Jump to content

theodore80

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Crysis λοιπόν ο νέος τίτλος της Crytek με publisher την EA.

Τα πρώτα screenshots είναι άκρως εντυπωσιακά και το παιχνίδι θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν τον διάδοχο των Far Cry, Half Life 2, F.E.A.R.....

Screenshots και πληροφορίες στα ακόλουθα links, καθώς το επίσιμο site του παιχνιδιού http://crysis-thegame.com/ δεν έχει ανοίξει ακόμη:

http://www.gamershell.com/pc/crysis/screenshots.html

http://www.pcgameworld.com/screenshots/thumbnails.php/game/25296/

http://www.1up.com/do/gameOverview?cId=3147565

http://www.gamershell.com/pc/crysis/

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

:drool: :drool: :drool:

Σε λίγο καιρό το μόνο πράγμα που θα προδίδει ότι αυτό που βλέπεις είναι 3D graphics θα είναι η φυσική!!

Απίστευτο(αν και αναμενόμενο)!!

Αρχική απάντηση από pontifikas [Σήμερα, στις 12:37]

:drool: :drool: :drool:

Σε λίγο καιρό το μόνο πράγμα που θα προδίδει ότι αυτό που βλέπεις είναι 3D graphics θα είναι η φυσική!!

Απίστευτο(αν και αναμενόμενο)!!

http://physx.ageia.com/footage.html

http://www.ghostrecon.net/html/ageia.htm

ειπες κατι ? :p

καλά.........εμένα μου έδωσε ένα Link ο gnzp με video k τα screens κ έμεινα μλκς.........

@Kaman327 δυστυχώς δεν το βλέπω........δεν το βλέπω να αναμένουμε στο Pc μας.....μάλλον στην new αναβαθμισή μας :p

τα αποπάνω λινκς ήτανε......... Trailer and CryEngine .......

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από WARRIOR

Φαντιστικα γραφικα ,μαλλον το παιχνιδι της χρονιας!!!!

Οντως τα γραφικα του ειναι απιστευτα αλλα αυτα ειναι μονο το περιτυλιγμα σε ενα παιχνιδι.

Το gameplay ειναι ολη η ουσια ;)

Αμαν πια με αυτην την καραμελα gameplay > graphics, αν ητανε ετσι θα παιζατε σε deathmatch quakeworld και οχι ut2k4 :p τα γραφικα ειδικα οταν η προοπτικη ειναι πρωτου προσωπου παιζουν ΒΑΣΙΚΟ ρολο, βλεπε cod2 που παρατησα το campaign του επειδη δεν ειχα καλα fps σε dx9 mode, οταν εχεις σε ενα παιχνιδι μετριο-καλουτσικο gameplay και jaw dropping γραφικα ειναι σιγουρο οτι θα κατσεις να το τελειωσεις μεχρι το τελος, οταν εχεις και τα 2 ειναι 99% σιγουρο οτι θα το ξανατερματισεις :p

Οπως και ναχει το gameplay του farcry δεν ητανε καθολου ασχημο,(single player παντα γιατι το multiplayer ητανε gtp καβαλα) ισως οι hardcore players να μην αντιμετοπιζανε ιδιαιτερες προκλησεις ουτε στο realistic difficulty λογω τακτικων/AI exploiting/aiming skills αλλα το παιχνιδι παρεμενε διασκεδαστικο και ειχε μεγαλυτερη διαρκεια απτα hl2 και doom3 που βγηκαν μηνες μετα χωρις να του λειπει το απαραιτητο "γυαλισμα" και η ποικιλια στις πιστες.

Το crysis συμφωνα με τα λεγομενα των devs παταει στα ιδια χναρια και εχει μερικα στοιχεια που δεν ειχε ο προκατοχος του, οπως η δυνατοτητα να ρυθμιζεις υπερ και κατα του χαρακτηρα σου on the fly και το πληρως interactive περιβαλλον ( βαρεθηκα να τους βλεπω να κοβουν δεντρα στο βιντεο :p ) το μονο που μενει να δουμε ειναι το πως θα φαινεται και θα τρεχει το παιχνιδι με τα dx10 features ενεργοποιημενα + αν τελικα του προσθεσουν υποστηριξη για PPU μεσω καποιου patch.

Αρχική απάντηση από GruntGR

Αμαν πια με αυτην την καραμελα gameplay > graphics, αν ητανε ετσι θα παιζατε σε deathmatch quakeworld και οχι ut2k4 :p τα γραφικα ειδικα οταν η προοπτικη ειναι πρωτου προσωπου παιζουν ΒΑΣΙΚΟ ρολο...

Σιγουρα στα fps τα γραφικα παιζουν σημαντικο ρολο αλλα οχι τον σημαντικοτερο,δηλ. να κολλησεις με το παιχνιδι και να μη μπορεις να σηκωθεις απο την καρεκλα.

Ενα παιχνιδι με αψογα γραφικα αλλα χαλια gameplay θα σε εντυπωσιασει στην αρχη αλλα μεσα στις πρωτες δυο ωρες θα το εχεις βαρεθει.

Kλασσικο παραδειγμα Doom 3....

Βασικα το doom3 μονο αψογα γραφικα δεν ειχε γι αυτο και το παρατησα πριν το τελειωσω, ( μαλλον τελικα επεφτε τοσο σκοταδι οχι μονο για να εχουμε καλυτερα fps αλλα και για να μην βλεπουμε συνεχεια τα θολα textures που "ντυνανε" τους περισσοτερους τοιχους ) απτην αλλη οταν το προχωρησα λιγο και πηρα chainsaw + plasma απεκτησε καποιο ενδιαφερον αλλα παρεμενε το παιχνιδι αδικαιολογητα αργο με υπερβολικο περα δωθε :TD:

Το cod2 ομως εχει textures κλασεις ανωτερα, "κινηματογραφικα" εφφε,soft particles (το μονο παιχνιδι που τα εχει προς το παρον ) και τρομερα μοντελα, μπορει το gameplay να κατανταει ελεινο και κουραστικο σε καποια σημεια αλλα με τετοια γραφικα κολλας στην οθονη μεχρι να δεις τα credits :p

Ενα κλασσικο παιχνιδι με μη κουραστικο gameplay και πολυ καλα ( για την εποχη του ) γραφικα ειναι το max payne 1, αυτο το ξανατελειωνες σε ολα τα difficulty και γουσταρες, ουτε βαριοσουνα να το βλεπεις ουτε αισθανοσουνα πως εκανες "αγγαρεια" .

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 14:21]

Βασικα το doom3 μονο αψογα γραφικα δεν ειχε γι αυτο και το παρατησα πριν το τελειωσω, ( μαλλον τελικα επεφτε τοσο σκοταδι οχι μονο για να εχουμε καλυτερα fps αλλα και για να μην βλεπουμε συνεχεια τα θολα textures που "ντυνανε" τους περισσοτερους τοιχους ) απτην αλλη οταν το προχωρησα λιγο και πηρα chainsaw + plasma απεκτησε καποιο ενδιαφερον αλλα παρεμενε το παιχνιδι αδικαιολογητα αργο με υπερβολικο περα δωθε :TD:

Το cod2 ομως εχει textures κλασεις ανωτερα, "κινηματογραφικα" εφφε,soft particles (το μονο παιχνιδι που τα εχει προς το παρον ) και τρομερα μοντελα, μπορει το gameplay να κατανταει ελεινο και κουραστικο σε καποια σημεια αλλα με τετοια γραφικα κολλας στην οθονη μεχρι να δεις τα credits :p

Ενα κλασσικο παιχνιδι με μη κουραστικο gameplay και πολυ καλα ( για την εποχη του ) γραφικα ειναι το max payne 1, αυτο το ξανατελειωνες σε ολα τα difficulty και γουσταρες, ουτε βαριοσουνα να το βλεπεις ουτε αισθανοσουνα πως εκανες "αγγαρεια" .

αυτο για το Max Payne, ξαναπεστο!!!!! Το τερματισα 5 φορες και σταματησα να το παιζω ΜΟΝΟ οταν βγηκε το Νο 2, το οποιο το τερματισα αλλες 3!!!!! Το Far Cry το παιζω ξανα αυτην την εποχη περιμενοντας καμμια καλη AGP καρτα να πεσει η τιμη της (βλ. X850Pro), και ειναι η 3η φορα που παω για τερματισμο! ΑΥΤΑ ειναι παιχνιδια κυριοι. Α! Παρεπιπτοντως, μηπως μπορει να μου πει καποιος πως βαζω την παραμετρο -devmode στο Farcry.exe????? Και εννοω την ΠΛΗΡΗ συνταξη της γραμμης. Το εχω κανει με πολλους τροπους και δεν πετυχαινει. Δειτε ενα παραδειγμα παρακατω...

post-783-1416072603,9337_thumb.jpg

Εγώ πάλι το FarCry δεν το ευχαριστήθηκα ποτέ γιατί δεν κατάφερα να το κάνω να παίξει καλά. Πολύ βαρύ ρε παιδί μου...

ΥΓ: Τί κάνει το -devmode;

Αρχική απάντηση από planetman

Εγώ πάλι το FarCry δεν το ευχαριστήθηκα ποτέ γιατί δεν κατάφερα να το κάνω να παίξει καλά. Πολύ βαρύ ρε παιδί μου...

Ποτε δεν ειναι αργα

:p

Αρχική απάντηση από planetman [Χθες, στις 23:51]

ΥΓ: Τί κάνει το -devmode;

Με το pc της υπογραφής σου δεν παίζει καλά θα μας τρελάνεις?

το far cry επαιζε αψογα και με low συστηματα απο οτι θυμαμαι....δεν ειναι και ghost recon awf..το οποιο ειναι απελπιστικα βαρυ..εν αναμονη του Crysis..που απο οτι δειχνει θα ναι αρκετα δυνατο..

@planetman δεν παίζει να μην το έχεις παίξει καλά.......εκτός άμα εννοείς τπτ 1600χ1200 με φίλτρα κ ιστορίες σε άλλη κάρτα από αυτήν που έχεις~!σε εμένα έπαιζε πολύ νερό!!!!:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.