Jump to content

theodore80

Recommended Posts

μπορει να παιξει με ati1950?

Ναι μπορεί...για πιο πολλές πληροφορίες σχετικά με απαιτήσεις πήγαινε στη σελίδα 3 αυτού θέματος.

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply
Εγώ θέλω να πω ότι το παιχνίδι είναι κορυφαίο!

Να σημειώσω ότι παίζω multi και δεν έχω αγγίξει καν το single.

Τα γραφικά του είναι πιο αληθοφανή και πιο απαλά από του Crysis!

Οι χάρτες δε που έχω παίξει στο multi είναι φανταστικοί το λιγότερο!

Για να μη πω για τη μηχανή γραφικών του με την οποία παίζω σε 1900χ1200 όλα full και anisotropic χ4 και δεν έχω το παραμικρό κόλλημα, 60min-110max fps και μέσο όρο 75-80 την περισσότερη ώρα...πυροβολώ και τα fps δεν πέφτουν :jump1:

Όχι σαν κάτι άλλα παιχνίδια με κορυφαία γραφικά και μηχανές, που με quad extreme και τρεις 280gtx σε 790ι και πάλι θα κολλάνε :hehe:

Παίζω σε XP,με δύο 8800gts 512 σε 680i sli, E6600@3,33 και 2Gb Ram σε αεράκι όλα.

Α και κάτι τελευταίο με το core temp που παίζει από πίσω και το βλέπω στην οθόνη του G15 οι δύο πυρήνες δουλεύουν στο 95%+ συνέχεια...

εμενα σε 1680Χ1050 γιατι μου παει απο 30 μεχρι 40 fps ?:...:

Κιολας?

αντε να βγαλουν κανενα και για το fallout 3.

πραγματικα το παιχνιδι ειναι bugs με λιγο κωδικα.

τωρα το κατεβαζω και αν μπορεσω θα κανω μια αναλυτικη παρουσιαση(δεν δινω υποσχεσεις γιατι ι Forthnet με τις χαμηλες ταχυτητες μου την εσπασε τελεθταια!):whistle2:

Ειπα να του δωσω μια δευτερη ευκαρια..εχθες το προχωρησα λιγο..το εφτασα στο 8%(:p:P),απο 1% που το ειχα αφησει..

Μεχρι να βγει το 3,πιστευω θα το τερματισω.:rofl:

Για όσους το κατηγορούν:

1) είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι στο οποίο το κέντρο είναι η τακτική της μάχης την οποία ο παίκτης επιλέγει και εκτελεί με απόλυτη ελευθερία όπως δεν έχει γίνει σε κανένα fps έως τώρα.

2)Το farcry όπως και το Crysis παρά το φαινομενικό open end είναι στην πραγματικότητα Linear.

3)Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι δεν περιμένουμε την ασταμάτητη και στημένη δράση ενός κλασικού fps

το game για εμένα είναι εξαιρετικό και ανοίγει το δρόμο για παιχνίδια όπου ο παίκτης θα κινείτε και θα δρά μέσα σε ένα Ζωντανό κόσμο. το προτείνω ανεπιφύλακτα.

τι να πω ρε παιδια εγώ και 3 φιλλαράκια έχουμε απογειωθεί, το τελευταίο game που το έκανε αυτό ήταν το cod4, best game του 2007

1) είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι στο οποίο το κέντρο είναι η τακτική της μάχης την οποία ο παίκτης επιλέγει και εκτελεί με απόλυτη ελευθερία όπως δεν έχει γίνει σε κανένα fps έως τώρα.

παιρνω το st etienne και κυνηγαω περδικες.

απολυτη ελευθερια:p

2)Το farcry όπως και το Crysis παρά το φαινομενικό open end είναι στην πραγματικότητα Linear.

ναι απο τη στιγμη που σε περιοριζει σε ενα νησι.

αν ηταν σε αστικο περιβαλλον θα ηταν πολυ ζορικα τα πραγματα.

3)Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι δεν περιμένουμε την ασταμάτητη και στημένη δράση ενός κλασικού fps

το θεμα ομως ποιο ειναι?ο,τι και να κανεις ο εχθρος σε βλεπει,κανει μανουβρες,μανουρες και δεν ξερω γω τι αλλο.

και το stalker ειχε τεραααααααααααστιες εκτασεις και παλι δεν συγκρινονται σε δραση.

δεν ειπαμε να ειναι Serious Sam ,αλλα οχι να ειναι λες και εχει πεσει επειδημια και ψωφησαν ολοι.

το game για εμένα είναι εξαιρετικό και ανοίγει το δρόμο για παιχνίδια όπου ο παίκτης θα κινείτε και θα δρά μέσα σε ένα Ζωντανό κόσμο. το προτείνω ανεπιφύλακτα.

εχουμε ακομη αρκετο καιρο για να το πουμε αυτο.

το Second Life πχ το κανει χρονια τωρα αυτο,αν και δεν ανηκουν στην ιδια κατηγορια.

ρε παιδιά το game έχει κάποιους περιορισμούς,

1) δεν έχει αμάχους και κάποια

2) είναι πολύ δύσκολο να κάνεις το ninja, δηλ να μην σε καταλάβει ο εχθρός --->πρέπει να είσαι με σιγαστήρα να χτυπάς μόνο κεφάλι και να μην έχει άλλους δίπλα, όμως και στην πραγματικότητα αν σε χτυπίσουν και δεν πεθάνεις αμέσως φωνάζεις έτσι δεν είναι? :help1:

Απο κεί και πέρα

1)έχει έναν πολύ όμορφα σχεδιασμένο κόσμο ο οποίος είναι συγκρίσιμος και για κάποιους καλύτερος από to Crysis χωρίς να έιναι τόσο βαρύ.

2)Επιπλέον Η φωτιά προσθέτει μια στρατιγική στη μάχη η οποία δεν υπάρχει σε κανένα άλλο παιχνίδι. πχ ανάβω φωτιά από την κατεύθυνση του ανέμου και μετά χτυπάω με όλμους εκεί που θα τρέξει για να κρυφτεί ο εχθρός.

3) έχει ενδιαφέροντα όπλα-->ολμο, flare gun, μολότωφ

4)έχει ελευθερία στη σειρά εκτέλεσης των αποστολών αλλά και στον τρόπο εκτέλεσής τους

5)το A.I. δεν είναι τέλειο είναι όμως πολύ αποτελεσματικό για να μην αναφερθούμε στο ΑΙ του Crysis όπου ήσουν απλά ένας μαγνήτης που τραβούσε πάνω του όλους τους εχθρούς σε 2 μίλια απόσταση.

6)Είναι το μόνο παιχνίδι που δεν νιώθω ότι παίζω πανω σε ράγες που με οδηγούν

Δεν έχω πωρωθεί απλά μου αρέσει η κουβέντα για το συγκεκριμένο GAme :):):)

Έχει πάθει ένα λαλά και δε μου πάει την ανάλυση σε 1680, έχει κολλήσει στα 1440. Ακόμα και να την αλλάξω στα 1680, με γυρνάει σε windowed mode. Το έχει πάθει κανείς;

Έχει πάθει ένα λαλά και δε μου πάει την ανάλυση σε 1680, έχει κολλήσει στα 1440. Ακόμα και να την αλλάξω στα 1680, με γυρνάει σε windowed mode. Το έχει πάθει κανείς;
μήπως έχεισ την οθόνη στο λάθοσ slot της vga?

:whistling:yawn:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.