Passenger57 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ένα πολύ ανησυχητικό πρόβλημα στον υπολογιστή μου. Δεν μπορεί να μπεί σε κάποια sites επιλεκτικά. Δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο ( flash – web 2.0 ktl) Για παράδειγμα δεν μπαίνει καθόλου στο blogspot δεν μπαίνει σε κάποιες εταιρείες στην Αγγλία , δεν μπαίνει σε τυχαία ελληνικά sites. Έχω connex 8αρα ote, winxpsp2 , speedtouch 530 on lan και τα πάντα δούλευαν μια χαρά πριν από 1 εβδομάδα. Το σύστημα είναι καθαρό και έχει και αντιβιοτικό και δεν εχει Trojan. Να σημειώσω ότι τόρρεντς παίζει κανονικα με φουλ ταχυτητα. ΒΟΗΘΕΙΑ! Πάω να τρελαθω!!! Δεν μπορω να κάνω την δουλεια μου.
tagavr Ιούλιος 18, 2008 #3 Ιούλιος 18, 2008 Για αρχη κανε ενα system restore ημ/νια που επαιζαν ολα κανονικα.Αλλαξες-περασες καποιο προγραμμα απο τοτε που λειτουργουσε κανονικα?Μηπως καποιο software πχ spyware doctor - ad-aware κτλ μπερδευεται και θεωρει οτι σε προστατευει απο καποια sites και δε σε αφηνει να μπεις σε αυτα?Αυτο το τελευταιο..γινεται, αν σε ρωτησε κατι..να σε προστατευει απο τετοιου ειδους sites που δηθεν εχουν κατι και ετσι τα μπλοκαρει..και εσυ του ειχες απαντησει θετικα..Αυτα για αρχη, δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο..για τωρα.Δες και πες μας..
Passenger57 Ιούλιος 18, 2008 Author #4 Ιούλιος 18, 2008 Σε όλους τους browsers το κάνει αυτό. Προσπάθησα να κανω restore σε σημείο περίπου πριν ενα μήνα αλλα δεν κάνει γιατι λεει πως απλά δεν άλλαξε κατι στο συστημα! καμμιά άλλη ιδεα?
pastelidis.n.s. Ιούλιος 18, 2008 #5 Ιούλιος 18, 2008 Φιλε Passenger57 μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα το αναλογο προβλημα το ειχα και εγω με την TELLAS την οποια τηλεφωνισα και της ανεφερα το προβλημα και λυθηκε μετα απο 3 μερες. Νομιζω πως το ολο προβλημα βρισκεται σε καποιους αριθμους προτοκολλων που οριζουν οι εταιρειες...!!!!!
freestyler7 Ιούλιος 19, 2008 #6 Ιούλιος 19, 2008 Το μόνο που περνάει στο μυαλό μου είναι πιθανό πρόβλημα στους DNS της otenet. (απαραίτητη "υπηρεσία" για την μετάφραση των hostname σε IP's, γι'αυτό και δεν έχεις πρόβλημα με torrent)Εδώ και έναν χρόνο περίπου χρησιμοποιώ τους free και αξιόπιστους Opendns.Οδηγίες θα βρεις στο site. Ρώτησε αν έχεις καμία απορία.
DMylonas Ιούλιος 19, 2008 #7 Ιούλιος 19, 2008 Πες μας τί προγράμματα antivirus και firewall έχεις, γιατί αν είσαι με τίποτε Norton αυτό είναι το πρόβλημα σου... Καθώς και υπάρχει πιθανότητα όταν κατεβάζεις από torrent να γίνονται αυτά τα προβλήματα; Η ΟΤΕnet είναι οκ, και εγώ OTEnet έχω με DNS OTEnet μιας και δεν χρειάζετε να ξέρει όλη η Ευρώπη τι βλέπω μέσω internet χρεισιμοποιόντας opendns, μου φτάνει η OTEnet
SirDiman Ιούλιος 19, 2008 #8 Ιούλιος 19, 2008 Ενα θα σου πω, περιμενε κατι τετοια εκανε και σε εναν φιλο Δοκιμασε κανα router reset, το προβλημα ειναι της connex μαλλον...
pavou Ιούλιος 20, 2008 #9 Ιούλιος 20, 2008 Τις conexx δεν μπορεί να είναι γιατί θα είχαμε και άλλοι το ίδιο πρόβλημα.Δεν μας είπες τι firewall έχεις? δοκίμασε να το βάλεις για λίγο στο off και δες αν παραμένουν τα ίδια προβλήματα .
Passenger57 Ιούλιος 27, 2008 Author #10 Ιούλιος 27, 2008 Συγνωμη που άργησα να απαντήσω αλλά έφυγα για διακοπες....firewall τα έχω βγάλει και δεν είχα ποτέ NORTON.RESET στον δέκτη έχω κάνει και μάλιστα βλέπω πως γυρίζοντας απο τις διακοπες το πρόβλημα συνεχίζεται.
AGRIMI Ιούλιος 27, 2008 #11 Ιούλιος 27, 2008 το πρόβλημα σου βρίσκεται στον router σου. πας στο firewall του router και απενεργοποιείς στην καρτέλα firewall το filter cookies και filter activex.
pastelidis.n.s. Ιούλιος 27, 2008 #12 Ιούλιος 27, 2008 Επικοινωνησε με τον isp σου και πες τους το προβλημα που αντιμετωπιζεις και μαλλον το προβλημα ειναι με τις ΙP, το ειχα και εγω με την TELLAS.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.