Jump to content

theodore80

Recommended Posts

Στην πρώτη αποστολή αφού πεθάνω και μετά μου λέει ένα τύπος ότι πρέπει να φτιάχνω τα τραύματα μου μπλα μπλα μπλα, έχει ένα τραπέζι με 3 όπλα, όταν ανοίγω το φαρμακείο να πάρω σύριγγες μου πετάει μπλε οθόνη, έγινε 2 φορές WTF. Άλλος με τέτοια συμπτώματα;

μήπως είναι ληγμένες :p:jump::jump1:

Sorry για το spam αλλά δεν άντεξα :flower:

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply
Ρε παιδια,γιατι το παιχνιδι μου ξεκιναει συνεχεια σε window mode...?

Ειναι πολυ σπαστικο...στα settings απ'οτι θυμαμαι δεν εχει επιλογη fullscreen...:no:

Επειδή είμαι στη δουλειά τώρα και δεν είμαι σίγουρος για τη διαδρομή αλλά στο φάκελο του pb πρέπει να υπάρχει ένα αρχείο cfg στο οποίο είναι όλες οι ρυθμίσεις του παιχνιδιού(κουμπιά,γραφικά κτλ).

Το ανοίγεις με σημειωματάριο και ψάχνεις για το fullscreen=0 και το κάνεις fullscreen=1 και το αποθηκεύεις...ίσως χρειάζεται να το κάνεις μετά μόνο για ανάγνωση όλο το αρχείο αυτό ώστε κάθε φορά που ξεκινάς το παιχνίδι να μη γυρνάει σε fullscreen=0.

Επειδή είμαι στη δουλειά τώρα και δεν είμαι σίγουρος για τη διαδρομή αλλά στο φάκελο του pb πρέπει να υπάρχει ένα αρχείο cfg στο οποίο είναι όλες οι ρυθμίσεις του παιχνιδιού(κουμπιά,γραφικά κτλ).

Το ανοίγεις με σημειωματάριο και ψάχνεις για το fullscreen=0 και το κάνεις fullscreen=1 και το αποθηκεύεις...ίσως χρειάζεται να το κάνεις μετά μόνο για ανάγνωση όλο το αρχείο αυτό ώστε κάθε φορά που ξεκινάς το παιχνίδι να μη γυρνάει σε fullscreen=0.

Thanks φιλος,θα το κοιταξω..δεν το ηξερα αυτο..:cool:

Thanks φιλος,θα το κοιταξω..δεν το ηξερα αυτο..:cool:

Να σαι καλά...αλλά τωρα που γύρισα σπίτι βρήκα τη σωστή διαδρομή και δεν είναι στο φάκελο pb που σου πα πριν :o

My Documents\My Games\Far Cry 2\GamerProfile.xml

Το ανοίγεις με notepad και αλλάζεις την τιμή στο fullscreen από 0 σε 1 :T:

Να σαι καλά...αλλά τωρα που γύρισα σπίτι βρήκα τη σωστή διαδρομή και δεν είναι στο φάκελο pb που σου πα πριν :o

Γι 'αυτο δεν το βρισκα...:hehe::hehe:

Εισαι αρχηγος ολα οκ!:victory:

Δε με τραβάει το παιχνίδι, καθόλου όμως. Σίγουρα δεν του αξίζει το όνομα "Far Cry", κάτι σε "Jungle Life" θα 'ηταν καλύτερο.

Βαρέθηκα να κάνω γύρους στο F1C :mamba:

πολυ μπερδεμα το γκειμ...η μηχανη γραφικων του μου αρεσει ομως ειναι γρηγορη..αλλα τι να το κανεις..ξενερωνεις με το ατελειωτο χασιμο...διχως νοημα

Eίναι ουσιαστικά ένα GTA με πραγματικά γραφικά και και εκτυλίσσεται στην Αφρική.

Είμαι ήδη στο 27%. Αν ψάχνετε παιχνίδι για να περνάτε ευχάριστα τις ελεύθερες ώρες ναι, είναι μια χαρούλα. Αν ψάχνετε για Far Cry 2 χάσατε, είναι απλό.

ειμαι ηδη στο 73%

μου αρεσουν τα παντα,εκτος απο το respawn των κακων στα guardhouses,το οποιο ειναι και ο λογος που με τιποτα δεν προκειται να το ξαναπαιξω,ενω το πρωτο το ειχα λιωσει,κατα τα αλλα,τρελαινομαι που ειναι ολα σε ανοιχτο χωρο,και μπορεις να παιξεις το 90% των αποστολων με το as50(sniper)

Αν ψάχνετε παιχνίδι για να περνάτε ευχάριστα τις ελεύθερες ώρες ναι, είναι μια χαρούλα.

Πραγματικά μόνο το Spore και το Κλάμα είναι έτσι.

Το πιό σπαστικό απ΄όλα είναι οτι οι κακοί ξαναβγαίνουν και ξαναβγαίνουν σε περιοχές που τους έχεις σκοτώσει πρίν λίγο.

Ο μόνος τρόπος για να προχωράει λίγο γρήγορα το πράγμα, πιστεύω ότι είναι να πάιρνεις πολλές μαζί αποστολές γιατί αλλιώς μόνο οδήγηση είναι.

Ου ρε καμμένε :haha:

Πόσες ώρες σου πήρε; :baby:

γυρω στις 25 πρεπει να ειναι απο τα statistics

ελα ρε,δεν ειμαι καμμενος,το φθινοπωρο προσφερεται για gaming

To prerender frames είναι στο CC των nVidia και το αντίστοιχο στις ATI ποιο είναι;

Flip queue size στο ati tray tools, βαλτο στο 1 και εισαι κομπλε :)

Το παιχνιδι ειναι απλα απογοητευση. Περιμεναμε far cry 2 και αλλο παιχνιδι μας ηρθε. Σταθερα λοιπον μονο στο Far Cry 1:(

Πολυ βαρετο το παιχνιδι...δεν παλευεται...δεν με τραβαει καθολου...:(

μπορει να μου πει καποιος τι απαιτησεις εχει το παιχνιδι γιατι ακουσα οτι βγηκε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.