Jump to content

theodore80

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Είναι λογικό να το θεωρούν πολλοί βαρετό. Και ναι, σαν FPS είναι βαρετό.

Είναι πιο πολύ GTA παρά Far Cry, για αυτό και ξενερώνει ο κόσμος..

Γενικότερα σαν παιχνίδι είναι καλό, αν σου αρέσει αυτό το στυλ.

και εμενα μου αρεσει!Αλλα δουλευει δεν δουλευει το dx10 δεν με νοιζει γιατι ετσι και ενεργοποιηθει θα ειμαι 10+ fps κατω so dx9 για τωρα!

FAR CRY 2 = ΚΛΑΙΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ 2! Ελεος, τριτη αποστολη και με πειρε ο υπνος στο πληκτρολογιο!

Το ΑΙ ειναι απλα τραγικο! ......ελεος.....

εχοντας παιξει το ενα το καινουριο ειναι by far fail. ευτυχως που δεν μας βαζει στα safehouse να μαγειρευουμε και κανα παστιτσιο

Διάβασα τις προηγούμενες σελίδες και είδα ότι έχει πέσει πολύ ψυχανάλυση του gaming στη σύγχρονη εποχή.

Το πώς βλέπει κάποιος ένα παιχνίδι έχει σχέση το τι θέλει να κάνει όταν κάθεται μπροστά στον υπολογιστή. Άλλος θέλει να βγάλει τα αποθημένα του, άλλος να ξεχαστεί απο τα προβλήματα του, άλλος για να χαλαρώσει κλπ. Δεν ταιριάζει πάντα το mood μας με το παιχνίδι που παίζουμε και στο κάτω κάτω αν ένα παιχνίδι αρέσει σε κάποιον είναι τελείως προσωπικό.

Εγώ προσωπικά ασχολούμαι με το gaming κάνω κυρίως για χαλάρωση. Θα συμφωνήσω ότι ειδικά το bioshock τα stalker και το Far cry 2 (μάλλον γιατί τόρα το ξεκίνησα) σε κάνουν μέτοχο σε ένα δικό τους κόσμο που αν σου αρέσει συνεχίζεις. To αν είναι βαρετό ενα παιχνίδι εξαρτάται από το πόσο χρόνο αφιερώνεις για να παίξεις. Αν σκοπεύεις να κάτσεις κανά 8ωρο μπροστά στην οθόνη ναι μπορείς να το βρείς βαρετό αν είναι να κάτσεις καμμιά ώρα δίωρο τότε μπορείς να το βρείς καλό.

Έχω ξαναγράψει παλιότερα για το ρόλο της διαφήμισης των games και των trailers. Κάποιοι μπαίνουν στο τρυπάκι να περιμένουν παπάδες από ένα game και όταν δεν δούν τον παπά απογοητεύονται. Πάντως ευτυχώς τώρα στη στουρνάρη δεν είδα το σάββατο χρήστες να λένε την αμίμητη φράση "ενδιαφέρομαι για ένα far cry 2 ready υπολογιστή" όπως συνέβει παλιότερα με το crysis.

Άντε και μια ερώτηση για να μην σας ζαλίζω. Πάει καλά το dx10 στο far cry 2?? Είναι το πρώτο game που δοκιμάζω σε vista και από το benchmark tool είδα 10fps παραπάνω σε dx10 με ίδια settings??????

..........

Άντε και μια ερώτηση για να μην σας ζαλίζω. Πάει καλά το dx10 στο far cry 2?? Είναι το πρώτο game που δοκιμάζω σε vista και από το benchmark tool είδα 10fps παραπάνω σε dx10 με ίδια settings??????

Μια χαρά πηγαίνει με το dx10. Πολύ ελαφρύ από θέμα γραφικών.

Για όσους δεν το χουν ανακαλύψει,που αποκλείεται, για να βλέπεις fps,πατάς το κουμπί πάνω από το Tab,πληκτρολογείς ShowFPS 1 και βλέπεις τι ψάρια πιάνεις :p ...για να το κλείσεις στην τιμη 1 βάζεις 0.

Επίσης πατώντας το κουμπί πάνω από το Τab για ν ανοίξεις την οθόνη εντολών,αν συνεχίζεις και πατάς το Tab βλέπεις διάφορες εντολές για το παιχνίδι.

Όταν ενεργοποιώ το HDR, με πετά στο desktop. Λέτε να φταίει ότι έχω nvidia (8800gt)???

Μέχρι στιγμής, βαρετούλι είναι.. :/ Όντως GTAίζει, το περίμενα αρκετά διαφορετικό. Ελπίζω να γίνει πιο ενδιαφέρον στη συνέχεια :to_pick_ones_nose:

Σε συγκριση με το Far Cry 1 δεν με τρελαινει,δεν ξερω αλλα περιμενα κατι πιο καλο..:thank_you2: Ακομα θυμαμαι οταν βγαινεις απο την σπηλια και βλεπεις το τρομερο τοπιο στο Far Cry 1...

Σας "αναβοσβηνει" η αντανακλαση του ηλίου πανω στο νερό?

sea1.jpg

sea2.jpg

εγω παιζω με 175.16 nvidia official και δεν εχω δει καποιο προβλημα.. στην αρχη του παιχνιδιου μου βγαζει το μυνημα "your graphics card drivers are too old" αλλα συνεχιζει κανονικα.. προβλημα με το νερο δεν εχω δει μεχρι στιγμης!

Δεν το κανει συνεχεια.... το μεσημερι μαλλον....

Δοκιμασα 180.23 και 180.24 που ειναι για farcry αλλα και οι 2 το κανουν ( flickering λεγεται αυτο που λέω και ειναι σπαστικο) και απ οτι ειδα στο net ειναι γνωστο UBI φαινομενο που θα διορθώσουν με patch

και άλλοι με DX9 τλχ εχουν το ιδιο προβλημα.

Δοκιμασα και pre render frames 1 δεν.....

BTW τα γραφικα ειναι πολυ καλα...κανουν καλα σκηνικα σε μερικες φασεις.

Μπορω να πω οτι το foliage και depth of field ειναι πιο φωτογραφικα απο το crysis.

και η κινηση μια χαρα ειναι.

Aντε να χρησιμοποιησουν καμια τετοια μηχανη και να κανουν και κανα Adventure

να παιξουμε και εμεις λιγο.

τα FPS αν δεν ειναι Multi και δεν αρχιζουν απο COD δεν λένε. :ph34r:

Εdit: Για το νερο δικο μου λαθος...ξεχασα να πω...μιλαω για D3D9 και ΧP32.

ισως σε dx10 να μην το κανει.

Όταν ενεργοποιώ το HDR, με πετά στο desktop. Λέτε να φταίει ότι έχω nvidia (8800gt)???

δεν εχει καμια σχεση αυτο...πηγαινε στο Cp της nVidia και βαλτα ολα default για καλο και κακό.

και δοκιμασε και κανα αλλο driver.

Δοκιμασα και pre render frames 1 δεν.....

Μ αυτο πρεπει κατι να παιζει...το βαλα στο 0 και εστρωσε...

απλα σερνεται τωρα....τα μισα fps εχω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.