Jump to content

Μετατροπή: CPU Socket 478 σε 775 (από τους "καμένους")

DMylonas

Recommended Posts

"Χαζά Αμερικανάκια", "κακός ψόφος" & "να πεθάνουν", επειδή μια παρέα πιτσιρίκια σπάσανε έναν Ρ4-μπρελόκ πενταετίας; Γιατί τόσα κόμπλεξ ρε παιδιά, ειλικρινά; Βασανίσανε καμιά φώκια Μονάχους-Μονάχους και δεν το κατάλαβα;

Και κάποια δικά μας παλικάρια από την Πάτρα (αν θυμάμαι καλά) βγάλανε βίντεο που φτιάχνανε ελληνικό καφέ με το μπρίκι πάνω στο chipset καμμένης μητρικής ΑΒΙΤ, πως θα σου φαινότανε αν έβγαιναν 5 άτομα να τους πούνε "χαζά Ελληνάκια", "να πεθάνουν +10000000" & "κακό ψόφο";

Έλεος, τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας...

Παντως δεν μου μιαζουνε με αμερικανοι..

67783440sa7.jpg

@Chosen: Το οτι δεν λειτουργει κατι, δεν συμαινει οτι απαραιτητα πρεπει να το καταστρεψουμε..

Και φανταζομαι οτι το CPU τελικα κατελειξε σε κανενα τοπικο καδο απορριματων, αντι να παει για ανακυκλωση, οπως κανονικα θα επρεπε..

θανατος στους τραμπουκους της AMD.Βασανισαν μεχρι θανατου εναν ανυπερασπιστο P4.

Aισχος.Ντροπη!!!

:p

Θα επιθυμουσα οποιο αλανι ξερει απέξω το youtube (ή ξερει να ψαχνει) να βαλει ενα βιντεακι απο ενα celeron που τον πηγαινουν στα παραπολλα-γιγα και ανατιναζεται(κανει και τρυπα στο socket:rofl: )

Επισης αν ψαξω τους σκληρους πρεπει να εχω το βιντεακι που ο papatsonis κερναει καφεδακι!:D

Επισης αν ψαξω τους σκληρους πρεπει να εχω το βιντεακι που ο papatsonis κερναει καφεδακι!:D
Και κάποια δικά μας παλικάρια από την Πάτρα (αν θυμάμαι καλά) βγάλανε βίντεο που φτιάχνανε ελληνικό καφέ με το μπρίκι πάνω στο chipset καμμένης μητρικής ΑΒΙΤ

Αυτό εννούσα.

ο papatsonis κερναει καφεδακι!:D

Αισχος!

Να καει και ο Σπυρακος!

Φωτια στα σπιτια της DFI...

Um, δεν ειναι προφανες οτι υπαρχει τρυπα στο τραπεζι?

(Αν και με το που ειπε/εδειξε στο monitor το 3.8 και μετα την stock ψυκτρα, εκραζε οτι ητανε fake :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.