Jump to content

FlatOut 2 problem

serafino

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Xαιρετω:)

Τελευταια παιζω το καταπληκτικο FlatOut 2 που προφανως ειναι το καλυτερο racing σε αυτο το ειδος.

Μόνο που παντα, ειτε μετα απο μερικα λεπτα ειτε μετα μια ωρα, η εικονα παγωνει και ή κανει restart το pc με/ανευ μπλε οθονης, ή πρεπει να το αποσυνδεσω απ τη πριζα...

Αφου δοκιμασα διάφορα με drivers τελικα ειδα στο ReadMe ενος patch:

[4] OUTSTANDING PROBLEMS

-Sound issues with Creative sound cards. Use the WaveOut option in the game configuration to work around this problem.

-Game freezes in mini-games with AMD dual core processors.

Install the following fix:

http://www.amd.com/us-en/Processors/..._13118,00.html

Bεβαια απ αυτο το link εγω τα εχω ηδη βαλει αυτα. Τη καρτα ηχου την εβγαλα και εχω της mobo's, χωρις διαφορετικο αποτελεσμα.

Οπότε... τι κανουμε τωρα? :confused::hmm::unsure:

ΥΓ. Υπαρχουν φιλοι απο δω που εχουν AMD dual core processors και δοκιμασαν το FlatOut2? Ειχαν freezings?

τρέξε ένα 3dmark να δεις μήπως είναι η κάρτα ή μπορεί να τα φτύνει το τροφοδοτικό σου. μήπως το παιχνίδι δεν είναι αυθεντικό? αν όχι μπορεί να είναι κανά σπαστήρι για σφαλιάρες. τρέξε και ένα memtest

Μα μιλαμε για γνωστο προβλημα που αναφερει η ιδια η εταιρια του FlatOut2.

Τι θα καταλαβω απ το 3dMark? Eχω ηδη τρεξει, σου βγαζει καποια νουμερα. Και?...

Αν ειχε προβλημα το τροφοδοτικο ή η καρτα, δεν θα ειχαν προβλημα και αλλα προγραμματα εκτος απ το FlatOut2?

1. Σκεφτηκα να κανω το συστημα να δουλευει μόνο με τον εναν απο τους 2 επεξστες.

Επειδη ομως δεν ηξερα πως γινεται αυτο, σκεφτηκα να του κανω ενα προσωρινο downgrade(για οσο θα παιζω το FlatOut2).

Παω Bios-Adnanced-CPU Configuration-HT Configuration-HT Frequency

και απο 1000 το βαζω 600ΜΗz...

Δε ξερω τι ακριβως σημαινει αυτο (ας μου πει καποιος σχετικος) αλλα τωρα το παιζω για ωρες συνεχεια δεν μου παγωνει καθολου!

2. Σχετικα με το παιχνιδι, υπαρχει τροπος να δει καποιος παλι τις βαθμολογιες που ειχε παρει σε παλιοτερες πιστες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.