Jump to content

theodore80

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Η Ubisoft Montreal, θα διαθέσει στις 24 Οκτωβρίου, στην Ευρώπη και στις 21 Οκτωβρίου στην Αμερική, το Far Cry 2, για PC, Xbox 360 και PlayStation 3. Το Far Cry 2, αποτελεί συνέχεια του Far Cry, της γνωστής από το Crysis, Crytek, που δεν συμμετέχει στο νέο τίτλο.

Το παιχνίδι εξελίσσεται σε μια φανταστική χώρα της κεντρικής Αφρικής, το Port Selao.

Στόχος μας να βρούμε και να εξουδετερώσουμε έναν έμπορο όπλων, το "τσακάλι".

Η Ubisoft ανέπτυξε μια νέα μηχανή ειδικά για το Far Cry 2 τη Dunia, που σημαίνει κόσμος. Η Dunia στηρίχθηκε στην CryEngine του Crysis (έχουν 3% κοινό κώδικα), αναγνωρίζει πολυπύρηνους επεξεργαστές, υποστηρίζει DirectX 9 και DirectX 10 και θα έχει λιγότερες απαιτήσεις από το Crysis.

YFI6ytHrHRk

http://www.ubi.com/UK/Games/Screenshot.aspx?pId=6090&sId=31448

http://techreport.com/discussions.x/15461

Η Ubisoft ανέπτυξε μια νέα μηχανή ειδικά για το Far Cry 2 τη Dunia, που σημαίνει κόσμος. Η Dunia στηρίχθηκε στην CryEngine του Crysis (έχουν 3% κοινό κώδικα), αναγνωρίζει πολυπύρηνους επεξεργαστές, υποστηρίζει DirectX 9 και DirectX 10 και θα έχει λιγότερες απαιτήσεις από το Crysis.

Μην κάθονται τζάμπα

Αν οι σκηνές στο βιντεο δεν είναι prerendered και έχει λιγότερες ή ίδιες απαιτήσεις με crysis τότε μιλάμε για καλή δουλειά

Να με σχωρνάται αλλά από τα τραιλερ που είδα δεν μπορώ να βγάλω κανένα συμπέρασμα για το παιχνίδι. Ιδια τραιλερς είχα δεί και στο κρισις και τελικά το παιχνίδι αποδείχθηκε πολύ κατώτερο του αναμενομένου. Ελπίζω να μην αρχίσει και η ubisoft το βομβαρδισμό στα τρειλερς και κυκλοφορούν τύποι στη στουρνάρη και ζητούν far cry 2 ready μηχανημα (όπως τοτε με το crysis ready). Η πολύ διαφήμιση θεωρώ ότι κάνει κακό στα games γιατί οι χρήστες συνήθως περιμένουν περισσότερα απότι θα πάρουν τελικά. Προτιμώ να το δώ ξαφνικά στις βιτρίνες χωρίς καμμία φανφάρα.

Προς θεού δεν λέω ότι το παιχνίδι θα είναι μούφα - απλώς ότι τα τρειλερς δίνουν συνήθως μια πολύ κινηματογραφική αίσθηση του παιχνιδιού και δεν παρέχουν καμμιά πληροφορία για το gameplay.

Θέλω να πω ότι έχει πολύ ψηλές απαιτήσει πιο ψηλές και από crysis

Θέλω να πω ότι έχει πολύ ψηλές απαιτήσει πιο ψηλές και από crysis

Όντως...αλλά φαντάζομαι ότι η μηχανή του ίσως να τρέχει καλύτερα από του Crysis για το οποίο δεν έχει βγει ακόμα υπολογιστής που να το παίζεις στο φουλ και να μην κολλάει.

Λες να υποστηρίζει διπύρηνο

Κάτι πήρε εδώ μέσα νομίζω το μάτι μου

Αν και κάπου αναφέρθηκε αυτό για υποστηρίξει εδώ μέσα αλλά νομίζω δεν είναι για το far cry που έλεγαν

Ας τα έχουμε κατευθείαν(χωρίς link εννοώ):

Ελάχιστες απαιτήσεις:

CPU: Pentium 4 3.2 Ghz, Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500+ or better

RAM: 1 GB

Video card: NVidia 6800 or ATI X1650 or better

Shader Model 3 required

256 Mb of graphic memory

Media reader: DVD-ROM

Hard drive space: ~12 Gig of HD space. (tbd)

Συνιστώμενες απαιτήσεις:

CPU: Intel Core 2 Duo Family, AMD 64 X2 5200+, AMD Phenom or better

RAM: 2 GB

Video card: NVidia 8600 GTS or better, ATI X1900 or better

512 Mb of graphic memory

Sound: 5.1 sound card recommended

Supported Video cards:

NVidia 6800, NVidia 7000 series, 8000 series, 9000 series, 200 series. 8800M and 8700M supported for laptops.

ATI X1650 – 1950 series , HD2000 series , HD3000 series , HD4000 series .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.