Jump to content

theodore80

Recommended Posts

Τι γίνετε ρε παίδες είμαι στην έρημο και δεν κάνει βήμα όλο ζαλίζεται και πέφτει.

Κάνω 2 βήματα και πάλη τα ίδια, καμία λύση? πλίζ:help1::worship:

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

αν περάσεις τα όρια του χάρτη το παθαίνεις αυτό.

όσο μένεις μέσα στο χάρτη νο προμπλέμο.

ΑΣΧΕΤΟ: Με τόσα γκνού, γαζέλες, βουβάλια, κοτόπουλα, κατσίκια πρέπει να έχεις σφάξει τα πάντα με τη ματσέτα, ε κύριε Βασίλη; :hehe:

αν περάσεις τα όρια του χάρτη το παθαίνεις αυτό.

όσο μένεις μέσα στο χάρτη νο προμπλέμο.

ΑΣΧΕΤΟ: Με τόσα γκνού, γαζέλες, βουβάλια, κοτόπουλα, κατσίκια πρέπει να έχεις σφάξει τα πάντα με τη ματσέτα, ε κύριε Βασίλη; :hehe:

Σε μένα το λές βρε? :)

Eμ που αλλού! Κρεατέμπορας, σφάχτης, Κυκλάδες μόνο εσύ είσαι!

ΧΑΧΑΑΧΑ Σωστός, οφείλω να ομολογήσω ότι στα μαχαίρια έχω μία ειδικότητα (λόγω επαγγέλματος), έτσι ναι στο παιχνίδι χρησιμοποιώ το σπαθάκι ιδιαίτερα στις κοντινές μάχες :D

Αλλά όχι στα ζώα. :nono:

Επιτέλους το τερμάτισα ουφ.

Πολύ τρέξιμο πολύ μέχρι :crazy:

χαλάλι του:jester:

• 4 weeks later...
Απατη τελειως το παιχνιδι...;)

:blink: Πολύ ωραίο παιχνίδι, σενάριο, γραφικά, δύσκολες αποστολές, δηλαδή τι άλλο έπρεπε να δείς?

:blink: Πολύ ωραίο παιχνίδι, σενάριο, γραφικά, δύσκολες αποστολές, δηλαδή τι άλλο έπρεπε να δείς?

Ειπα την γνωμη μου...οσο για τα γραφικα του ειναι απο τα πιο ψευτικα που εχω δει..το Far Cry 1 το εχεις παιξει να δεις τι σημαινει πραγματικο far cry?:hmm:

Ειπα την γνωμη μου...οσο για τα γραφικα του ειναι απο τα πιο ψευτικα που εχω δει..το Far Cry 1 το εχεις παιξει να δεις τι σημαινει πραγματικο far cry?:hmm:

Και εγώ είπα τι γνώμη μου οτι το Το Far Cry 2 ωρίμασε σε σχέση με το προηγούμενο έχει καλύτερα αληθοφανή γραφικά και δεν μπορείς να το λές απάτη.

Πού τις είδες καλέ ?

Καλά δεν είναι και dead space:nuke: αλλά πιό δύσκολο απο το 1 είναι. Ίσως επειδή μεγάλωσα 4 χρόνια...:ph34r:

καμμια σχεση με το 1 παιδεια....απλα ειναι και το στυλ του παιχνιδιου διαφορετικο...δεν εχει αποστολες και enemies που ειχε το 1....ειναι και καλα πιο αληθοφανες με ανθρωπους κτλ κτλ...αλλα παντως ειναι μια καλη ασχολια...τιποτα παραπανω...

Απο βδομαδα παω να δωσω για διπλωμα λεωφορειου με τοσο οδηγημα που εχει. Ψαχνει διαμαντια ο γερολαδας, τρυπιεται ανα διασταυρωση, βγαζει σφαιρα με την πενσα, βαζει μονος του τον αγκωνα και συνεχιζει ο duracell, τετοια εκανε και ο Ραμπο και τωρα γυριζει το Ροκυ! Τα τερατα στο Ημιθεικο, ανυπερβλητο, Νο 1, μου φαινονται πιο καθημερινα πλεον. Χαθηκε να δωσουν στον Τζακ καινουρια ρουχα, σκηνικα (αν και... ποιος παει απο τις παραλιαρες στη ζεστη, στα κουνουπια, στην ελονοσια-ε λ ε ο ς ρε παιδια, στο τρια θα εχει και ειτζ, δλδ νο Βαλερυ ), γραφικα, τζιπ-βαρκα-Βαλερυ απο το 1 κλπ. Στο CoD4 μοιαζει λογω συνεχους γκριζου σκηνικου. Συγνωμη για το κραξιμο αλλα εχω πιαστει απο το οδηγημα ρε παιδια. Δε μου παιζει το WaW, χανω στο τελος στο HoV και το FC2 δε μου εκατσε καλα. Κατα τα αλλα εντυπωσιαζει.

• 2 weeks later...

Το εβαλα και εγω να το δω..

Καλο φαινεται αλλα απο οτι καταλαβα, οσοι εχετε παιξει το 1 , απογοητευτηκατε...

Ωστοσο τα γραφικα , μια χαρα ειναι. Οι διαλογοι λιγο μου τη σπανε , και βασικα καλο θα ηταν να μπορεις να τους περασεις..

Μηπως κανεις ξερει γιατι με ALT+TAB κλεινει το παιχνιδι?

EDIT:ΜΠορει μ'αυτο να φτιαξει..

PATCH 1.02

http://files.filefront.com/Far+Cry+2+v102+Patch/;12683465;/fileinfo.html

EDIT2: Μπα..και με το update τελικα παλι το ALT+TAB με πεταει απο το παιχνιδι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.