HotPeanut Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2008 Έχω το παρακάτω κομμάτι κώδικα το οποίο είναι για Oracle. Εγώ θέλω να το περάσω να δουλέψει σε MySql βάση.create table IMAGE1(IMAGEID int not null, DOC_ID int not null, TYPEBLOB varchar(2000), DESCR varchar(2000), FILENAME blob not null, primary key(IMAGEID), foreign key (DOC_ID) references DOCUMENT1(DOC_ID));create sequence SEQ start with 1 increment by 1;CREATE OR REPLACE TRIGGER "AUTO_ENCRE" BEFOREINSERT ON IMAGE1 FOR EACH ROW begin if :new.IMAGEID is null then select SEQ.nextval into :new.IMAGEID from dual; end if; end;Το πρόβλημα μου είναι η δημιουργία sequence. Ψάχνοντας στο google βρήκα ότι το create sequence.... δεν ισχύει στην Mysql και έτσι έκανα την πρώτη στήλη του πίνακα που δημιουργώ IMAGEID int not null AUTO_INCREMENTΤο Trigger όμως πως θα το κάνω να δουλέψει?P.s.: ένας noob ρωτάει.
HotPeanut Ιούλιος 18, 2008 Author #2 Ιούλιος 18, 2008 Τελικά δεν χρειάζεται ο trigger μιας και βάζω το AUTO_INCREMENT. Αλλά δυσκολέυομαι με μια procedure. Όποιος θελήσει να βοηθήσει ας μου στήλει ένα πμ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.