Jump to content

theodore80

Recommended Posts

Το FAR LAUGH 2, το Just Cause (που ψιλομοιαζουν) και το Gear of Wars πρεπει να ειναι απο τα χειροτερα που εχω δει

στο pc.

το ρεκορ βεβαια δεν το εσπασε το by FAR Boring 2

που κατεχει επαξια το Gear of Wars το οποιο εγινε install, start new game, Κουναω λιγο το mouse, Alt - Tab, τερματισμος λειτουργιας, Uninstall.

Μαλλον αλλο παιχνιδι θα επαιξες και οχι το GEARS OF WAR....

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Για ακόμα μια φορά πάντως βλέπω ότι η πλειοψηφία των gamers είναι παρόμοια με την πλειοψηφία των "ταινιάδων" - blockbusters + mindless shooters...

Δε σας νοιάζουν τπτ άλλο εκτός από τα γραφικά και την ατελείωτη δράση...Γι αυτό ποτέ δεν καταλάβατε τα Thief, τα Deus Ex, τα Elder Scrolls, τα S.T.A.L.K.E.R., τα System Shock, το Bioshock και τα Half-Life. ΝΑΙ, ακόμα και τα Half-Life. Απλά τα παίζετε για να σκοτώσετε τους εξωγήινους και να πάτε στην επόμενη πίστα. Γι αυτό παίζετε CoD και MoH και όχι Brothers in Arms ή Vietcong ή τα Flashpoint, too much για αυτό που ζητάτε...

Ναι είμαι καυστικός, αλλά τι άλλο να πω?

Το παιχνίδι που έχει alternate beginnings, ΣΕΝΑΡΙΟ που σε βάζει μέσα του, σκηνικά πανέμορφα και σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, που σε κάνει να σκεφτείς και λίγο, να χωθείς στην πλοκή και να το ζήσεις, μου λέτε ότι δε σας αρέσει γιατί έχει "πολλούς διαλόγους"/"είναι βαρετό"/"δεν έχει τα γραφικά των Transformers"...

Παίζατε Pacman πριν 15 χρόνια, pixelάκια βλέπατε. Παίζατε Starcraft πριν 10 χρόνια, πάλι τα ίδια. Και τώρα μου λέτε ότι το μόνο που μετράει είναι τα γραφικά και η ατελείωτη δράση...?

Γι αυτό το λόγο ακριβώς τα παιχνίδια που βγαίνουν και στις κονσόλες είναι για 12χρονα (βλέπουμε Oblivion άνευ Mods), γιατί εκεί το πιάσαν το εμπορικό νόημα...

Είπα πριν ότι μου θυμίζει τις ταινίες η όλη φάση και είναι αλήθεια - οι πραγματικά ποιοτικές ταινίες δε "χωνεύονται" εύκολα από το κοινό. Τα Blockbuster όμως...θεϊκά...

Ξέρω ότι κάποιοι θα ενοχληθούν, αλλά πάρτε το post αυτό όχι ως μια επίθεση, αλλά ως μια πρόσκληση - δείτε και λίγο πιο ποιοτικά παιχνίδια από τα shoot-kill-shoot-kill. Το ίδιο γίνεται και στα RPG, όπου υπάρχουν Diablo-παίχτες που με το που δουν RPG με διάλογο, αλλάζουν ηλιακό σύστημα...

Τεσπα...:offtopic2:

Το FAR LAUGH 2, το Just Cause (που ψιλομοιαζουν) και το Gear of Wars πρεπει να ειναι απο τα χειροτερα που εχω δει

στο pc.

το ρεκορ βεβαια δεν το εσπασε το by FAR Boring 2

που κατεχει επαξια το Gear of Wars το οποιο εγινε install, start new game, Κουναω λιγο το mouse, Alt - Tab, τερματισμος λειτουργιας, Uninstall.

Ρει, ειδικά από εσένα δεν το περίμενα :turn:

Anyway, ας μιλήσουμε για το Gears λίγο (πάλι off topic). Ναι, ΚΑΘΑΡΟ Mindless Shooter, αλλά άνετα είναι από τα καλύτερα που έχω δει. Το Lost Planet πήγε να του μοιάσει, αλλά δεν τα κατάφερε, αυτό ήταν ωραίο, είχε και όμορφη "φαντασία". Ξέρω ότι είναι κονσολοπαίχνιδο, αλλά δώστου μια ευκαιρία, μην το θάβεις έχοντας παίξει 1 λεπτό ;)

Άλλωστε βλέπεις, ότι ακόμα και εγώ που αρέσκομαι στα πιο..."ποιοτικά" παιχνίδια (πείτε με ψώνιο αν θέλετε, εγώ έτσι τα λέω), ακόμα και τέτοια χαζο-shooters, όταν είναι καλοφτιαγμένα, τα προωθώ και τα επευφημώ. Και το Diablo ένα χαζο-hack-n-slash-RPG-ο-Θεός-να-το-κάνει είναι, αλλά και το θεωρώ μακράν το κορυφαίο στο είδος και έχω λιώσει πάνω του. Το ότι προτιμώ σαν RPG τα Deus Ex, Baldur's Gate και Morrowind σαν ποιότητα, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο :D

Δεν έχω παρά να συμφωνήσω...

Επίσης...

Πριν λίγο έπαιζα το FC 2. Τα χρώματα τα βρήκα απολύτως φυσικά, τους διαλόγους, ναι, μεγαλύτερους από άλλα παιχνίδια αλλά σε καμιά περίπτωση βαρετούς.

Όπλα, σκόπευση και αληθοφάνεια, ΝΑΙ, λείπουν αρκετά.

Το stealth στοιχείο απλά δεν υπάρχει. Ίσως να έχω συνηθίσει το Crysis.

To gameplay και το σκηνικό γενικότερα θέλουν μια συνήθεια, αυτό τουλάχιστον πιστεύω εγώ, μέχρι να μπεις στο τρυπάκι.

Ελπίζω επίσης σε καλό patch, που θα στρώσει το παιχνίδι.

Αυτά τα ολίγα...

gznp Πιστεύω οτι ακομα και αυτα τα παιχνίδια που ονομάζεις ως ποιοτικά εχουν χειρότερο σενάριο και απο τις τελειωμένες B movies.

Οπότε εαν θέλω ποιότητα βλέπω Ταρκόφσκι , εαν θελω να σκοτώσω κόσμο παίζω COD...

Για ακόμα μια φορά πάντως βλέπω ότι η πλειοψηφία των gamers είναι παρόμοια με την πλειοψηφία των "ταινιάδων" - blockbusters + mindless shooters...

Δε σας νοιάζουν τπτ άλλο εκτός από τα γραφικά και την ατελείωτη δράση...Γι αυτό ποτέ δεν καταλάβατε τα Thief, τα Deus Ex, τα Elder Scrolls, τα S.T.A.L.K.E.R., τα System Shock, το Bioshock και τα Half-Life. ΝΑΙ, ακόμα και τα Half-Life. Απλά τα παίζετε για να σκοτώσετε τους εξωγήινους και να πάτε στην επόμενη πίστα. Γι αυτό παίζετε CoD και MoH και όχι Brothers in Arms ή Vietcong ή τα Flashpoint, too much για αυτό που ζητάτε...

Ναι είμαι καυστικός, αλλά τι άλλο να πω?

Το παιχνίδι που έχει alternate beginnings, ΣΕΝΑΡΙΟ που σε βάζει μέσα του, σκηνικά πανέμορφα και σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, που σε κάνει να σκεφτείς και λίγο, να χωθείς στην πλοκή και να το ζήσεις, μου λέτε ότι δε σας αρέσει γιατί έχει "πολλούς διαλόγους"/"είναι βαρετό"/"δεν έχει τα γραφικά των Transformers"...

Παίζατε Pacman πριν 15 χρόνια, pixelάκια βλέπατε. Παίζατε Starcraft πριν 10 χρόνια, πάλι τα ίδια. Και τώρα μου λέτε ότι το μόνο που μετράει είναι τα γραφικά και η ατελείωτη δράση...?

Γι αυτό το λόγο ακριβώς τα παιχνίδια που βγαίνουν και στις κονσόλες είναι για 12χρονα (βλέπουμε Oblivion άνευ Mods), γιατί εκεί το πιάσαν το εμπορικό νόημα...

Είπα πριν ότι μου θυμίζει τις ταινίες η όλη φάση και είναι αλήθεια - οι πραγματικά ποιοτικές ταινίες δε "χωνεύονται" εύκολα από το κοινό. Τα Blockbuster όμως...θεϊκά...

Ξέρω ότι κάποιοι θα ενοχληθούν, αλλά πάρτε το post αυτό όχι ως μια επίθεση, αλλά ως μια πρόσκληση - δείτε και λίγο πιο ποιοτικά παιχνίδια από τα shoot-kill-shoot-kill. Το ίδιο γίνεται και στα RPG, όπου υπάρχουν Diablo-παίχτες που με το που δουν RPG με διάλογο, αλλάζουν ηλιακό σύστημα...

Τεσπα...:offtopic2:

Ρει, ειδικά από εσένα δεν το περίμενα :turn:

Anyway, ας μιλήσουμε για το Gears λίγο (πάλι off topic). Ναι, ΚΑΘΑΡΟ Mindless Shooter, αλλά άνετα είναι από τα καλύτερα που έχω δει. Το Lost Planet πήγε να του μοιάσει, αλλά δεν τα κατάφερε, αυτό ήταν ωραίο, είχε και όμορφη "φαντασία". Ξέρω ότι είναι κονσολοπαίχνιδο, αλλά δώστου μια ευκαιρία, μην το θάβεις έχοντας παίξει 1 λεπτό ;)

Άλλωστε βλέπεις, ότι ακόμα και εγώ που αρέσκομαι στα πιο..."ποιοτικά" παιχνίδια (πείτε με ψώνιο αν θέλετε, εγώ έτσι τα λέω), ακόμα και τέτοια χαζο-shooters, όταν είναι καλοφτιαγμένα, τα προωθώ και τα επευφημώ. Και το Diablo ένα χαζο-hack-n-slash-RPG-ο-Θεός-να-το-κάνει είναι, αλλά και το θεωρώ μακράν το κορυφαίο στο είδος και έχω λιώσει πάνω του. Το ότι προτιμώ σαν RPG τα Deus Ex, Baldur's Gate και Morrowind σαν ποιότητα, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο :D

Σαν ιδεα και ατμοσφαιρα το STALKER για μενα ειναι ανωτερο και απο το Crysis και απο το FarΧΒΟΧ big laugh 2

Mιλωντας για ιδεες τωρα ...πιστευω θα ηταν μια καλη ιδεα την μηχανη του Crysis να την βλέπαμε σε ενα adventure

ή sim city (country με φοινικες κατι τετοιο τελος παντων)

όσο αναφορα το FARCRY2

Δεν με κουραζουν ουτε οι διαλογοι ουτε η πλοκή oυτε ο στοχος...καμια σχεση....απλα ειναι απιστευτα βαρετο...κανεις τα ιδια πραγματα...στα ιδια σκηνικα...με npcs που κανουν respawn απο τα διαφορα σημεια που εχεις περασει...(αν ειναι δυνατον)....

και σιγα που σε βαζει να σκεφτεις πουθενα....καθαρα XBOX στυλ FPS ειναι....

τα γραφικα του δεν με ενδιαφερουν αν ειναι καλα ή οχι....αν και ειναι καπως κουραστικα απο αρτιστικης αποψης (οχι τεχνικης) γιατι ειναι τα ιδια....κονσολιστικα.

π.χ. δεν γινεται όλα τα safehouses να ειναι τα ιδια.....δεν γινεται να υπαρχουν 2-3 τυποι κτισματων που να τα βλεπεις παντου σε ολη την ερημο....ακομα και τα decals τα ιδια ειναι....τα αυτοκινητα τα ιδια ειναι...και.. και.. και.. και..

αυτο ηταν ασχημο και στο crysis.

Aντιθετα στο STALKER οσο αναφορα το οπτικο αποτελεσμα εχει γινει μεγαλυτερη δουλεια ...εχει πεσει περισσοτερο μερακι....τουλαχιστον οσο αναφορα το καλλιτεχνικο μερος και το gameplay όχι το τεχνικο.

Gamer δεν ειμαι αλλα πιστευω οτι σε καποιον gamer θα αρεσε περισσοτερο το Σεναριο...η ποικιλια στα οπτικα στην πλοκη και η συμμετοχή.....αυτα δεν απαιτουν κατα αναγκη μια μηχανη που να ειναι βαρια και εντυπωσιακη.

Deus Ex, Baldur's Gate και Morrowind και Farcry1 δεν τα ξερω....πριν το SplinterCEll το τελευταιο που ειχα παιξει ήταν καποιο indiana Jones 2d adventure....

απο εκει και περα.....σε αυτα τα open συγχρονα FPS (crysis,farcry2 κτλ) ΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ το ΑΙ

δεν μπορει να κανει ατμοσφαιρα....αθελα του ο παιχτης μπορει να υποβαθμισει οποιαδηποτε δυσκολεια.

Ολοι οι εχθροι σε αυτα τα FPS...εχουν την ιδια συμπεριφορα...πυροβαλας και ερχονται καταπανω σου....

μεχρι να ερθουν αλλαζεις θεση και τους σκοτωνεις...

δεν μπορουν να σε περικυκλωσουν

δεν μπορουν να στησουν ενεδρα

δεν μπορουν να μπλοφαρουν

δεν μπορουν να περιμενουν

δεν μπορουν να το βαλουν "στα ποδια" αν ειναι σε μειωνεκτική θεση

γενικα δεν μπορουν να κανουν τιποτα...αν πυροβολησεις ή θα σε πυροβολησουν

ή θα ερθουν προς τα σενα απο τον συντομοτερο δρομο.

μειονέκτημα των open FPS...

δλδ θυμαμαι στο Crysis 1 δεν ειχα ποτε δυσκολεια? προκληση να το πω?...στο πως να σκοτωσω τους

αντιπαλους......αφου ηξερα οτι αν θα πυροβολησω....ολοι θα κινηθουν προς το μερος που πυροβολησα.

δλδ ουτε αντανακλαστικα δεν χρειαζεται να εχεις.

εχεις οοοοολο τον χαρτη δικο σου.....και οοοοοολο τον χρονο μπροστα σου

να αντιδρασεις.

και αυτοι ξερεις οτι θα ερθουν εκει που σε ειδαν/πυροβολησες.

Στο SplintelCell (ξερω δεν ειναι FPS αλλα δεν εχω παιξει και πολλα) ειχε να σκεφτεις

καποια πραγματα ειχε μια προκληση...επρεπε να κρυφτεις σε καποια σημεια ειχε timming κτλ.

φυσικα ολα αυτα ακυρωνονται αν σκεφτουμε 2-3 λεξεις

target group, XBOX,PS, μια και μοναδικη ρυθμιση.

Όπως έχω γράψει και παραπάνω, σε παιχνίδι που έχουν λάβει υπόψιν τους τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, που τα όπλα παθαίνουν εμπλοκή (!) που έχει τόσο καλά γραφικά που σκοτώνεις τους εχθρούς με τοσους τρόπους και έχει και μια κάποια πλοκή, δεν μπορούμε να το καταδικάζουμε τόσο εύκολα. Ναι ίσως είναι λίγο βαρετό που πας απο εδώ και απο εκεί σε όλο το χάρτη για να συνεχιστούν οι αποστολές - αλλά και τα GTA έτσι δεν ήτανε; ή μήπως και αυτά ήταν μάπα; Για μένα το FC2 είναι παιχνιδάραα :worship:

gznp Πιστεύω οτι ακομα και αυτα τα παιχνίδια που ονομάζεις ως ποιοτικά εχουν χειρότερο σενάριο και απο τις τελειωμένες B movies.

Προφανώς δεν έχεις παίξει τότε, γιατί αν έχεις παίξει, δεν ξέρεις τι λες...:(

Αν αφήσουμε στην άκρη το Half-Life 2 (η Γη δέχτηκε επίθεση από εξωγήινους, καταλήφθηκε, άνθρωποι σκλάβοι των εξωγήινων αλλά κάποιοι αντιστέκονται - μπορεί κάποιος να το πει σε γενικές γραμμές κάπως χιλιοπαιγμένο σενάριο) και κανα Thief (πολιτοκοκοινωνικές ίντριγκες σε έναν εναλλακτικό μεσαίωνα - κι αυτό χιλιοπαιγμένο (?)), τα άλλα ΠΟΥ ακριβώς είδες να είναι B-Movies?

Morrowind - απλά ένας απίστευτος fantasy κόσμος, σε ένα από τα καλύτερα RPG που έχουν βγει ποτέ. Baldur's Gate και Fallout τα ίδια. STALKER, το πιο post-apocalptic παιχνίδι που έχει βγει εδώ και πολλά χρόνια, Bioshock, μια εναλλακτική πραγματικότητα με σεναριακές ανατροπές που κόβουν ανάσα (είσαι ο γιος του Ryan FFS), System Shock, μια τεχνητή νοημοσύνη που έχει καταλάβει διαστημόπλοια, μετατρέποντας τους ανθρώπους σε υποχείριά της και εσένα σε στόχο της...

B-Movies όλα αυτά? Οκ.

Starcraft, ένα από τα καλύτερα σενάρια επιστημονικής φαντασίας ever, τύφλα να χουν και οι 6 πόλεμοι των άστρων?

DEUS EX

To παιχνίδι που το 99 μίλησε για παγκόσμιες κυβερνήσεις, καρτέλ των μεγαλοτραπεζών και πετραιλαϊκών, για τις παγκόσμιες συνομωσίες και την Παγκόσμια Ένωση, για την ιδέα της Παγκόσμιας Θρησκείας και τις σιωπηλές δυνάμεις που ελέγχουν τα κράτη σε όλη τη Γη, B-Movie?

...

Νομίζω το πάτε λίγο μακρυά και αυτό είναι το τόπικ του μακρυνού κλάματος δύο (2)...

Έχει ενδιαφέρον όμως η κουβέντα και θα πρότεινα να γίνει ένα νέο τόπικ να τα πούμε. (προσωπικά είμαι άρρωστος με τα Thief).

@GZNP ... συμφωνώ με όσα λες έχοντας λιώσει στο Morrowind, HL, Starcraft,BalduresGate, STALKER.....

Για το Farcry 2 η γνώμη σου ως τώρα ποια είναι ακριβώς; ...δεν το έχω παίξει το game....

Μια σίγουρα διαφορετική εμπειρία από το Far Cry. Ένα αρκετά ποιοτικό FPS, που αν του συγχωρέσεις κάποια μικροπράγματα, προσφέρει απολαυστικές στιγμές. Σκηνικά πριν τη μάχη, όπου ετοιμαζόμουν να κάνω τις διάφορες τακτικές μου (έχει αρκετό stealth αν θες να το πας έτσι), με έκαναν και θυμόμουν αυτά τα 5-10 δευτερόλεπτα που "πάγωνα" και στα Elder Scrolls, χαζεύοντας τα γραφικά και απολαμβάνοντας τη νηνεμία πριν την καταιγίδα.

Το Dead Space είναι το μόνο που μπορεί να το κοντράρει (αν βγει καλό εν τέλει) και κανα CoD 5 στα φετινά Gaming Awards για μένα. Δυστυχώς το Clear Sky δεν το βλέπω να πηγαίνει για κάποια βράβευση, το Warhead απλά με την καμία, ενώ το εκπληκτικό Mirror's Edge και το Episode III αμφιβάλλω αν θα τα δούμε μέχρι τα Χριστούγεννα (αν και πολλοί λένε πως θα τα προλάβει η ΕΑ).

Γενικά, η κόντρα για μένα θα είναι φέτος Dead Space vs CoD 5 vs FC2. Να δούμε και τα υπόλοιπα και κρίνουμε :D

Νομίζω πως είναι λίγο άκυρο να μιλάμε για ποιοτικά παιχνίδια fps. Αν θες ποιότητα παίξε κάτι άλλο. Είναι κακό που θέλουμε να να παίζουμε απλά για να περάσουμε την πίστα? για τα γραφικά? ή μήπως αυτό νομίζεις μας κάνει να μην ξεχωρίζουμε την ποιότητα? Απλά όλα στην ώρα τους όλα καλά είναι. Γέλασα στο ποστ που έκανες και μιλάς για ποιότητα στο brothers in arms όταν εχω παίξει παιχνίδια όπως το cyberia και άλλα παλιότερα adv

gznp Είπα την αποψη μου, μην το παίρνεις προσωπικά:flower:

Προσωπικά δεν με εχουν συγκινήσει πολλά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, την δεκαετία του 90 με τα απίστευτα adventures που έβγαιναν, ήταν αλλιώς τα πράγματα..

To deus ex μου άρεσε, δεν το τελείωσα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μου έκανε καποια ιδιαίτερη εντύπωση το σενάριο του, το θεωρώ κοινότυπο

Το μοναδικό παιχνίδι που με εχει συγκλόνισε με το σενάριο - ανατροπές και την ποιότητα του είναι το The last express.

Προσωπικά δεν ζητάω πολλα απο ενα video game...

Καλά ντάξει, τα adventures δεν τα ανέφερα καν γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που ούτε καν ασχολείται, αλλά εννοείται πως εκεί υπάρχουν τρανά παραδείγματα σεναρίων και εξαιρετικής φαντασίας.

Αλλά για το Deus Ex....κοινότυπο βρε συ?

PAUL DENTON

Remember that the UN itself was built on land donated by John D. Rockefeller.

The wealthy have always been the ones to profit from one-world government.

The United Nations' secret goal -- well, this is David Rockefeller's

description, from half a century ago: "the supernational sovereignty of an

intellectual elite and world bankers."

The UN was founded not to end war but to gradually dissolve national governments

and replace them with a Globalist meritocracy.

Average people never benefit from government and business on a scale they can't

even understand.

Παιχνίδι με τέτοιους διαλόγους να σε βομβαρδίζουν συνεχώς, δεν το βρίσκω κοινότυπο :D

Καλά ντάξει, τα adventures δεν τα ανέφερα καν γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που ούτε καν ασχολείται, αλλά εννοείται πως εκεί υπάρχουν τρανά παραδείγματα σεναρίων και εξαιρετικής φαντασίας.

Αλλά για το Deus Ex....κοινότυπο βρε συ?

PAUL DENTON

Remember that the UN itself was built on land donated by John D. Rockefeller.

The wealthy have always been the ones to profit from one-world government.

The United Nations' secret goal -- well, this is David Rockefeller's

description, from half a century ago: "the supernational sovereignty of an

intellectual elite and world bankers."

The UN was founded not to end war but to gradually dissolve national governments

and replace them with a Globalist meritocracy.

Average people never benefit from government and business on a scale they can't

even understand.

Παιχνίδι με τέτοιους διαλόγους να σε βομβαρδίζουν συνεχώς, δεν το βρίσκω κοινότυπο :D

Μάλλον έπρεπε να το ειχα τελειώσει...:D

Εμένα γιατί μου θυμίζει πιο πολύ Grand Theft Auto στυλ; Αν εξαιρέσεις το 1st person view, τα υπόλοιπα στοιχεία gameplay είναι ίδια..

Δεν είναι άσχημο, αλλά αναρωτιέμαι.. στερέψανε από τίτλους;

Γιατί το βγάλανε Far Cry?

Συμφωνώ με τα παραπάνω για το Deus Ex, ήταν το πρώτο και ίσως το μοναδικό παιχνίδι που με έκανε αληθινά να κολλήσω.

Όσο για τον στόχο του Far Cry 2 καλυτερεύει λίγο με τα updates απο το οπλοστάσιο , αλλά όχι και πολύ, φτάνει τα επίπεδα Brothers in Arms, δηλαδή όχι και τόσο ψιλά

Ρε παιδια με το hotfix της ati δεν την παλευει το game ουτε στο μενου δεν μπαινει ακομα και στο μενου παει με 1fps!

Ρε παιδια με το hotfix της ati δεν την παλευει το game ουτε στο μενου δεν μπαινει ακομα και στο μενου παει με 1fps!

κατι αλλο φταιει, εγω το εχω εγκαταστησει και ολα ειναι οκ. (Vista 64bit, 3870)

κατι αλλο φταιει, εγω το εχω εγκαταστησει και ολα ειναι οκ. (Vista 64bit, 3870)

και εγω το ιδιο... και μαλιστα χτυπαω καλα fsp...

post-4055-1416073696,0084_thumb.jpg

post-4055-1416073696,0322_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.