Jump to content

theodore80

Recommended Posts

ναι πραγματικα εμενα δεν μου αρεσε οπως στο 1 που το τερματισα τελικα τωρα τελευτεα γιατι παλια κολαγα και ειχα βαρεθει σε μια πιστα που ειχε και τωρα ετυχε και το τερματισα και εβαλα το 2 και ξενερωσα! για την εποχη του το 1 εμιαζε αληθηνο με μια 9800pro που το ειχα παιξει ειχα μινει με το στομα ανοιχτο τρομερα γραφικα gameplay υποθεση με νοημα αυτο εδω δεν εχει τιποτα κατα την γνωμη μου ειναι για πεταμα

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply
ναι πραγματικα εμενα δεν μου αρεσε οπως στο 1 που το τερματισα τελικα τωρα τελευτεα γιατι παλια κολαγα και ειχα βαρεθει σε μια πιστα που ειχε και τωρα ετυχε και το τερματισα και εβαλα το 2 και ξενερωσα! για την εποχη του το 1 εμιαζε αληθηνο με μια 9800pro που το ειχα παιξει ειχα μινει με το στομα ανοιχτο τρομερα γραφικα gameplay υποθεση με νοημα αυτο εδω δεν εχει τιποτα κατα την γνωμη μου ειναι για πεταμα

+1 Το επαιξα και εγω,οντως καμια σχεση,αυτο εδω μου θυμισε GTA σε FPS μορφη...:fie::cry:

παιδιά μια ερώτηση:

νοίκιασα το παιχνίδι για να το δω και με το που κάνει εγκατάσταση και βάζω και τα 2 patch πάει να κάνει activation στην ubisoft και πάπαλα δεν δέχετε τον κωδικό λόγω πολλών χρήσεων και δεν με βάζει στο παιχνίδι καθόλου. επίσης δοκιμάστηκε και χωρίς κανένα patch αλλά το ίδιο. μπήκα στην ubisoft αλλά δεν βρήκα τίποτα. το σύστημα πληρή της απαιτήσεις 3870,q6600,4gb ram

παιδιά μια ερώτηση:

νοίκιασα το παιχνίδι για να το δω και με το που κάνει εγκατάσταση και βάζω και τα 2 patch πάει να κάνει activation στην ubisoft και πάπαλα δεν δέχετε τον κωδικό λόγω πολλών χρήσεων και δεν με βάζει στο παιχνίδι καθόλου. επίσης δοκιμάστηκε και χωρίς κανένα patch αλλά το ίδιο. μπήκα στην ubisoft αλλά δεν βρήκα τίποτα. το σύστημα πληρή της απαιτήσεις 3870,q6600,4gb ram

ε αφου δεν λειτουργει το νοικιασμενο πηγαινε βρες κανα σπασμενο..εννοειται οτι κανω πλακα ετσι?>?

πηγαινε να το αγορασεις εννοουσα :triniti:

σιγά μην χαλάσω λεφτά για παιχνίδι. τα πέρνω μια εβδομάδα πληρώνω 5 ευρώ και τα τερματίζω. τώρα άμα δεν παίξει αυτό δεν θα πάθω και τίποτα

• 2 months later...

Να το ποστάρω στο σωστό thread το πρόβλημα που παρατήρησα με τους 185.66 σε GTX295 με Ambient Occlusion on (δείχνει στα profile ότι το παιχνίδι το υποστηρίζει)

Μαύρο φόντο παντού εκτός από σημεία που δείχνουν τον ουρανόμαύρες σκιες παντού.....δεν κρατησα screenshot για να δείτε τι εννοώ

Απενεργοποιώ το AO από nvidia Control panel και όλα οκ

To παιχνίδι έχει πρόβλημα με ΑΟ οn ...παρατηρήθηκε και από άλλους http://www.evga.com/forums/tm.asp?m=100574845&mpage=2&key=%EF%BF%BD & εδ'ω http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=3091483

Κανείς άλλος από τo thelab;;;

• 1 year later...

καλησπέρα παιδιά,

έβαλα το συγκεκριμένο παιχνίδι να το παίξω να δω τι λεέι, οκ ωραία γραφικά έχει στο ultra κτλπ , όμως έχω ένα πρόβλημα, μετά από μερική ώρα το παιχνίδι απλά σταματάει και με πεταέι επιφάνεια εργασιάς ούτε κάποιο μήνυμα ούτε τπτ άλλο... είναι λογικό αυτό? λίγο που το έψαξα σε ξένα fora είχε πολύς κόσμος το ίδιο πρόβλημα. Yπάρχει κάποιο fixaki ? έχει τύχει σε κανέναν σας? με 5870 είμαι.

helpp!!

καλησπέρα παιδιά,

έβαλα το συγκεκριμένο παιχνίδι να το παίξω να δω τι λεέι, οκ ωραία γραφικά έχει στο ultra κτλπ , όμως έχω ένα πρόβλημα, μετά από μερική ώρα το παιχνίδι απλά σταματάει και με πεταέι επιφάνεια εργασιάς ούτε κάποιο μήνυμα ούτε τπτ άλλο... είναι λογικό αυτό? λίγο που το έψαξα σε ξένα fora είχε πολύς κόσμος το ίδιο πρόβλημα. Yπάρχει κάποιο fixaki ? έχει τύχει σε κανέναν σας? με 5870 είμαι.

helpp!!

Αυθεντικο το game?

τέλος πάντων τι να πω , και άλλη κόκκινη κάρτα, όχι δεν είναι αυθεντικό το game, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας, γιατί και άλλα παιδιά που το έχουν original έχουν το ίδιο θέμα... έτσι ισχυρίζονται, τεσπα τι να πω...έχω ξενερώσει τελείως.

τέλος πάντων τι να πω , ....

Μην το αγοράσεις :p ,

σοβαρά τώρα ρε παίδες απο τότε που αγοράζω π.χ. Win-Office-Nero-Games κ.τ.λ. έπαψα να έχω προβλήματα αστάθειας στο pc μου , τη να πω ίσος είναι τύχη ίσος πλέον όλα να συνεργάζονται καλά μεταξύ τους , ααα και βάζω μόνο ότι χρειάζομαι πραγματικά και όχι ότι περπατάει στο Internet .

• 2 years later...

Far Cry 2 is now available on GOG, is DRM-free and priced at $9.99

Good news for all those who boycotted Ubisoft’s games due to their DRM implementations as GOG has added Ubisoft’s title to its catalogue and, like all GOG-games, this edition of Far Cry 2 is DRM-free. Entitled as Far Cry 2: Fortune’s Edition, this special version is patched to the most recent version and includes the Fortunes Pack DLC that added three new weapons and two new vehicles to the game, as well as several new multiplayer maps.

Far Cry 2: Fortunes Pack is priced at $9.99 USD and can be purchased from here.

Far Cry 2, developed by Ubisoft Montreal, takes many of the great ideas from the previous game and improves upon them, making a pulse-pounding, high-speed shooter that roars through the beautiful, if sere, environments of Central Africa.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_Jzz4MfhHsQ]Far Cry 2 Blood Money trailer - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Iv8jIpX1J14]Far Cry 2 Fortune Pack DLC trailer - YouTube[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.