Jump to content

Σας ενοχλουν τα // ? [plz vote!!]

winters

Σας ενοχλουν τα // ? [plz vote!!]  

61 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

δε σε φοβαμαι DJD // οσοι εχετε μεγαλες οθονες και δεν βλεπεται καλα τη μικροσκοπικη-τοση δα τελιτσα (.) στηριξτε με!!

o λαος ειναι μαζι μου!! // ha! :flex:

[αν και ξερω απο τωρα οτι θα κανεις τα :spell: σου...] :snap:

:D:D:D:D:D:D:D

Ντάξει τώρα;

Ελληνικά είπαμε, άμα μου βρεις εσύ Λεξικό που να λέει ότι το "//" τελειώνει πρόταση το ξανασυζητάμε.

Είμαι fanboy των "\\", οπότε είμαι και απόλυτα ενάντια στα "//"

BTW. Τι στο καλό συζητάμε σε αυτό το thread?

PS. Το Thelab έχει παρουσία και σε άλλους πλανήτες του γαλαξία; Πολλά μέλη βρε παιδί μου....

Μετά τη συμφωνία με την Trade Fedaration, ήρθαν και μερικοί από την Republic μαζί. Αυτός ο Count Dooku κατάφερε και τους έπεισε ο κερατάς.

Να δεις που οι Sith είναι πίσω από όλα...

Winters μικρέ Jedi, may the // be with you! :D

Αυτό το θεωρείς παράγραφο δλδ;

Πρωτα απ'ολα//

Το ΚΚΕ δεν ειναι κομμα εξουσιας// κ οπως εχει δηλωσει η γραμματεας του// δεν θελουμε να γινουμε κυβερνηση//

Απο κει κ περα// δε με απασχολει τι κανει η κορη της Παπαρηγα// Καλα κανει κ σπουδαζει στο deree college// Aφου οπως λεει η μαμα δε τα καταφερε στις πανελληνιες κ πηγε σε "ιεκ"//

Ομως να πηγαινει στο Pierce College [Aμερικανικο Κολλεγιο] ειναι λιγο αστειο// Η Αλεκα υποστηριζε οτι τη βολευε επειδη ειναι κοντα στο σπιτι της κ επειδη δεν υπηρχε ολοημερο σχολειο στη περιοχη κ δε πορολαβαινε να τη παρει στο σχολασμα//

ποσο μακρια να ειναι το κοντυνοτερο δημοσιο γυμνασιο/λυκειο στην Αγ.Παρασκευη ωστε δε μπορουσε να γυρισει σπιτι μονο του το παιδι κ ποιο παιδι δε μπορει να γυρισει μονο τ σπιτι μερα μεσημερι???? αλλα παιδια [παρα πολλα] κανουν ολοκληρο ταξιδι για να πανε σχολειο//

κ εστω οτι γουσταρει να το στειλει σρ ιδιωτικο επειδη ειναι καλυτερο// ελληνικα δεν υπαρχουν?>?

[η δαμανακη τρωει πολυ κραξιμο//]

ΈλεοC, ένα key αριστερά είναι η τελεία. Τόσο δύσκολο είναι που θα το κάνουμε θέμα;

Ναι μενοχλουν.Πιστευω οτι ειναι δακτυλος των Εβραιων για να αλλοιωσουν την Ελληνικη γλωσσα.Γιατι οπως γραφει και στο βιβλιο του Σακη Πριτσαπιρδουλα η τελεια ειναι εφευρεση του Σωφρονιου του Αλικαρνασσεως και οπως εχει μεινει και στην ιστορια,η γνωστη απαντηση "..." που διναν συχνοτατα οι αρχαιοι Ελληνες πρωτοειπωθηκε το 425 πΧ...

ΈλεοC, ένα key αριστερά είναι η τελεία. Τόσο δύσκολο είναι που θα το κάνουμε θέμα;

Eγω είμαι μαζί με τον Winters... αλλά αν δείτε τα post μου προτιμώ τις πολλές τελείες....<<<<

Δεν με ενοχλουν τα // αλλα κι εγω μπορει αντι για "ε" να βαζω "3",ο αλλος αντι για "Α" να βαζει "4" και ουτω καθεξης...Υποτιθεται οτι γραφουμε ελληνικα σε αυτο το forum

Προφανώς έχει χιουμοριστικό στόχο αυτό το thread, αφού εμείς τα συμφωνήσαμε με τον Winters :)

Υποτιθεται οτι γραφουμε ελληνικα σε αυτο το forum

Και οι δύο νέοι επεξεργαστές θα υποστηρίζουν Υπερ-Διαμεταγωγή 3, 12 Εκατομμύρια Οκτάδες Εννιαίων Ψηφίων Επεξεργαστικής Μνήμης Κρύπτης Επιπέδου 3 και 512 Χιλιάδες Οκτάδες Εννιαίων Ψηφίων Επεξεργαστικής Μνήμης Κρύπτης Επιπέδου 2 ανά Επεξεργαστικό Πυρήνα, καθώς και Τετραπλού Καναλιού Ενσωματωμένο Ελεγκτή Μνήμης.

Μετάφραση:

Both these two new CPUs will support HyperTransport 3, 12 MB L3 Cache and 512 KB L2 Cache per processing core, along with a Quad-Channel IMC.

---

Ξέρεις και ξέρω ότι υπερβάλλω, αλλά καταλαβαίνεις που το πάω.

Μην είμαστε "κολλημένοι", δεν πιστεύω ότι:

1) Ο Winters κάθισε στα σοβαρά και έκανε αυτό το poll, προφανώς για λίγο χαβαλέ έγινε το θέμα

2) Ενοχλούν πραγματικά κάποιον τα //

@gznp

Οτ4ν προκ3ιτ4ι για ορολογι4 που μ4ς 3ρχ3τ4ι στ4 4γγλικ4 δ3ν μου 4ρ3σ3ι ν4 γινοντ4ι μ3τ4φρ4σ3ις(γι'4υτο κ4ι ποτ3 δ3ν πηγ4ιν4 τ4 3λληνικ4 windows)

Συν3ννοη8ηκ4μ3 ν0μιζW :p

@gznp

Οτ4ν προκ3ιτ4ι για ορολογι4 που μ4ς 3ρχ3τ4ι στ4 4γγλικ4 δ3ν μου 4ρ3σ3ι ν4 γινοντ4ι μ3τ4φρ4σ3ις(γι'4υτο κ4ι ποτ3 δ3ν πηγ4ιν4 τ4 3λληνικ4 windows)

Συν3ννοη8ηκ4μ3 ν0μιζW :p

Κάτσε να σε μεταφράσω λίγο γιατί δεν κατάλαβα τπτ...

"074V πρ0κ31741 γ14 0ρ0λ0γ14 π0υ μ45 3ρχ3741 σ74 4γγλ1κ4 δ3V μ0υ 4ρ3σ31 V4 γ1ν0V741 μ374φρ4σ315 (γ1'4υτ0 κ41 π0τ3 δ3V πηγ41V4 74 3λληV1κ4 w1nd0w5)"

Much better, συμφωνώ μαζί σου :D:hehe:

Έδωσα και γω την 2147483657ή ψήφο. Είναι οριακή όμως η ψηφοφορία, πιστεύω θα κριθούν όλα την τελευταία στιγμή.

Προφανώς έχει χιουμοριστικό στόχο αυτό το thread, αφού εμείς τα συμφωνήσαμε με τον Winters :)

Eτσι ακριβως ειναι.

Λοιπον. Παλαιοτερα, ακομη κ τωρα, αντι για μια τελεια εβαζα 2-3.. Αλλαζοντας ομως πληκτρολογιο μπερδευομουν αρκετα, καθως η διαταξη ειναι λιγο στενοτερη, και αντι της τελειας παταγα το διπλα κουμπι.. στην αρχη το διορθωνα αλλα μετα απο λιγο βαριομουν.. ετσι συνηθηζωντας τα // μου κολλησε..

Ο DJD μ εστειλε πμ να σταματησω γιατι 1ον δεν ειναι σωστο και 2ον επειδη καποιοι μπορει να ενοχλουνται.. Και εχει κ δικιο.. οποτε τα εκοψα..

Σημερα στο ποθ εκανα ενα ποστ και ηθελα στο τελος να βαλω 2-3 ερωτηματικα αλλα επεσε διπλα το δαχτυλο και βγηκε αυτο ">>???" οποτε με πειραζει ο djd και μ λεει "τι εγινε?? αλλαξαμε τα // με >>"

απο κατω ο jimakos σχολιαζει και το thread εχει καθαρα χιουμοριστικο χαρακτηρα// ουπς! κατα λαθος :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.