stratakisggiioo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2008 Γειά σας! Λοιπόν, μετά από μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία με έναν ιό, όπου το σύστημα βγήκε αλλώβητο μετά από μία τριήμερη επική μάχη, το σύστημα έχασε όλη τη λίστα με τα εγκατεστημένα προγράμματα. Ανοίγω δηλαδή το add remove programs, και είναι άδειο!!! Έχει κανείς να προτείνει κάτι να αποκατασταθεί η τάξη??Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 16, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2008 Χρησιμοποίησες κάποιο registry scan μέσα στην επική μάχη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratakisggiioo Ιούλιος 16, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2008 ναι....πολλά!!! Ήμουν ένα βήμα από το φορμάτ, οπότε τα έπαιξα όλα για όλα και ηδού τα αποτελέσματα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 16, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2008 Επίπονη λύσηRepair Λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratakisggiioo Ιούλιος 17, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Η επίπονη λύση (πολύ πολύ επίπονη μπορώ να πω, μου πήρε δύο μέρες να την κάνω...) δυστυχώς δεν έσωσε τίποτα από τη λίστα του add remove programs...Μάλλον θα πάω στην repair λύση τελικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιούλιος 18, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2008 Ίσως έχεις και την επιλογή του uninstall με κάποιο μη microsfoft πρόγραμμα. Βλέπε για παράδειγμα TuneUp Utilities έχει μέσα έναν uninstaller αλλά δεν ξέρω το κατά πόσο θα δουλεύει στη δική σου περίπτωση και για το αν διαβάζει τα στοιχεία μέσω του add/remove progs. Στη θέση σου θα έκανα μια δοκιμή αν είναι να γλιτώσω τέτοια μανούρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratakisggiioo Ιούλιος 19, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2008 Και αυτό το δοκίμασα όπως και πολλά άλλα προγράματα Unistaller, όμως τίποτα, αυτά απλά αντιγράφουν τον Uninstaller των windows. Τι να πω....Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.