Jump to content

theodore80

Recommended Posts

Πάντως παιδιά απ ότι ακούγεται μέχρι τώρα το παιχνίδι έχει πολλά προβλήματα ειδικά για το mp...πολύς κόσμος είναι απογοητευμένος :(

Ακόμα και οι δικοί μου στο clan που είναι Farcryικοι μέχρι το κόκαλο είναι αηδιασμένοι...καμία σχέση με το πρώτο.

Η μαμημένοι developers φαίνεται το φτιάξαν για κονσόλες όχι για pc :rant:

Αν δε βγει patch γρήγορα θα γίνει κόλαση...μόνο driver καινούργιος της Nvidia βγήκε...178.24

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά εγώ ψιλοαπογοητεύτηκα.

Αν εξαιρέσουμε τα γραφικά (τα οποία δεν μου άρεσαν), δεν μου άρεσε ούτε ο χειρισμός.

Περίμενα να δω κάτι ανάλογο(σε χειρισμό) όπως πχ CoD4 ή Crysis.

Έχει ανέβει πολύ ο πήχης και απ'ότι φαίνεται απέτυχε όχι μόνο να τον περάσει αλλά ούτε να τον φτάσει.

Το Single Player δεν το έπαιξα. Μόνο λίγο Multiplayer σε LAN.

Ένα καλό, είναι ότι το όπλο κολλάει σε κάποιες στιγμές(φυσικά σπαστικό όταν παίζεις αλλά ρεαλιστικό).

Δεύτερο καλό είναι ότι είναι αρκετά ελαφρύ.

Δεν το έχω δοκιμάσει περισσότερο για να γράψω περισσότερες απόψεις.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί του έδωσαν το ίδιο όνομα (ναι οκ, προφανώς για λόγους marketing). Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιμέναμε, ούτε με αυτό που ήταν. Rest In Peace Jack Carver :rip: .

Και γω επαιξα χθες για καμια ωρα και δε μπορω να πω οτι τρελαθηκα. Εχει καποια ενδιαφεροντα στοιχεια παντως.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί του έδωσαν το ίδιο όνομα (ναι οκ, προφανώς για λόγους marketing). Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιμέναμε, ούτε με αυτό που ήταν. Rest In Peace Jack Carver :rip: .

Ελα ντε. Βγαζουν ενα ασχετο παιχνιδι και το ονομαζουν far cry 2 :tomato:

Aποψη μου καμια σχεση με με far cry 1 , και επισης προσωπικα το crysis με κακοεμαθε στα γραφικα , του far cry 2 δεν μου αρεσουν.....Γενικα κατι δεν μου αρεσει στο παιχνιδι τωρα που το εχω παιξει αρκετα....

Μαλλον το crysis θα επρεπε να το εχουν ονομασει far cry 2 παρα αυτο το far cry 2!

μια ερωτηση:

συστημα υπογραφης

ultra/very high 4x aa 1680x1050

~40fps

αλλα εχω ενα προβλημα.. ενω τα fps ειναι αρκετα καλα >30 εχω μερικα περιεργα σπασηματα...

οχι ομως οπως τα κολληματα οταν ειχα fps drop στο crysis..

κατι σαν να παει η εικονα ενα frame πισω και να επανερχεται..

μπορει καποιος να μην το παρατηρει καν αυτο ή να το εχει συνηθισει αλλα εμενα μου εκατσε τωρα και δεν μπορω να παιξω..

παιζει καμια λυση?

να πω οτι και με vsync on το ιδιο ειναι.

επισης παιζω σε dx10 με το τελευταιο hotfix της ati.

Δοκιμασε ενα μικρο utility ερχεται μαζι με το Riva Tuner...και λεγεται d3d overrider. Να το εχεις ανοικτο οταν τρεχεις καποιο παιχνιδι. Δοκιμασε με vsync on και με off.

Εμενα χωρις Vsync με βοηθησε παρα πολυ στο Far Cry 2...εξαφανισε τελειως το tearing.

@angel_f...γιατί σε DΧ9 και οχι DX10;;;;

Πάντως και το Farcry 1 βελτιώθηκε πάρα πολύ με το 1.3 patch...Μπορεί να γινει κάτι ανάλογο και εδώ...

Εγω το παιζω 1920χ1200 με 16χ ΑF me cf 4850 ....και ειναι στα 60 κολλιμενο! Παιδες οσοι εχετε ΑΤΙ cf παιξτε με vsync on , στο δικο μου συστημα τρελη διαφορα απο on σε off....Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε με off ειμαι στα 35 fps και με vsync on ειμαι 60 !!!! Βεβαια με vsync on παιζω παντα, απλα το παραθετο για να ξερουν τα ΑΤΙBOYS! Επισης να πω οτι εχω Χp 32 bit και 8.10 drivers!

Πάντως και το Farcry 1 βελτιώθηκε πάρα πολύ με το 1.3 patch...Μπορεί να γινει κάτι ανάλογο και εδώ...

+1 :T:

Έγινε στο παρελθόν και θα ξαναγίνει...και πρέπει να γίνει!

Έπαιξα εχτές για περίπου 30 λεπτα.

Με το σύστημα που βλέπεται. Σε High / VHigh παίζει μια χαρά εδώ πρέπει να φένεται η διαφορά της 8800 με την 7900 και τα +256 μεγα.

Πολύ διάλογος ρε γμτ... δεν ξέρω αν αλλάζει πιο μετά.

Και ξενέρωσα με το άδειο HUD... γιατί να σπαμάρουμε το Μ τώρα με το ηλίθιο μονόκυαλο που δεν ταγγάρει humanoids...

Θα του δώσω και άλλο χρόνο το ΣΚ το περίμενα πολύ κερό για να το παρατήσω με 30 λεπτά παιχνιδιού...

εχει τυχει σε κανεναν να τον πεταει ξαφνικα στα windows ? χωρις καποιο μηνυμα χωρις τπτ ;

XP 32bit SP2 here

178.24

hi...

Dx10 το επαιξα... αλλα το bench δεν δουλευει με dx10, κρασαρει:suicide:.

Οποτε για να δουλεψει το bench εβαλα dx9

Mε ΧP παίζει DX10?

Σορρυ για την ηλίθια ερώτηση, αλλά είμαι νέος στο 10αρι...

Πρέπει να το ρυθμήσω από κάπου?

Mε ΧP παίζει DX10?

DX10=Vista μόνο

Αρχικό μήνυμα απο Dolly

Mε ΧP παίζει DX10?

DX10=Vista μόνο

...και κάρτες που να το υποστηρίζουν γιατί στην υπογραφή σου βλέπω 7900GT που δεν θα υποστηρίζει DX10 και ας έχεις Vista.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.