Jump to content

theodore80

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά να ρωτήσω κάτι,όσοι λέτε εδώ για πρώτες εντυπώσεις κτλ,έχετε το παιχνίδι στα χέρια σας?

Για το γνήσιο μιλάω...

Ρε παιδιά είναι παιχνιδάρα. Μέχρι και η διαρκεια της μέρας/νύχτας είναι σαν την πραγματικότητα. Το crysis είχε καλύτερα γραφικά ομως δεν παίζει μόνο αυτό ρόλο. Τουλάχιστον αυτο εχει ικανοποιητικα frames και πιο καλή πλοκη

Εχει καλα γραφικα αλλα δεν φτανει το Crysis με τιποτα...

Σε μενα ολα full 1920x1200 4870 512 στα 850/900 Ranch Small εχει τα εξης αποτελεσματα:

Αυτο ειναι Very/Ultra high με X8ΑΑ? d3d10 ή d3d9

Μπορει καποιος που εχει το FC2 με Vista και nVidia (και 180.43 ζηταω πολλα ε? :p) να τρεξει τα d3d10/d3d9 και ολα τα αλλα τα ιδια.

Να μου πει αν ειναι καλυτερα με Vista?

Παιδιά να ρωτήσω κάτι,όσοι λέτε εδώ για πρώτες εντυπώσεις κτλ,έχετε το παιχνίδι στα χέρια σας?

Για το γνήσιο μιλάω...

οχι , ειμαστε ολοι beta testers :hehe:

οχι , ειμαστε ολοι beta testers :hehe:

Σωστός!!

Έπαιξα για λίγο χθες και δε μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας... Δε μου θυμίζει το 1 σε κάτι επίσης, κάτι που περίμενα.

To πήρα σήμερα και θα ποστάρω αργότερα, αλλά και εγώ κάτι σαν το 1 περίμενα, και θέλω.

Αν έχει καλήτερα γραφήκα κατά 10% απο το Crysis δεν με αφόρα και τόσο...

Ανεξαρτητα απο τα γραφικα (τα ρασα δεν κανουν τον παπα), στο λιγο που το επαιξα μου εδωσε μια αισθηση του 'ψευτικου', δηλαδη χωρις αισθηση... ισως βεβαια μετα να βελτιωνεται..

Ένα από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια ήταν το Far Cry. Αυτό όμως δεν είναι far cry είναι απίστευτα βαρετό και φλύαρο και κουραστικό. Τα γραφικά σίγουρα δεν είναι crysis χωρίς να είναι και άσχημα. Άσχημα είναι τα χρώματα και γενικά όλο το game. Βαρέθηκα να ακούω συνομιλίες. Κρίμα….

Mε σκοτώνεις, το έχω δίπλα μου, και περιμένω να την κάνω απο την δουλειά για να πάω να το τρέξω :( :rant:

Επειδή μέχρι προχτές έπαιζα το Brothers in arms, στην αρχή και αυτό μου είχε φανεί κάπως , αλλα το FC2 δέν παίζεται , είναι απαράδεκτο για μένα, άν και θα το πάιξω αρκετά λογικά για τον χαβαλέ

Ελπίζω στο COD, άν είναι και αυτό έτσι ας το κλείσουν το θέμα της αληθοφάνειας....

η πατατα του μηνα :TD:

ΥΓ εβγαλα απο το συρταρι το παλιο για να θυμηθω τι σημαινει farcry

αυτο ειναι αλλο πραγμα θα μπορουσε να εχει αλλο τιτλο :angry:

μια ερωτηση:

συστημα υπογραφης

ultra/very high 4x aa 1680x1050

~40fps

αλλα εχω ενα προβλημα.. ενω τα fps ειναι αρκετα καλα >30 εχω μερικα περιεργα σπασηματα...

οχι ομως οπως τα κολληματα οταν ειχα fps drop στο crysis..

κατι σαν να παει η εικονα ενα frame πισω και να επανερχεται..

μπορει καποιος να μην το παρατηρει καν αυτο ή να το εχει συνηθισει αλλα εμενα μου εκατσε τωρα και δεν μπορω να παιξω..

παιζει καμια λυση?

να πω οτι και με vsync on το ιδιο ειναι.

επισης παιζω σε dx10 με το τελευταιο hotfix της ati.

εχει τυχει σε κανεναν να τον πεταει ξαφνικα στα windows ? χωρις καποιο μηνυμα χωρις τπτ ;

XP 32bit SP2 here

178.24

πατατα του μηνα

ΥΓ εβγαλα απο το συρταρι το το παλιο για να θυμηθω τι σημαινει farcry

αυτο ειναι αλλο πραγμα θα μπορουσε να εχει αλλο τιτλο :angry:

Μου αρέσει το 8,5 που του έβαλαν στο gamespot, και έβαλαν 7 στο stalker. :suicide:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.