Jump to content

ΕΥΡΕΣΗ ATHLON x2 ΓΙΑ 939 SOCKET

vasilis_ts

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παιδια. θελω να κανω μια ψιλοαναβαθμιση στο pc του αδερφου μου. σκεφτομαι για επεξεργαστη και καρτα

γραφικων. για καρτα δεν πιστευω να συναντησω δυσκολιες, αφου το mobo (ASUS A8N-SLI DELUXE) περνει PCI-E

καρτα. ο επεξεργαστης ομως σιγουρα θα με δυσκολεψει. υπαρχει περιπτωση να βρω 2πυρινο ATHLON για 939 SOCKET?

και αν ναι, τι προτεινετε?

Εγώ θα έλεγα να ρίξεις μια ματιά στις αγγελίες, σε κανα stock house οτιδήποτε dual core θα σε καλύψει πιστεύω. Βέβαια να βρεις καινούριο σε κάποιο κατάστημα το βρίσκω λιγάκι δύσκολο...

Σε μεταχειρισμένο θα βρεις λογικά. Πάρε τον δυνατότερο που θα βρεις. Απλά μετά μην πας και βάλεις καμια 8800 ή καμια 4850 γιατί χαμένες θα πάνε...

ebay is your friend :T:

Δες κια για opteron 165, τιμες γενικα απο 40-50 ευρω και στις δυο περιπτωσεις.

Τι cpu εχεις τωρα?

δεν θυμαμαι τι cpu ακριβως εχει, γιατι το pc το εχει ο αδερφος μου στην Πατρα που

σπουδαζει. σιγουρα παντως ειναι μονοπυρινος ATHLON 64bitος. αν θυμαμαι καλα,

πρεπει να ειναι ο ATHLON 64 3200+ @ 2.0GHz.

Θα ελεγα κατι σε 8600gts class, και η 9600 τσαμπα θα παει. Εκτος φυσικα αν σκοπευεις να κανεις και αλλη αναβαθμιση εντος του ετους

αλλη αναβαθμιση δεν σκοπευω να κανω,γιατι μετα παμε σε αλλαγη mobo, αρα και cpu

παλι αναγκαστηκα, και ram και και και... απλα θελω να βαλω σε αυτο το mobo

(ASUS A8N-SLI DELUXE) ο,τι ποιο δυνατο μπορει να σηκωσει.

Μια χαρά θα παίξει και η 9600GT, και η 8800gt και οι 3850/3870/4850.

Οι παραπάνω κάρτες σε ένα διπύρυνο 939 σκοτώνουν. Το οτι δε πιάνουν τα benchmarks των C2D δε σημαίνει οτι πάνε χαμένες.

Βρες έναν οποιδήποτε ΑthlonX2 και θα είσαι μια χαρά.

Η Α8Ν-SLi προσφέρει αρκετές ρυθμίσεις o/c αν θες να πειραματιστείς.

Πόση RAM όμως έχεις? Δε προτείνω τίποτα λιγότερο από 2GB εγκατεστημένη στο σύστημα.

Λέγοντας ότι θα πάνε χαμένες δεν εννοώ ότι θα σέρνονται, προφανώς. Απλά θεώρησα ότι ψάχνει κάτι οικονομικό για αναβάθμιση. Βέβαια μόλις είδα ότι οι 8800GT και 9600GT πλέον είναι κάτω από 100 ευρώ σε κάποια μαγαζιά, οπότε δεν είναι ασύμφορες όπως νόμιζα πριν.

Απο RAM εχει 1,5GB DDR1 @ 400MHz. 2x512MB και 2χ256MB. θα εχει προβλημα λετε?

9600GT 512MB παιζει περιπου στα 120ευρω και η 8800GT 512MB περιπου στα 140ευρω)

Απο RAM εχει 1,5GB DDR1 @ 400MHz. 2x512MB και 2χ256MB. θα εχει προβλημα λετε?

9600GT 512MB παιζει περιπου στα 120ευρω και η 8800GT 512MB περιπου στα 140ευρω)

Δεν τίθεται θέμα "προβλήματος", απλά πολλά σύγχρονα παιχνίδια έχουν αρκετές απαιτήσεις σε RAM.

Τουλάχιστον με τις μνήμες που έχεις, δεν χάνεις το Dual Channel. Δε νομίζω να συμφέρει να αγοράσεις μνήμες DDR πλέον. Οπότε καλύτερα να μείνεις με το 1,5GB.

Σιγουρα δεν συμφερει η αγορα DDR. (το 1GB εχει 30ευρω περιπου). Αρα τις μνημες θα τις

αφησω ως εχουν. Απο παιχνιδια μη φανταστεις οτι ο αδερφος μου παιζει κατι πολυ

απαιτητικο. Κανενα pro, fifa και NBA live αντε και κανενα counter strike source και cod4.

Σιγουρα δεν συμφερει η αγορα DDR. (το 1GB εχει 30ευρω περιπου). Αρα τις μνημες θα τις

αφησω ως εχουν. Απο παιχνιδια μη φανταστεις οτι ο αδερφος μου παιζει κατι πολυ

απαιτητικο. Κανενα pro, fifa και NBA live αντε και κανενα counter strike source και cod4.

Σε λογικές αναλύσεις το COD4 δεν θα έχει πρόβλημα. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά ελαφριά και δε θα έχει πρόβλημα έτσι κι αλλιώς.

Οι καρτούλες αυτές που συζητάμε είναι πολύ αξιόλογες και το καλό είναι οτι σε επικείμενη αναβάθμιση (λέμε τώρα...) θα μπορεί άνετα να κρατήσει αυτή που θα διαλέξει.

Σε λογικές αναλύσεις παιζει αναγκαστηκα, αφου εχει 17'' οθονη. Αρα και η 9600GT και η

8800GT πιστευω πως ειναι οτι πρεπει. (δεν αποκλειω ακομα και την 8600GT σαν πιο

οικονομικη λυση).Θα δουμε, θελει λιγο σκεψη το θεμα.

(δεν αποκλειω ακομα και την 8600GT σαν πιο

οικονομικη λυση).Θα δουμε, θελει λιγο σκεψη το θεμα.

Μπα, δεν αξίζει με τίποτα. Εκτός κι αν τη βρεις μεταχειρισμένη σε τιμή χώμα. Καλύτερα να δώσει λίγα €€€ και να πάρεις μια πραγματική κάρτα.

Λες ε? Κι εγω πιο πολυ προς 9600 και 8800 κοιταω. Η 8600 ειναι η τελευταια επιλογη.

Μια χαρά θα παίξει και η 9600GT, και η 8800gt και οι 3850/3870/4850.

Οι παραπάνω κάρτες σε ένα διπύρυνο 939 σκοτώνουν. Το οτι δε πιάνουν τα benchmarks των C2D δε σημαίνει οτι πάνε χαμένες.

Βρες έναν οποιδήποτε ΑthlonX2 και θα είσαι μια χαρά.

Η Α8Ν-SLi προσφέρει αρκετές ρυθμίσεις o/c αν θες να πειραματιστείς.

εχεις καποια προσωπικη εμπειρια και το λες γιατι το συστημα μου ειναι περιπου οπως του Βασιλη,και περιμενω μια 4850.

εχεις καποια προσωπικη εμπειρια και το λες γιατι το συστημα μου ειναι περιπου οπως του Βασιλη,και περιμενω μια 4850.

Φίλε μου έχω εγώ. Είμαι με το πισι της υπογραφής. Είχα της 6600GT και δανείστηκα την Χ1950Pro 512 του αδερφού μου. Πλέον τα παίζω όλα σε 1920χ1200 και "σχεδόν" τέρμα.

Βλέποντας αυτά ένας φίλος μου (με AMD 3200+, 1,256 Ram) είπε να πάρει την 8800GT. Τον πείθω με τα πολλά να πάρει την 4850 και από τότε με ευγνωμονεί .... και με ΠΡΗΖΕΙ συνέχεια "Μ.Λ.Κ. ΤΑ ΠΑΙΖΩ ΟΟΟΟΛΑ ΤΕΡΜΑ" σε 22άρα οθόνη κιόλας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.