Jump to content

Σας ενοχλουν τα // ? [plz vote!!]

winters

Σας ενοχλουν τα // ? [plz vote!!]  

61 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Σαφώς και είναι χιουμοριστικόν το thread, αλλά κάποιος έπρεπε να πάρει και μία Ναζιστική θέση έτσι για το καλό :hehe:

Αυτό που μου αρέσει με κάτι τέτοια threads, είναι ότι πάντα ανακαλύπτεις ένα μικρό καφρίκο που δεν χάνει ευκαιρία να πετάξει άλλο 1 κομματάκι στο pile of sh1t του! (όποιος κατάλαβε κατάλαβε) ;)

Σαφώς και είναι χιουμοριστικόν το thread, αλλά κάποιος έπρεπε να πάρει και μία Ναζιστική θέση έτσι για το καλό :hehe:

Αυτό που μου αρέσει με κάτι τέτοια threads, είναι ότι πάντα ανακαλύπτεις ένα μικρό καφρίκο που δεν χάνει ευκαιρία να πετάξει άλλο 1 κομματάκι στο pile of sh1t του! (όποιος κατάλαβε κατάλαβε) ;)

hitlerorlykt5.jpg

:hehe::hehe:

Κάτσε να σε μεταφράσω λίγο γιατί δεν κατάλαβα τπτ...

"074V πρ0κ31741 γ14 0ρ0λ0γ14 π0υ μ45 3ρχ3741 σ74 4γγλ1κ4 δ3V μ0υ 4ρ3σ31 V4 γ1ν0V741 μ374φρ4σ315 (γ1'4υτ0 κ41 π0τ3 δ3V πηγ41V4 74 3λληV1κ4 w1nd0w5)"

Much better, συμφωνώ μαζί σου :D:hehe:

Πλακα-πλακα, μια χαρα διαβαζεται η προταση...

Τι σου κανει το μυαλο!

Τωρα , τα // σαφως και δεν αποτελουν σημεια στιξης, αλλλα

δεν θα πεσουν κεφαλια κι ολας.. :giveup:

η καλπη πρεπει να εχει μεγεθος σκουπιδιαρας για τοσους ψηφους.....:jump1::jump1::jump1:

Καποιοι ανθρωποι με υπο-του μηδενως IQ επαιξαν φουστια στο thread και δεν το εκαναν δικαιο////////////!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/////////////////////////////////

Αφηστε το παιδι να Εκφραστει!!!!!!!!!!!!!!!! Ελευθερα///////////// (!!! aka.....)

Winters δωσε ////////////// στο λαό :hehe:

η ιδέα σου είναι:p

μπορει να ειναι η ιδέα μου.... θα κάνω βαθια έρευνα πάνω στο θέμα, και θα επανέλθω, μονο όταν έχω επαρκεις αποδειξεις για να κατηγορήσω την ΔΟ του http;//www.thelab.gr

:D

ΥΓ ήδη προσέλαβα ιδιωτικο ντέτεκτιβ!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.