sret Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2008 Καλλημέρα,έχω μια ψύκτρα xigmatek s1283 στην οποία θέλω να αλλάξω τον ανεμηστήρα.Το πρόβλημα είναι οτι ο ανεμηστήρας που είχε μαζί ειναι βιδωμένος με 4 λαστιχένιες βίδεςπου ήταν στη συσκευασία.Αν κάποιος έχει την ιδια υπάρχει κάποιος τρόπος να εγκαταστήσω τον ανεμηστήρα χωρίςτις λαστιχένιες βίδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosvlass Ιούλιος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Γιατι δεν χρησιμοποιεις τις ιδιες 4 λαστιχενιες "βιδες" και στον καινουργιο ανεμιστηρα?Ισα ισα οι λαστιχενιες βιδες σου προσφερουν αντικραδασμικη προστασια!Κατι ξερουν που τις εχουν μεσα.Για καλο τις εχουν οχι για κακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sret Ιούλιος 18, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Ευχαριστω για την απαντηση,δυστυχως κατα την εγκατασταση κοπηκε η μια βιδα,κατι πουαπο οτι ειδα στο google συνεβη και σε αλλον.Ο ανεμιστηρας ειναι ενταξει τωρα παρολο που η τεταρτη βιδα ειναι μιση,αλλα φοβομαι για περαιτερω ζημια.Την ψυκτρα την εγκατεστησε ο αδερφος μου ο οποιος λειπει και δεν ξερω αν βγαινουν ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιούλιος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Kαι με 2 βίδες να μείνει αν δεν μπορεί να φύγει ο ανεμιστήρας δεν έχει πρόβλημα.Νομίζω μπορείς μια χαρά να κάνεις τη δουλειά σου και με 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosvlass Ιούλιος 18, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Kαι με 2 βίδες να μείνει αν δεν μπορεί να φύγει ο ανεμιστήρας δεν έχει πρόβλημα.Νομίζω μπορείς μια χαρά να κάνεις τη δουλειά σου και με 3 +1 για τις 3, οσο για αν σου μεινει με 2 τοτε βλεπεις αν καθετε καλα και αποφασιζεις μετα Ευκολα βγαινουν απλα οταν θα το δοκιμασεις προσπαθησε να τραβας απο την μια και απο την αλλη να σπρωχνεις την βιδα για να μην κοπει. Αν και ξαναλεω βγαινουν πολυ ευκολα Οταν ειχα βαλει την δικια μου xigmatek ειχα βαλει αναποδα τις βιδες και τις αλλαξα πολυ ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Ιούλιος 18, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804923 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liopyr Ιούλιος 18, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Επίσης μπορείς να την στηρίξεις με stripes. (σφυκτηράκια, αυτά που δένουμε συνήθως τα καλώδια μεταξύ τους). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sret Ιούλιος 18, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808980 Panosvlass οι παραπανω κανουνε,βλεπω πως ειναι διαφορετικες στην ακρη απο τις stock της ψυκτρας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosvlass Ιούλιος 18, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Λογικα ΔΕΝ κανουνε γιατι δεν εχουν το σχημα (σαν βαρελακι) που ειναι της xigmatek οποτε μαλλον δεν θα κουμπωνουν καλα και ισςσ να εχεις προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.