Jump to content

theodore80

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply
Kαι το stalker έτσι δεν ήταν? Που σου έδιναν αποστολές και έτρεχες από δω κ από κει?

Αν εννοείς αυτό ναι έτσι ήταν. Απλά δεν διευκρίνησες σε τι θυμίζει το stalker.

Anyway, βγήκε πατάτα το far cry 2.

Με 8800GT 512 o/c edition είμαι πλέων.

Και αν κ έπαιξα λίγο ΔΕΝ είναι stalker, έλεος είναι εσθητά καλήτερο για μένα.:tomato:

ρε παίδες για πείτε μου κάτι...στην αρχή, μετά την λιποθυμία του ήρωα στην μάχη που βρίσκεται μέσα σε ένα δωμάτιο με ένα τύπο και λέει "Press H to Heal yourself " ή κάπως έτσι, πρέπει να είμαι σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο για να το κάνω αυτό; Ρωτάω γιατι πατώντας το Η επί ώρα δείχνει να μην γίνεται τίποτα απολύτως...:hmm:

Όχι, εκεί που είσαι το κάνει, βγάζει μια σφαίρα από το χέρι νομίζω.

(μάλλον τυχαία βγάζει τη σφάιρα από κάπου)

ρε παίδες για πείτε μου κάτι...στην αρχή, μετά την λιποθυμία του ήρωα στην μάχη που βρίσκεται μέσα σε ένα δωμάτιο με ένα τύπο και λέει "Press H to Heal yourself " ή κάπως έτσι, πρέπει να είμαι σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο για να το κάνω αυτό; Ρωτάω γιατι πατώντας το Η επί ώρα δείχνει να μην γίνεται τίποτα απολύτως...:hmm:

στην αρχη που ξυπνας στο ξενοδοχειο.. βγες εξω εκει που πυροβολιουνται και πηγαινε προς τα αριστερα της εξοδου, βγες και φαε οσες σφαιρες μπορεις.. ετσι οταν ξυπνησεις μετα στην αποθηκη θα εχεις σχεδον 0 ενεργεια.. θα πατησεις Η μια φορα ωστε να ανεβει 2 κουτακια η ενεργεια ( βγαζει καποια σφαιρα απο καπου απο πανω του και καλα και σε αφηνει ο τυπακος να μπεις στο αλλο δωματιο ).. μετα πας μεσα στο αλλο δωματιο ( πρωτα παιρνεις τα οπλα απο το τραπεζι ) και μετα παιρνεις τις συρριγκες απο το κουτι που ειναι στον τοιχο και πατας Η και τσουπ εχεις πληρη ενεργεια.. και συνεχιζεις...

είμαι στην φάση που βρίσκομαι στην αποθήκη...όταν πάω να μπω στο αλλο δωμάτιο δείχνει σαν κάτι να τον εμποδίζει...(μάλλον αυτός ο τύπος που κάθεται στην πόρτα)

εδιτ: Την ενέργεια πώς την έχουμε μόνιμα εμφανισμένη; Μου έδειξε στιγμιαία και παρατήρησα πως για κάποιο λόγο μόνο το τελευταίο κουτάκι ήταν άδειο

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ να μπορουμε να την εχουμε μονιμα εμφανισμενη.. κανε απλα αυτο που σου λεω πιο πανω.. ορμα και φαε σφαιρες μεχρι να λιποθυμηση ο χαρακτηρας..

Καταρχι, πεθανες στην αρχη? μετα στην αποθηκη την εβγαλες την σφαιρα απο το ποδι? μετα πηρες τα οπλα απο τον παγκο? μετα θα σου πει την αποστολη και φευγεις για θερισμα.....αυτα κανεις!

Δοκιμασε ενα μικρο utility ερχεται μαζι με το Riva Tuner...και λεγεται d3d overrider. Να το εχεις ανοικτο οταν τρεχεις καποιο παιχνιδι. Δοκιμασε με vsync on και με off.

Εμενα χωρις Vsync με βοηθησε παρα πολυ στο Far Cry 2...εξαφανισε τελειως το tearing.

βασικα το προβλημα δεν ειναι το tearing που πραγματικα διορθωνεται με το d3d overrider,

αλλα κατι αλλο που πρωτη φορα μου συμβαινει και δεν ξερω τον λογο...

θα ανεβασω ενα video αργοτερα για να καταλαβεις τι εννοω..

εγω εξακολουθω να τραβαω τα μαλλια μου για αυτο που συμβαινει.

Ετσι ανα πασα στιγμη βγαινει στα windows!

δοκιμασα και τους 180.42 !

αν ειναι δυνατον δηλαδη.

Ειτε σε μαχη ειτε σε οτιδηποτε!

μεσα στο site της ati υπαρχει και patch για τους 8.10 drivers οσο αφορα το far cry

προφανως βελτιωνει καποια προβληματα σχετικα με το παιχνιδι

Δεν ξερω αμα το ανεφερες...αλλα τι μην σου βγαζει στο error?

φιλος δε το ανεφερα γιατι δε μου βγαζει error :p

ρε πως παταμε alt k tab και βγαινει στο desktop ? ε καπως ετσι αλλα κλεινει και το παιχνιδι μαζι :D

pwned ε?

ειναι πολυ σπαστικο....εκει που δε το περιμενεις ξαφνικα βγαινεις στα windows.Χαζομαρα τελειως.Εψαξα σε κατι Forums και σε "comments" και το μονο προβλημα που αναφερθηκε ειναι για black screen σε vista..

τπτ νεο..Ασε που παιζω ατελειωτες ωρες crysis και ειναι το μονο game που μου εχει κολλησει με bsod..

Ε οκ , ενταξει.Οσο ωραιο και ατμοσφαιρικο ειναι τοσο σπασαρ-μπιπ- ειναι

Το FAR LAUGH 2, το Just Cause (που ψιλομοιαζουν) και το Gear of Wars πρεπει να ειναι απο τα χειροτερα που εχω δει

στο pc.

το ρεκορ βεβαια δεν το εσπασε το by FAR Boring 2

που κατεχει επαξια το Gear of Wars το οποιο εγινε install, start new game, Κουναω λιγο το mouse, Alt - Tab, τερματισμος λειτουργιας, Uninstall.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.