Jump to content

Water Cooling it is!

Jerry007

Recommended Posts

Όπως είχατε δεί είχα κάνει και ένα παλιότερο thread και ημουν διστακτικός για την υδρόψυξη.Τώρα όμως το αποφάσισα!

Έχω πιάσει καλοκαιρινή δουλειά και στο τέλος του επόμενου μήνα θα ξοδέψω 650Ε για υδρόψυξη και μια Ati 4870.

Θέλω ένα ολοκληρωμένο σύστημα υδρόψυξης μέχρι 300Ε.Ακόμα να μου προτείνετε μερικές ιδέες για την τοποθέτηση της(Είμαι πολύ μικρός για να κάνω μόντες με dremel κτλ)

Βρήκα την υδρόψυξη που είχε κάνει ένας τύπος σε ενα Stacker 832(χωρίς πάρα πολλές μοντες πάντα)

και μου έδωσε ιδέα.Πιθανόν να μου είναι άχρηστο πιθανόν και όχι.

Η ιδέα του ήτα να τοποθετήσει 2 των 2Χ12cm radiators πάνω στην πορτούλα που έχει το stacker για του ανεμιστήρες.

blockdiagram.jpg

waku%20037.jpg

waku%20039.jpg

Οπώτε βιδώνεις του ανεμιστήρες στο ψυγείο και μετά απλά τους τοποθετείς πάνω στην πόρτα.έκανε μερικές μόντες αλλα όχι στα Radiator.βέβαια εαν έχετε να μου προτείνετε και τίποτα άλλο καλύτερο μέσα είμαι(Γιατί έτσι δεν θα μπορώ να βλέπω μέσα στο κουτί :weep:)

waku%20039.jpg

Αφήνομαι στα χέρια σας,θέλω να την κάνω τρελά(με τον νέο υπολογιστή ξεσκίστηκα στο κλοκάρισμα :rofl:)

4.1GHz it is on air :laughing:

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

1)στο κουτί σου δεν υπαρχή περίπτωση να μην βάλεις dremel

2)η φώτο που δείχνεις για να γίνει αυτό είναι πολύ δύσκολο και θέλει μελέτη

3)με λίγα μοντ βάζεις 2-3πλο ψυγείο κάτω στον πάτο

η πρώτη φορά πάντα έτσι είναι. αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις

πάντως μετρά τις απόστασης ανάμεσα στους ανεμιστήρες και σε ένα ψυγείο να δεις αν μπαίνει χωρίς μοντ.

αλλα μπορεί να μην αντέξει το βάρος η πλαστική κατασκευή

Ποσο πολυ μικρος εισαι αν επιτρεπεται;

πιστευω δεν γινεται να ειναι κατω των 15-16 και να ασχολειται με o/c και τοσο πολυ με υπολογιστες...

Εκτως και αν ειναι παιδι-θαυμα...

Για παραδειγμα Εγω στα 16 μου ξεκινησα να ασχολουμαι τεχνολογικα με τους υπολογιστες...

και τωρα ειμαι 17 :happy:

EDIT:

14

O-M-G...

Είμαι 14 χρονών και ασχολούμε με υπολογιστές απο τα 12.Βέβαια φέτος ξεκίνησα τα Extreme πράγματα μιας και απέκτησα σύστημα της προκοπής :rofl:

Δεν νομίζω οτι είμαι και το παιδί θαύμα(18 7/13 βγάζω)Αν και όπωτε πηγαίνω μουλτιράμα τους σπάω τα νεύρα γιατί ξέρπω περισσότερα απο αυτούς...

Είμαι 14 χρονών και ασχολούμε με υπολογιστές απο τα 12.Βέβαια φέτος ξεκίνησα τα Extreme πράγματα μιας και απέκτησα σύστημα της προκοπής :rofl:

ελα ρε υπαρχουν παιδια στα χανια με Pc?μονο παπια ηξερα οτι εχουν!:p:P:P

Παίρνεις ένα ωραιότατο τριπλό radiator με shroud και τρεις ανεμιστήρες

ehx-1020bk_p0.jpg

Το τοποθετείς μέσα σε ένα riser

enc-1020bk_p0.jpg

και το όλο σύνολο μπαίνει δίπλα ή πάνω από το Stacker.

Αν η έκδοση του 832 που έχεις, δεν έχει τις τρύπες για να περάσουν οι σωλήνες, παίρνεις και pci bracket

vl3-10bkt_p0.jpg

για να περάσεις τους σωλήνες μέσα στο κουτί.

Επιλέγεις αντλία και μπλοκ(ς) της επιλογής σου και έχεις υδρόψυξη χωρίς να έχεις κάνει ούτε μία τρύπα.

Σου μένει και η υδρόψυξη για το επόμενο κουτί.

Αλλιώς... αδειάζεις το κουτί σου, το πας στο Multirama στα Χανιά, το στέλνουν στο Extreme και σου κάνει ο Κοπρίτης μια ωραιότατη τρύπα για διπλό/ τριπλό ή ακόμα και τετραπλό ψυγείο.

πιστευω δεν γινεται να ειναι κατω των 15-16 και να ασχολειται με o/c και τοσο πολυ με υπολογιστες...

Εκτως και αν ειναι παιδι-θαυμα...

Για παραδειγμα Εγω στα 16 μου ξεκινησα να ασχολουμαι τεχνολογικα με τους υπολογιστες...

και τωρα ειμαι 17 :happy:

EDIT:

O-M-G...

Το οτι εισαι πιτσιρικι κανει μπαμ!

Λοιπον οσο για εσενα παιδι θαυμα, θελει προσοχη με αυτα τα πραγματα. Ο mihalakis ξερει, χτυπα το ψυγειο που σου προτεινει και μια 600αρα αντλια και θα εισαι κομπλε!

Το ψυγειο ειναι ωραιο να ειναι εξω απο το κουτακι ετσι ωστε ευκολα να το καθαριζεις γιατι μαζευει πολυ σκονη αναμεσα στα fins!

Παντως το νερακι τα σπαει, αξιζει τα λεφτα του!

Το οτι εισαι πιτσιρικι κανει μπαμ!

Λοιπον οσο για εσενα παιδι θαυμα, θελει προσοχη με αυτα τα πραγματα. Ο mihalakis ξερει, χτυπα το ψυγειο που σου προτεινει και μια 600αρα αντλια και θα εισαι κομπλε!

Το ψυγειο ειναι ωραιο να ειναι εξω απο το κουτακι ετσι ωστε ευκολα να το καθαριζεις γιατι μαζευει πολυ σκονη αναμεσα στα fins!

Παντως το νερακι τα σπαει, αξιζει τα λεφτα του!

αλλαξε σε παρακαλω το quote σου....αντε!!!:rant:

προσεχε τι γραφεις και σε ποιον πριν πατησεις το ''Καταχωρηση Απαντησης''

μην εχουμε δραματα...

Jerry.. aka RoD-Jerry...........:fight: πες μετά οτι ΔΕΝ έχεις πρόβλημα με το pc....

Κύριε Steve το φτιάξαμε το πρόβλημα,δώσαμε παραπάνω ρεύμα στον επεξεργαστή και τον σταθεροποιήσαμε :tongue:

Χθές μετά απο πολύωρες προσπάθειες και ατελείωτες ώρες στο Orthos ο 8400 σταθεροποιήθηκε στα 1,42 :fist:

Παίρνεις ένα ωραιότατο τριπλό radiator με shroud και τρεις ανεμιστήρες

ehx-1020bk_p0.jpg

Το τοποθετείς μέσα σε ένα riser

enc-1020bk_p0.jpg

και το όλο σύνολο μπαίνει δίπλα ή πάνω από το Stacker.

Αν η έκδοση του 832 που έχεις, δεν έχει τις τρύπες για να περάσουν οι σωλήνες, παίρνεις και pci bracket

vl3-10bkt_p0.jpg

για να περάσεις τους σωλήνες μέσα στο κουτί.

Επιλέγεις αντλία και μπλοκ(ς) της επιλογής σου και έχεις υδρόψυξη χωρίς να έχεις κάνει ούτε μία τρύπα.

Σου μένει και η υδρόψυξη για το επόμενο κουτί.

Αλλιώς... αδειάζεις το κουτί σου, το πας στο Multirama στα Χανιά, το στέλνουν στο Extreme και σου κάνει ο Κοπρίτης μια ωραιότατη τρύπα για διπλό/ τριπλό ή ακόμα και τετραπλό ψυγείο.

Μόνο γιατί δεν έχει τύχει να τα δώ αυτα σε κανένα online store?Απο πού μπορώ να τα παραγγείλω?Και το προτιμώ γιατί έχω άπλετο χώρο στο γραφείο μου και όπως είπες θα μου μείνει και για το επόμενο pc:clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.