Jerry007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Όπως είχατε δεί είχα κάνει και ένα παλιότερο thread και ημουν διστακτικός για την υδρόψυξη.Τώρα όμως το αποφάσισα! Έχω πιάσει καλοκαιρινή δουλειά και στο τέλος του επόμενου μήνα θα ξοδέψω 650Ε για υδρόψυξη και μια Ati 4870. Θέλω ένα ολοκληρωμένο σύστημα υδρόψυξης μέχρι 300Ε.Ακόμα να μου προτείνετε μερικές ιδέες για την τοποθέτηση της(Είμαι πολύ μικρός για να κάνω μόντες με dremel κτλ) Βρήκα την υδρόψυξη που είχε κάνει ένας τύπος σε ενα Stacker 832(χωρίς πάρα πολλές μοντες πάντα) και μου έδωσε ιδέα.Πιθανόν να μου είναι άχρηστο πιθανόν και όχι. Η ιδέα του ήτα να τοποθετήσει 2 των 2Χ12cm radiators πάνω στην πορτούλα που έχει το stacker για του ανεμιστήρες. Οπώτε βιδώνεις του ανεμιστήρες στο ψυγείο και μετά απλά τους τοποθετείς πάνω στην πόρτα.έκανε μερικές μόντες αλλα όχι στα Radiator.βέβαια εαν έχετε να μου προτείνετε και τίποτα άλλο καλύτερο μέσα είμαι(Γιατί έτσι δεν θα μπορώ να βλέπω μέσα στο κουτί ) Αφήνομαι στα χέρια σας,θέλω να την κάνω τρελά(με τον νέο υπολογιστή ξεσκίστηκα στο κλοκάρισμα ) 4.1GHz it is on air Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 17, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Λίγη βοήθεια κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 17, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 1)στο κουτί σου δεν υπαρχή περίπτωση να μην βάλεις dremel2)η φώτο που δείχνεις για να γίνει αυτό είναι πολύ δύσκολο και θέλει μελέτη 3)με λίγα μοντ βάζεις 2-3πλο ψυγείο κάτω στον πάτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 17, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Και να πάρω dremel,δεν έχω καμιά εμπειρία με αυτο το εργαλείο και φοβάμαι ην το μαμίσω το κουτάκι μου που το χρυσοπλήρωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 17, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 η πρώτη φορά πάντα έτσι είναι. αν δεν πάθεις δεν θα μάθειςπάντως μετρά τις απόστασης ανάμεσα στους ανεμιστήρες και σε ένα ψυγείο να δεις αν μπαίνει χωρίς μοντ.αλλα μπορεί να μην αντέξει το βάρος η πλαστική κατασκευή Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιούλιος 17, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Ποσο πολυ μικρος εισαι αν επιτρεπεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 17, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 17, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Ποσο πολυ μικρος εισαι αν επιτρεπεται; πιστευω δεν γινεται να ειναι κατω των 15-16 και να ασχολειται με o/c και τοσο πολυ με υπολογιστες... Εκτως και αν ειναι παιδι-θαυμα... Για παραδειγμα Εγω στα 16 μου ξεκινησα να ασχολουμαι τεχνολογικα με τους υπολογιστες... και τωρα ειμαι 17 EDIT: 14 O-M-G... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 17, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Είμαι 14 χρονών και ασχολούμε με υπολογιστές απο τα 12.Βέβαια φέτος ξεκίνησα τα Extreme πράγματα μιας και απέκτησα σύστημα της προκοπής Δεν νομίζω οτι είμαι και το παιδί θαύμα(18 7/13 βγάζω)Αν και όπωτε πηγαίνω μουλτιράμα τους σπάω τα νεύρα γιατί ξέρπω περισσότερα απο αυτούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 17, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Είμαι 14 χρονών και ασχολούμε με υπολογιστές απο τα 12.Βέβαια φέτος ξεκίνησα τα Extreme πράγματα μιας και απέκτησα σύστημα της προκοπής ελα ρε υπαρχουν παιδια στα χανια με Pc?μονο παπια ηξερα οτι εχουν!:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 17, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 :bye: Γιατί δηλαδή τα χανιωτάκια(τουλάχιστον εγώ το χαι-τεκ χανιωτάκι)δεν έχω μοίρα στον ήλιο ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιούλιος 17, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 ...το προφιλ σου λεει '84... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 17, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Δεν νομίζω οτι θα μπορούσα να μπω με την ηλικία που είχα οταν γράφτηκα,έκλεισα τα 14 πριν 3 εβδομάδες και ρωτείστε τον DJ alex,είδε την φατσούλα μου στην webcam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Ιούλιος 18, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Παίρνεις ένα ωραιότατο τριπλό radiator με shroud και τρεις ανεμιστήρες Το τοποθετείς μέσα σε ένα riser και το όλο σύνολο μπαίνει δίπλα ή πάνω από το Stacker. Αν η έκδοση του 832 που έχεις, δεν έχει τις τρύπες για να περάσουν οι σωλήνες, παίρνεις και pci bracket για να περάσεις τους σωλήνες μέσα στο κουτί. Επιλέγεις αντλία και μπλοκ(ς) της επιλογής σου και έχεις υδρόψυξη χωρίς να έχεις κάνει ούτε μία τρύπα. Σου μένει και η υδρόψυξη για το επόμενο κουτί. Αλλιώς... αδειάζεις το κουτί σου, το πας στο Multirama στα Χανιά, το στέλνουν στο Extreme και σου κάνει ο Κοπρίτης μια ωραιότατη τρύπα για διπλό/ τριπλό ή ακόμα και τετραπλό ψυγείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 18, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 πιστευω δεν γινεται να ειναι κατω των 15-16 και να ασχολειται με o/c και τοσο πολυ με υπολογιστες...Εκτως και αν ειναι παιδι-θαυμα... Για παραδειγμα Εγω στα 16 μου ξεκινησα να ασχολουμαι τεχνολογικα με τους υπολογιστες... και τωρα ειμαι 17 EDIT: O-M-G... Το οτι εισαι πιτσιρικι κανει μπαμ! Λοιπον οσο για εσενα παιδι θαυμα, θελει προσοχη με αυτα τα πραγματα. Ο mihalakis ξερει, χτυπα το ψυγειο που σου προτεινει και μια 600αρα αντλια και θα εισαι κομπλε! Το ψυγειο ειναι ωραιο να ειναι εξω απο το κουτακι ετσι ωστε ευκολα να το καθαριζεις γιατι μαζευει πολυ σκονη αναμεσα στα fins! Παντως το νερακι τα σπαει, αξιζει τα λεφτα του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Ιούλιος 18, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Jerry.. aka RoD-Jerry...........:fight: πες μετά οτι ΔΕΝ έχεις πρόβλημα με το pc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 18, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Το οτι εισαι πιτσιρικι κανει μπαμ! Λοιπον οσο για εσενα παιδι θαυμα, θελει προσοχη με αυτα τα πραγματα. Ο mihalakis ξερει, χτυπα το ψυγειο που σου προτεινει και μια 600αρα αντλια και θα εισαι κομπλε!Το ψυγειο ειναι ωραιο να ειναι εξω απο το κουτακι ετσι ωστε ευκολα να το καθαριζεις γιατι μαζευει πολυ σκονη αναμεσα στα fins!Παντως το νερακι τα σπαει, αξιζει τα λεφτα του!αλλαξε σε παρακαλω το quote σου....αντε!!!:rant:προσεχε τι γραφεις και σε ποιον πριν πατησεις το ''Καταχωρηση Απαντησης''μην εχουμε δραματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 18, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Jerry.. aka RoD-Jerry...........:fight: πες μετά οτι ΔΕΝ έχεις πρόβλημα με το pc....Κύριε Steve το φτιάξαμε το πρόβλημα,δώσαμε παραπάνω ρεύμα στον επεξεργαστή και τον σταθεροποιήσαμε :tongue:Χθές μετά απο πολύωρες προσπάθειες και ατελείωτες ώρες στο Orthos ο 8400 σταθεροποιήθηκε στα 1,42 :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούλιος 18, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Παίρνεις ένα ωραιότατο τριπλό radiator με shroud και τρεις ανεμιστήρες Το τοποθετείς μέσα σε ένα riser και το όλο σύνολο μπαίνει δίπλα ή πάνω από το Stacker. Αν η έκδοση του 832 που έχεις, δεν έχει τις τρύπες για να περάσουν οι σωλήνες, παίρνεις και pci bracket για να περάσεις τους σωλήνες μέσα στο κουτί. Επιλέγεις αντλία και μπλοκ(ς) της επιλογής σου και έχεις υδρόψυξη χωρίς να έχεις κάνει ούτε μία τρύπα. Σου μένει και η υδρόψυξη για το επόμενο κουτί. Αλλιώς... αδειάζεις το κουτί σου, το πας στο Multirama στα Χανιά, το στέλνουν στο Extreme και σου κάνει ο Κοπρίτης μια ωραιότατη τρύπα για διπλό/ τριπλό ή ακόμα και τετραπλό ψυγείο. Μόνο γιατί δεν έχει τύχει να τα δώ αυτα σε κανένα online store?Απο πού μπορώ να τα παραγγείλω?Και το προτιμώ γιατί έχω άπλετο χώρο στο γραφείο μου και όπως είπες θα μου μείνει και για το επόμενο pc:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 18, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 www.multirama.grεμένα την γνώμη μου την ξέρεις ότι κανείς να είναι μέσα στο κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.