιάκι εκεί που πατάει και είναι οκ από τότε.

Εγω μια φορα παραλιγο αν βγαλω το πλαστικο αλλα μολις καταλαβα το σκοπο του εκει το ξαναβαλα :hehe:

θα το δοκιμάσω γιατί μόλις έβαλα χωρίς να τη δεσω έπαιξε.ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές που δώσατε πριν αλλά και τις πιθανές μελλοντικές.:-)

Παίδες τελικά ήταν το πρώτο που είπα.Το Backplate της ψύκτρας.Μόλις το μόνωσα όλα με μονωτική έπαιξε κανονικότατα.

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ

Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία θα είναι.

Αυτό το back plate και το πολύ σφίξιμο της ψύκτρας πάνω στον επεξεργαστή δημιουργούν πολλά προβλήματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.