hatsumi1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 καλημερα παιδια... χτες το πρωι πηγα να εγκαταστησω το wag200g (pstn) που δινει δωρεαν η forthnet. εβαλα το cd και αμεσως μετα τις οδηγιες συνδεσης (καλωδια κλπ.) και ενω τα εχω συνδεσει ολα κανονικα η εγκατασταση δεν μπορει να το βρει. ειχε κανεις αλλος αυτο το προβλημα; (σε web interface μπαινει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούλιος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Το cd σου ειναι αχριστο μιας και το routeraki ειναι καθαρα ethernet.Αν εχεις συνδεσει με καλωδιο UTP (μοιαζει με τηλεφωνου αλλα πιο χοντρο κλιπ) το pc με το Router, ανοιξε τον Internet Explorer και γραψε 192.168.1.1Πρεπει να ανοιξει μια σελιδα, εκει βαλε admin / admin.Εκει μεσα βαλε PPPoE / LLC / username / pass...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούλιος 18, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 http://www.forthnet.gr/templates/supportPosting.aspx?c=10009447 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iaveris Ιούλιος 19, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 κι εγω εχω αυτο το ρουτερ και ειναι αρκετα καλο, δεν εχω κανενα προβλημα και κατεβαζω με 1.7 ΜΒ/sec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιούλιος 19, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 όχι απλά καλό είναι πετάει εδώ και 2 χρόνια ασταμάτητα. ο SlotKiller τα λέει καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.