rayman144 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Καλησπερα κυριοιχρειαζεται να προμηθευτοuμε ενα UPSπου να υποστηριζει 7 computer για 6 ωρεςεαν υπαρχει διακοπη ρευματοςφυσικα θα ακολουθειται απο καποιο BATTERIE PACK(οι μπαταριες θα πρεπει να ειναι ταχειας φορτισης)υπολογιζω οτι θα πρεπει να ειναι 6000va το UPSεπισης τις 5 τουλαχιστον ωρες να τις δουλευει σε full modeεπειδη δεν γνωριζω απο αυτα εχετε κατι που να ειναιαξιοπιστο σαν UPS και παραλληλα να πλησιαζει τιςπροδιαγραφες που θελουμε?διαθεσιμο ποσο γυρω στις 3000 ευρω
giorgos_blue Ιούλιος 16, 2008 #2 Ιούλιος 16, 2008 φιλε μου αυτο που ζητας εινια καπωσ εωσ πολυ συσκολο και θα θελει πολυ χωρο . κατι παρομοιο εχω ακουσει αλλα με Ups που ηταν ειδικο για γενητρια και ειχαν συστημα που το εναλασαν απο δεη σε γενητρια
dpolal Ιούλιος 17, 2008 #4 Ιούλιος 17, 2008 UPS για 6 ώρες ξέχνα το καλύτερα, θα χρειαστείς έναν όροφο μόνο για τις μπαταρίες του και ΔΕΝ συμφέρει με τίποτα οικονομικά.Σε αυτές τις περιπτώσεις βάζεις UPS ίσα για να κρατήσει το σύστημα και ΟΠΩΣΔΩΠΟΤΕ γεννήτρια.Έτσι κάνουν όλες οι εταιρείες/επιχειρήσεις.Επίσης, 6kva μου φαίνεται υπερβολικό για 7 υπολογιστές μόνο...
rockxk Ιούλιος 17, 2008 #5 Ιούλιος 17, 2008 λοιπον για 7 η/υ χρειαζεσαι το πολυ 3kva.οσο αφορα για τις 6 ωρες θα χρειαστεις γεννητρια αναγκαστικα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.