Jump to content

4850x2,4870x2 or GTX280?

Jerry007

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Tσαμπα λεφτά θα δωσεις για καρτα.

Η 8800GT που ήδη εχεις τα εχει όλα ανετα με 22" panel.

(To COD4 το εχει για πλακα)

Όταν θα βγουν καινουρια και αν δεν τα εχει η 8800GT στην 22" σου

το ξανασκεφτεσαι με τα δεδομενα στις VGA και στις τιμες τους που θα

επικρατουν τότε.

η 8800gt τερμα ολα 1680χ1050 οριακα θα παιζει ομως και αλλα παιχνιδια ποιο καινουργια δεν θα την παλευουν μπορει να δοκιμασει πως παει με την 8800gt το μονιτορ και αν δει οτι δεν τραβαει και δεν θελει να ριξει την ποιοτητα κανει την κινηση.

η 8800gt τερμα ολα 1680χ1050 οριακα θα παιζει ομως

ποιο παιζει οριακά?

Μη μου πεις crysis, θα κανω εμετό.

και αλλα παιχνιδια ποιο καινουργια δεν θα την παλευουν

Των φρονιμων τα παιδια, πριν πεινασουν μαγειρευουν

δεν ισχυει εδώ...οι τιμες τα μοντελα και γενικοτερα η κατασταση αλλαζει

ανα 2μηνο.

μπορει να δοκιμασει πως παει με την 8800gt το μονιτορ και αν δει οτι δεν τραβαει και δεν θελει να ριξει την ποιοτητα κανει την κινηση.

σωστός, αλλα στα υπαρχοντα παιχνιδια δεν θα την ριξει πουθενα την ποιοτητα.

Τι λέτε ρε παιδια?

μηπως κανετε κατι λάθος?:p

Στα 1600X1200 (πιο μεγαλη απο 1680χ1050) όλα τερμα οnline, η 8800GTX με Ε6600

παιζει με 85 (πρεπει να εχει fps limit εκει με vsync) συνεχώς με κάτι drop στα 75 αλλά σπανια,

και η 8800GT στα 1680χ1050 παιζει 45 avg?

Δεν νομιζω...

θα το ελεγξω, (απ οτι θυμαμαι και στα reviews ηταν πολυ πιο πάνω απο 45fps)

Παιδιά εγώ παίζω με όλα στο high με 125fps online,1280x1024.....

Θα δώ τι θα κάνω άν με βοηθήσουν οικονομικά οι γονείς μου θα πάρω 2χ4850 και το μόνιτορ εαν όχι θα πάρω πρώτα την οθόνη

ενταξει και 10 280GTX τα χωνουν σε 5 4850

να παει να τις παρει?

αφου στην 1680χ1050 η 8800GT που ήδη εχει ειναι αρκετή.

Άπο πολυ νωρίς ήταν γνωστό ότι η βιομηχανια θα στοχευε στο SLI / CF (- κοστος παραγωγής)

άλλα οτι θα γινοταν τόσο μοδα και μαλιστα οταν δεν υπαρχει λόγος (τεχνητος ή φυσικος)

δεν το περιμενα.

marketing FTW.

Έγιναν μοδάτα επειδή η μία από τις δύο εταιρίες - AMD - αποφάσισε να στηρίξει το μέλλον της εκεί και να μην ακολουθήσει την NVidia στην λογική της σχεδίασης μεγάλων και πολύπλοκων chips. Την πάθανε με τον Phenom μια φορά και μάλλον τους ήταν αρκετή. Για αυτό και οι 8πύρηνοι θα είναι δύο quad cores με.... καλά μαντέψατε, Logo!!!

αφου στην 1680χ1050 η 8800GT που ήδη εχει ειναι αρκετή.

Υπερβάλλεις. Σου ειπε το παιδι πιο πανω που ειχε κ το επιβεβαιωνω κ γω που ειχα, η 8800gt με 40-60fps παιζει cod4full multiplayer.

Επισης στα fps υπαρχει κοσμος που θελει το παιχνιδι στα 120fps.

Υπερβάλλεις. Σου ειπε το παιδι πιο πανω που ειχε κ το επιβεβαιωνω κ γω που ειχα, η 8800gt με 40-60fps παιζει cod4full multiplayer.

Επισης στα fps υπαρχει κοσμος που θελει το παιχνιδι στα 120fps.

με τι cpu ?

και όταν λέτε όλα τερμα... εννοειτε ΑΑ, πόσο?

και όταν καποιος θελει 120fps στο COD4 δεν νομιζω να εχει τα γραφικα τερμα γιατι

το ενοχλουν στο σημαδι. - (εφοσον μιλαμε για "καμμενο" - γιατι αντε απο τα 40-60fps στα

80-90 καταλαβαινεις διαφορά - αλλά απο τα 80-90 στα 120 τι να πω?)

τεσπα εγω στα παραπάνω Posts ειπα την γνωμη μου.

(Ας παρει πρωτα μονο την οθονη και βλεπει)

εγω θα τα δωσω τσαμπα τα λεφτα...οι γονεις του θα τα δωσουν.

Λοιπόν.Τα λεφτά καταρχήν δεν τα δείνουν οι γονείς μου,αρκετά έδωσαν για τον υπολογιστή,δουλεύω για να τον αναβαθμίσω.

Εγώ βασικά παίζω 1280Χ1024 με όλα High χωρίς AA.

Βέβαια τελικά αυτο που θα λάνω με τα λεφτά που έβγαλα είναι να βάλω water cooling και να βάλω 2Χ4870

παντως αν δεν παρεις μονιτορ την διαφορα δεν θα την δεις. Παρε πρωτα αυτο, κανε παραλληλα τα μπανια σου και οοταν δεις οτι δεν σου κανει H 8800GT σε εκεινες τις αναλυσεις και σε εκεινα τα fps, αποφασιζεις τοτε. Τωρα γιατι? για ποιο λογο? :D

Αφού δουλεύεις και δεν σου τρέχουν από τα μπατζάκια, πάρε μια κάρτα αρχικά.

Θα παίζεις όλα τα παιχνίδια με την 22" οθόνη άνετα. Ακόμα και το Crysis very high.

Με μια κάρτα δεν θα ζεσταίνεται το δωμάτιο τόσο πολύ. Με δύο κάρτες είναι απαραίτητο να έχεις κλιματιστικό στο δωμάτιο σου. Η υδρόψυξη δεν αλλάζει το πόσο ζεσταίνεται το δωμάτιο. Αυτό εξαρτάται από την κατανάλωση αποκλειστικά και όχι από το σύστημα ψύξης.

Μια 4870 ή μια GTX260 είναι για μένα η καλύτερη επιλογή.

Το πλεονέκτημα της 4870 είναι ότι έχει χαμηλότερη κατανάλωση σε full load γιατί είναι σχεδιασμένη στα 55nm, έχει καλύτερη και γρηγορότερη μνήμη GDDR5, λόγω chipset θα μπορείς μελλοντικά να υλοποιήσεις CF και ο επεξεργαστής είναι ένα μικρό θαύμα με 1.2 ΤFlop επεξεργαστική ισχύ.

Το πλεονέκτημα της GTX260 είναι ότι έχει χαμηλότερη κατανάλωση σε idle, γιατί μειώνει το χρονισμό όταν κάθεται, έχει πολύ καλύτερη υποστήριξη shaders, περισσότερη μνήμη που είναι καθοριστική στα παιχνίδια και έχει καλύτερη συμβατότητα με τα περισσότερα παιχνίδια λόγω της πολιτικής που ακολουθεί η Nvidia.

Οι ταχύτητες στα παιχνίδια είναι περίπου ίδιες.

Λοιπόν.Τα λεφτά καταρχήν δεν τα δείνουν οι γονείς μου,αρκετά έδωσαν για τον υπολογιστή,δουλεύω για να τον αναβαθμίσω.

Εγώ βασικά παίζω 1280Χ1024 με όλα High χωρίς AA.

Βέβαια τελικά αυτό που θα λάνω με τα λεφτά που έβγαλα είναι να βάλω water cooling και να βάλω 2Χ4870

Φίλε μου τα λεφτά είναι δικά σου αλλά το 1280χ1024 χωρίς ΑΑ με cf 4870 είναι απλά loLoLol , sory αλλά μου φαίνεται πως δεν ξέρεις πως να ξοδέψεις τα λεφτά σου : πρώτα πάρε Οθόνη και μετά ότι άλλο θέλεις :smoke:

:daisy: σου είπα και ποιο πάνω την γνώμη μου, ότι είχα να πω το είπα :daisy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.