Jerry007 Ιούλιος 18, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Απλα τους φοβάμαι αυτους στα Χανιά θα τους το δώσω,θα το στείλουν και θα γίνει κώλος θυμάμαι το τελευταίο μου pc γύρισε απο το service γεμάτο μπαρούλες. Θα πάω σήμερα να πάρω ενα dremel και θα δολοφονήσω τα παλιά μου κουτιά σε κάνα μήνα που θα την βάλω μπορεί κάποιος να μου δείξει περίπου πώς θα πρέπει να κάνω τον πάτο του κουτιού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 18, 2008 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Να σου δειξει τα παντα καποιος δεν γινετε, ξεκινα βολτες και σε ξενα forums, υπαρχουν απειρα worklogs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 18, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Βρήκα τι χρειαζόμουν: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 18, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Εαν όμως αντί για το Stealth GT III βάλω λέμε ενα GTX III το ψυγείο δεν θα ακουμπάει στο πάτωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Ιούλιος 18, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Aν πάρεις dremel είμαι σίγουρος δεν θα γίνει τίποτα με το κουτί σου.Μόνο σταθερότητα να έχεις, ψυχραιμία και να φοράς μάσκα στα μάτια γιατί μπορεί να σου πεταχτούν σπίθες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 18, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Εαν όμως αντί για το Stealth GT III βάλω λέμε ενα GTX III το ψυγείο δεν θα ακουμπάει στο πάτωμα? το ψυγειο θα το βαλεις απο την εσωτερικη μερια του κουτιου...οχι απο την εξωτερικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 18, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Μα άμα είναι να το βάλω απο την εσωτερική γιατί να κόψω τον πάτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Ιούλιος 18, 2008 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Κύριε Steve το φτιάξαμε το πρόβλημα,δώσαμε παραπάνω ρεύμα στον επεξεργαστή και τον σταθεροποιήσαμε :tongue:Χθές μετά απο πολύωρες προσπάθειες και ατελείωτες ώρες στο Orthos ο 8400 σταθεροποιήθηκε στα 1,42 :fist: Καλά να δώ αστάθεια στην προπόνηση…:hi: Και θα σου σπάσω το κεφάλι… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 18, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Καλά να δώ αστάθεια στην προπόνηση…:hi: Και θα σου σπάσω το κεφάλι… Οκ οκ ,μπές λίγο msn που σε θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 18, 2008 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Μα άμα είναι να το βάλω απο την εσωτερική γιατί να κόψω τον πάτο?για να βγαινει ο αερας....αμα ηταν ετσι τι σοι δουλεια θα εκανε το ψυγειο αμα δεν ειχε φορα ο αερας αναμεσα στα fins του...να κολαγε ο αερας στον πατο ?:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 18, 2008 Author #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Οπώτε έχουμε και λέμε:CPU Block:EK Waterblocks CPU Waterblock Supreme - Plexi GPU Block:Θα περιμένω να ξαναφέρει το plaisio EK Full Body η αν μου προτείνετε κάποιο απο το πλαίσιο ακόμα καλύτεραPump:Swiftech MCP655 12VRadiator:Black Ice GT Stealth IIIReservoir:Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 18, 2008 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 radiator παρε GTX και οχι GT ειναι πολυ καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 18, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Και ακριβότερο. Όταν λες "είναι πολύ καλύτερο"? Έχεις κάποιο review ή... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Ιούλιος 18, 2008 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Το GTX χωράει μόνο από κάτω και θα πρέπει να σηκώνεις το case με ροδάκια/κλπ. τουλάχιστον 4 πόντους.Μείνε στο GTS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 18, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Αυτη την στιγμή του φοράω ροδάκια γιατί το "κυλάω" συχνά στην τηλεόραση οταν είναι να δώ HD ταινιούλες.Οπώτε να πάω για GT ή GTX θα γίνει έτσι και αλλιώς ή modα με το dremel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaughter18 Ιούλιος 18, 2008 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 :OT:Συγγνώμη κιολας αλλα παρακαλώ να μην λεμε πράγματα που δεν γνωρίζουμε. Με Η/Υ ασχολούμε γενικά απο τα 4 και σοβαρά απο τα 10. Στα 13 για πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με το case modding και μετα από δυο μήνες ανοιξα το πρώτο παράθυρο με dremel. Δεν είναι και πυρινικη φυσική. Σταθερό χέρη, μασκα αναγκαστικά για να μην πεταχτή κανα δισκάκι στο μάτι και πολύ υπομονή. Στην τελική το κόψιμο που θέλει να κάνει δεν είναι και τόσο δυσκολο μην υπερβάλουμε.:OT::sorry:Τώρα για την υδροψυξη: Ότι είπες εκτός από το water block της gpu και το radiator. Κατά την αποψή μου καλύτερα να πας σε Swiftech MCW60-R γιατί με τα fullbody την παντρέυεσε την καρτούλα και σε 3 Thermochil PA.3Reservoir πάρε το μικρό της EK Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιούλιος 18, 2008 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Εσυ ησουν παιδι θαυμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 18, 2008 Author #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Κάθε παιδί στα 4 του έχει άλλη ασχολία.Εγώ έπαιζα μια με πανάρχαια κονσόλα ούτε π ξέρω τι ήταν. Απλα εσείς οι μεγάλοι υποτιμάτε τα παιδιά της εποχής.Απο οτι φαίνεται δεν παίζουμε όλα απλά playstation Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 20, 2008 Author #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2008 Έχουμε βγεί λίγο off topic....Έχουμε και λέμε:CPu Block:EK Waterblocks CPU Waterblock Supreme - PlexiPump:Swiftech Αντλία MCP655 12VRadiator:Black Ice GT Stealth IIIGPu Block:Θα βάλω τα χριστούγεννα και ίσως πιο νωρίς νεα κάρτα,να πάρω τώρα ενα για την 8800 και να το αλλάξω τότε ή υπάρχει κάποιο που να υποστηρίζει τις καινούργιες κάρτες?Αν πάρω τώρα σκέφτομαι:Swiftech Waterblock VGA MCW60-RΡακόρ:EK Waterblocks High flow fittings 1/2" ID G1/4Σωλήνες κτλ κτλ:PrimoChillTubing Primoflex Pro 1/2" ID 3/4" OD UV BluePrimoChil Ice-Clear ΥγρόPrimoChill Anti-Kink Coil 3/4'' - Uv OrangePrimoChill PC Ice Dye Bomb - UV BlueΘα μου πεί κάποιος για το gpu block?Και ακόμα μπορείτε να με βοηθήσετε να επιλέξω reservoir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 20, 2008 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2008 gpu block απο ΕΚ δεςτανκ ότι σε βολεύει στο σύστημα σουεμένα με βολεύει αυτό http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterComponentCooling&cp_id=143259 bay τον μηχαλη τον βολεύει αυτό http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterComponentCooling&cp_id=143255 και οι 2 έχουμε cosmos S case Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.