Jump to content

Πρόβλημα μετά την εγκατάσταση δύο RAM DDR Kingston

Whitelighter

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν, το σύστημά μου ήταν όπως το βλέπετε στην υπογραφή μου, μόνο που είχα μία μνήμη RAM DDR 512MB Nanya Technology κάπως. Αγόρασα σήμερα δύο μνήμες DDR 1GB η καθεμία (Kingston η μάρκα) και τις έβαλα.

Ανοίγω το pc, κανένα πρόβλημα, κάνω τις δουλειές μου κανονικά.

Μετά από λίγο, όμως, ξαφνικά επανεκκινεί από μόνο του.

Μόλις ξαναανοίγει, πετάει blue-screen. Κάνω reset και πάλι ή κολλάει στο loading των windows ή πετάει bluescreen ή επανεκκινεί μόνο του.

Τέτοιο στυλ, δηλαδή.

Μια φορά μου έβγαλε και το παράθυρο που επισυνάπτω ως εικόνα.

Ποιο πιστεύετε είναι το πρόβλημα;

Λύνετε εύκολα;

Plz help!!!

post-9840-1416073588,9027_thumb.jpg

Βγαλε την παλιά γιατί ούτως η άλλως ειναι άχρηστη...;)

Αν συνεχίζει να κάνει πρόβλημα ισως φταίνε οι μνήμες.

Καλυτερα θα ηταν να έγραφες σε μια bootable δισκέτα το Memtest, που οπως φανερώνει το όνομα του εξετάζει τις μνήμες για λαθη/προβλήματα... :)

Ενα search στο Φορουμ για Memtest θα σε βοηθησει...;)

1) Δεν την έχω την παλιά, έχω μόνο τις 2 καινούριες.

2) Θα δοκιμάσω αυτο που λες με το memtest, αλλά έχω μια ερώτηση: όταν λες bootable δισκέτα, εννοείς τετράγωνη δισκέτα ή cd; Και αν εννοείς cd, εννοείς να κάνω boot from cd πριν φορτώσουν τα windows;

P.S.: Το CPU μου είναι 2.00GHz.

κάνε ένα bios default και μετά μπες στα win.

Γράφω από το pc του αδερφού μου:

Sorry, αλλά είμαι λίγο άσχετος. Πώς το κάνουμε αυτό που λες, Artist_; :innocent:

εξαρτατε τη μητρικη.καπου λογικα πρεπει να λει set all defaults οπως η δικια μου που ειναι asus.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.