Jump to content

theodore80

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Ρε παιδια γιατι θεωρειται το "FarCry2" η παιχνιδαρα της χρονιας ?

Για να δουμε...Μακαρι. Aσε που ξενερωσα που δεν εχει καθολου Alien..!

Παντως, αν καποιος δεν το ξερει το παιχνιδι δεν εχει καμια σχεση με την CRYTEK οπως το FARCRY1 και το CRYSIS. Ειναι "Clopy-Paste" κατα καποιο τροπο. Καμια σχεση με CryEngine2.

CRYSIS GAMESPOT= 9.5

Αυτα τα 2 (τo warhead το θεωρω crysis expansion) μαζι με το Οblivion και κανa 2-3 ακομα εγω τα θεωρω τα BEST EVER..

για να δουμε....Καλα θα το ριμαξω και γω μη λεμε βλακειες...

Όπως και να το κάνεις η συνέχεια ενός επιτυχημένου παιχνιδιού δε μπορεί να μη "ξεσηκώνει" και μάλιστα όταν θα πρέπει ν αντιμετωπίσει αντίπαλους σαν το Crysis γιατί στην ουσία αυτό θ ανταγωνιστεί... άντε δύο εβδομάδες ακόμα υπομονή και θα λυθούν οι απορίες μας.

Πιστευω οτι θα ειναι αρκετα πιο ελαφρι απο το crysis, τα γραφικα δεν φτανουν ουτε για αστειο την λεπτομερια του CRYSIS....Απο τι εχω δει μεχρι τωρα αυτη ειναι η αποψη μου επι του θεματος!

Βεβαια το αν θα ειναι και ελαφρια αυτο ειναι δουλεια του developer...

:T:

Τι λες βρε, στην PC έκδοση αναφέρεται ο Tim :D

Λες?

Να μου πεις PC gamer και να λέει για το XBox... καλά είμαι για :tomato:

Το κάνω διόρθωση :slap:

Είδα την τελευταία παράγραφο που έγραφε για 360 και μπερδεύτηκα...thanks :T:

τα γραφικα σας αρεσαν ;

Εμενα δε με τρελαναν παντως.Τωρα τι αισθηση σου δινει μεσα στο παιχνιδι δε ξερω.

Παντως χαιρομαι που ειναι και multι-threaded παιχνιδι

και σε gpu αλλα και σε cpu φαση :D

Ευτυχώς μου φαίνεται που πήρα πριν μια βδομάδα Q6600 σε αντικατάσταση του E6600 :clap:

Με τις δύο 8800GTS 512 σε sli και 1900χ1200 θα γίνεται πάρτι :jump1:

Και δεν έχω κλοκάρει κιόλας :sarcastic:

Αφήστε δε που όλα τα bench είναι σε vista...σε xp όλο και κάτι θα κερδίσουμε παραπάνω.

Edit:Πολύ καλό link GoMaR :T:

Πάντως Crysis δεν θα είναι. Το far cry έχει το δικό του κοινό!

Και η ατμόσφαιρα που προσφέρει στον gamer είναι χαρακτηριστική!

Ας μην ξεχνάμαι ότι παιχνίδια δεν είναι μόνο γραφικα...

Αλλά και ατμόσφαιρα , gameplay, σενάριο κλπ κλπ

Αφου βγαζει η 8800GT 40fps στα 1280χ1024,καλα ειμαστε..:hehe:

Αν οντως ισχυει ετσι..

Ωραια μηχανη γραφικων η Dunia..;)

Αυτό δεν το γνωρίζουμε εκ των προτέρων γιατί οι άνθρωποι που έφτιαξαν το Far cry 1 και την ατμόσφαιρά του τώρα έφτιαξαν τα δύο Crysis και όχι το Far cry 2.

τα γραφικα σας αρεσαν ;

Εμενα δε με τρελαναν παντως.Τωρα τι αισθηση σου δινει μεσα στο παιχνιδι δε ξερω.

Παντως χαιρομαι που ειναι και multι-threaded παιχνιδι

και σε gpu αλλα και σε cpu φαση :D

Εμένα μου αρέσουν από αυτά που είδα μέχρι τώρα. Οσο αναφορά τον multi-thread χαρακτήρα του, επιτέλους βγήκε και ένα τέτοιο παιχνίδι. Φαίνεται και από τα αποτελέσματα που βγάζουν οι μονοπύρηνοι στα benchmarks οι οποίοι πραγματικά ασθενούν...

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Το Farcry έχει δικό του κοινό και μάλιστα ολόκληρη κοινότητα.Σας το εγγυώμαι αυτό 100% μιας και είμαι ενεργός στο multiplayer του παιχνιδιού τα τελευταία 3 χρόνια κοντά.

Σε clan επίσης είμαι τα τελευταία 2 μιας και πριν δεν ήξερα τι σημαίνει η λέξη και μάλιστα σε ξένο μιας και το Farcry δεν είχε ποτέ ελληνικό clan.

Όλοι οι παλιοί παίχτες του παιχνιδιού,ακόμα και αυτοί που το χαν παρατήσει προ πολλού περιμένουν τη συνέχεια εναγωνίως.

Μη φαντάζεστε όμως ότι περιμένουν το singleplayer αλλά το mp.

Και μάλιστα έχει γίνει ολόκληρο θέμα στην κοινότητα μετά την ανακοίνωση της UBI ότι στα modes του mp δεν θα περιλαμβάνεται το κορυφαίο assault mode,πάνω στο οποίο παιζόντουσαν όλα τα επίσημα wars μεταξύ των clans.

Ήδη πριν ένα χρόνο ξεκίνησε συλλογή υπογραφών μέσω ίντερνετ από την κοινότητα του Farcry,το λεγόμενο petition, ώστε να περιληφθεί στο FC2 αυτό το mode:

http://www.petitionspot.com/petitions/farcry2assault

όπως θα δείτε οι υπογραφές είναι κοντά στις 1200...και βλέπουμε.

Όποιος δε βαριέται παιδιά ας βάλει μια ψηφιακή υπογραφούλα ν ανεβάσουμε λίγο τον αριθμό ;)

Εγώ πάλη ρε παιδιά άλλα είδα , όπως ότι οι το game είναι για C2D ,οι 2Core πάνε όπως οι 4Core , άραγε τί θα γινόταν αν στα τεστ ήταν και ο Ε8600?

Εγώ πάλη ρε παιδιά άλλα είδα , όπως ότι οι το game είναι για C2D ,οι 2Core πάνε όπως οι 4Core , άραγε τί θα γινόταν αν στα τεστ ήταν και ο Ε8600?

Ετσι ειναι. Που ειδαν οι υπολοιποι το multι-threaded δεν μπορω να καταλαβω....

... εκτος αν εννουν multι-threaded τα 2 cores εναντι του ένα.

αλλα πιστευα οτι εχουμε φυγει απο αυτο το σταδιο και μιλαμε για 4.

αλλ Dual και Quad δεν εχουν διαφορά και εδώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.