Jump to content

Laptop + cooling

Guest

Recommended Posts

Εψαξα πρόχειρα το φορουμ αλλά δεν βρήκα κάτι όσον αφορά αυτές τις ψύξεις για λαπτοπ, τουλάχιστον όχι κάτι πρόσφατο.

Κοιτάζω στο e-shop κι έχει διάφορα coolers για laptops αλλά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Τα χρήματα που σκέφτομαι να δώσω είναι γύρω στα 25 ευρώ και θα ήθελα κάτι αξιόπιστο καθώς και αξιόλογο. Το λαπτοπ μου ειναι 15αρι.

Όποιος χρησιμοποιεί κάτι αντίστοιχο ή έχει εμπειρία με αυτά, η γνώμη του θα εκτιμηθεί.

Πριν μπεις στα έξοδα για να προσθεσεις άλλη μια εστια θορύβου στο laptop, να ρωτήσω κάτι?

Undervolting του έκανες?

Θα μειώσεις γύρω στους 10C τη θερμοκρασία του επεξεργαστή σου σε full load, χωρίς να χάσεις καθόλου σε επιδόσεις.

Laptop Coolers λοιπόν...

Αξίζουν????? Κάνουνε τίποτα ή μπαααα?????:baby:

Έχω ένα λάπτοπ και κλασσικά ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ!!!, μιλάμε τέτοια ζέστη ούτε ο τύπος στην Κόλαση του Δάντη δεν έχει δει ΛΟΛ (Εντάξει τα παραλέω αλλά ειλικρινά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!!!!! λέμε :wall:) Και επειδή τώρα τελευταία το παίρνω και στο κρεβάτι πάνω σε ένα μαξιλάρι στα πόδια μου ή εκει που κάθομαι και δεν έχω τραπέζι πάλι πάνω στα πόδια μου με μια ΧΟΝΤΡΗ πετσέτα, δεν θέλω να γίνω Barbeque καμιά μέρα, καταλαβαίνεται :hehe: (κι επίσης επάνω στο γραφείο ζεσταίνεται και είναι και από ξύλο οπότε ποτέ δεν ξέρειες τι γίνεται λολ). Είδα μερικά αλλά είτε δεν με ικανοποιούν από θέμα απόδοσης (λίγες στροφές ανεμιστήρα και λοιπά) είτε από θέμα βάσης.

Έχετε να μου προτείνεται κανένα ????? (Αν είναι δυνατόν μέχρι αύριο για να προλάβω τα μαγαζιά ανοιχτά μέχρι το Σ/Κ και ιδίως τα ιντερνετομάγαζα)

Ευχαριστώ.

ένας φίλος μου πήρε ένα akasa και είπε ότι κάνει δουλειά. έχει 2 8cm ανεμηστίρες και είναι εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο. το κόστος για 15,4" όταν το πήρε ήταν 70 ευρώ. αλλά γενικώς κάνουν δουλειά.

Για δώστε κανα link να με βοηθήσετε κι εμένα μπας και γίνει locked το τόπικ νωρίς-νωρίς mμιας και το πρόβλημα μου είναι κάπως "ιδιαίτερο" :hehe:

(Ευχαριστώ jpavly για το merge και συγγνώμη αν έκανα double posting:))

ΠΟΤΕ το laptop στα πόδια, για εμάς τα αγοράκια!

Ζεσταίνονται συγκεκριμένες περιοχές, οι οποίες πολύ πιθανόν να αποκτήσουν πρόβλημα.Νομίζω οτι λόγω αυξημένης θερμοκρασίας στους όρχεις ,υπάρχει πρόβλημα στο σπέρμα μετά απο εκτεταμένη χρήση(του laptop, ε). :daisy:

Ε ωραία παίρνεις ένα τραπεζάκι σαν αυτά που έχουν τα νοσοκομεία και το βάζεις!!!!! (αν και δεν καταλαβαίνω τι πειράζει αλλά τέσπα)

Ας επανέλθουμε στο θέμα το οποίο είναι λάπτοπ κούλερς και όχι άλλα όπως ανδρική ανατομία, διαρρύθμιση χώρου κλπ. :)

Ε ωραία παίρνεις ένα τραπεζάκι σαν αυτά που έχουν τα νοσοκομεία και το βάζεις!!!!! (αν και δεν καταλαβαίνω τι πειράζει αλλά τέσπα)

Ας επανέλθουμε στο θέμα το οποίο είναι λάπτοπ κούλερς και όχι άλλα όπως ανδρική ανατομία, διαρρύθμιση χώρου κλπ. :)

:wassat:

σοβαρομιλας?

δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι μαλακες επιφανειες βοτλωνουν τους αεραγωγους...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.