jpavly Απρίλιος 22, 2012 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 Παρεμπιπτόντως να αναφέρω ότι η Eurobank προσφέρει πλέον στους κατόχους e-Banking μία άυλη e-prepaid, δηλαδή μόνο τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης, αποκλειστικά για τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές αγορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Απρίλιος 22, 2012 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 Αφού ξεθάψαμε το συγκεκριμένο και δεν έχουμε άλλο τραπεζοθρέντ να ρωτήσω και γω.Γίνεται να κάνεις ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό σου(ταχ. ταμιευτήριο) χωρίς να έχεις το βιβλιάριο μαζί σου? Με ταυτότητα,δίπλωμα ή διαβατήριο? το έχω αφήσει στο χωριό και έχω ξεμείνει από λευτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Απρίλιος 22, 2012 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 Με μια λεξη .... Marfin Egnatia Bank Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Απρίλιος 22, 2012 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 Αφού ξεθάψαμε το συγκεκριμένο και δεν έχουμε άλλο τραπεζοθρέντ να ρωτήσω και γω.Γίνεται να κάνεις ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό σου(ταχ. ταμιευτήριο) χωρίς να έχεις το βιβλιάριο μαζί σου? Με ταυτότητα,δίπλωμα ή διαβατήριο? το έχω αφήσει στο χωριό και έχω ξεμείνει από λευταναι μπορείς, αρκεί να ξέρεις τον αριθμό λογαριασμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Απρίλιος 22, 2012 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 Αφού ξεθάψαμε το συγκεκριμένο και δεν έχουμε άλλο τραπεζοθρέντ να ρωτήσω και γω.Γίνεται να κάνεις ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό σου(ταχ. ταμιευτήριο) χωρίς να έχεις το βιβλιάριο μαζί σου? Με ταυτότητα,δίπλωμα ή διαβατήριο? το έχω αφήσει στο χωριό και έχω ξεμείνει από λευταΔεν δουλευει με ΑΤΜ το Ταχ.Ταμ? o_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Απρίλιος 22, 2012 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 όλα είναι χωριό μόνο ταυτότητα έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Απρίλιος 22, 2012 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2012 ταυτότητα + αριθμό λογαριασμού είσαι οκ, και εγώ είχα τύχει σε περίπτωση να είμαι σε χωριό στη Θεσσαλονίκη για 1 εβδομάδα που να μην έχει τίποτα, αλλά είχα ρευστό πάνω μου (όχι και η καλύτερη λύση σε περίπτωση κλοπής). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anastasia Tsarika Σεπτέμβριος 17, 2017 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2017 Εγώ επειδή πρόσφατα έγινα 18 και έκανα όλη τη διαδικασία με άνοιγμα λογαριασμού κλπ,όταν πήγα στην τράπεζα(Εθνική) μου έβγαλαν πρώτα μία prepaid και μετά την κανονική μου κάρτα που έχω τα λεφτά.Αυτή η πρώτη κάρτα,η prepaid είναι/θεωρείται paypal ή πρέπει να πάω από την τράπεζα να βγάλω/ανοίξω paypal;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 17, 2017 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2017 πριν 5 ώρες, το μέλος Anastasia Tsarika έγραψε: Εγώ επειδή πρόσφατα έγινα 18 και έκανα όλη τη διαδικασία με άνοιγμα λογαριασμού κλπ,όταν πήγα στην τράπεζα(Εθνική) μου έβγαλαν πρώτα μία prepaid και μετά την κανονική μου κάρτα που έχω τα λεφτά.Αυτή η πρώτη κάρτα,η prepaid είναι/θεωρείται paypal ή πρέπει να πάω από την τράπεζα να βγάλω/ανοίξω paypal;;; Ολες κανουν για paypal. Η prepaid δεν αξιζει γιατι μπορεις να τη φορτισεις μονο μεσο καταθεσης και θα εχεις παντα αυτο το ενα ευρω προμηθεια. Βαλε του λογαριασμου κατευθειαν για να βαζεις λεφτα απο οπου θες χωρις επιβαρυνση και ακομα και αν ειναι κλειστη η τραπεζα βρισκεις online ATM και εχεις τα λεφτα ετοιμα στο ιδιο δευτερολεπτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 18, 2017 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2017 Κάνε ένα λογαριασμό στο paypal.com και σύνδεσε την VISA/Mastercard που έχεις. Έχει βήματα να ακολουθήσεις. Οι prepaid για μένα είναι πλέον άχρηστες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 19, 2017 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2017 μπορεί να έχει απαντηθεί ... δευτερο τραπεζικό λογαριασμό άλλης τράπεζας στο paypal δεχονται και να σε ρωτάει κάθε φορά από που να τραβήξει χρήματα;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 19, 2017 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2017 Μα νομιζω οτι το top up γινεται με εμβασμα απο την τραπεζα. Δεν σε ρωταει το paypal κατι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 19, 2017 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2017 δεν βάζω χρήματα στο paypal (τοπ απ)...κανω μια αγορά 30 ευρώ...εχω δέσει ένα λογαριασμό και τραβάει από εκεί τα 30 ευρώ....θέλω να έχω την δυνατότητα επιλογής και 2ου...γίνεται; κατι δεν καταλαβαίνω;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 19, 2017 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2017 Αν έχεις δυο κάρτες γίνεται. Με λογαριασμούς πιθανόν να είναι το ίδιο, αλλα δεν το ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanakis Ιούνιος 13, 2018 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2018 γεια σας περιμενω να γινω 18 για να φτιαξω paypal και θα ηθελα να ρωτησω αν paypal μπορουν να μου φτιαξουν απο την τραπεζα αμα δεν μπορω απο την ιστοσελιδα? και μαζι και με τον λογαριασμο στην τραπεζα ξερετε αν κανουν πολλη ωρα για να τα φτιαξουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούνιος 13, 2018 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2018 28 minutes ago, Spanakis said: γεια σας περιμενω να γινω 18 για να φτιαξω paypal και θα ηθελα να ρωτησω αν paypal μπορουν να μου φτιαξουν απο την τραπεζα αμα δεν μπορω απο την ιστοσελιδα? και μαζι και με τον λογαριασμο στην τραπεζα ξερετε αν κανουν πολλη ωρα για να τα φτιαξουν? Πρώτα θα φτιάξεις εσύ λογαριασμό στο paypal και μετά θα συνδέσεις κάρτες ή λογαριασμούς τράπεζας. Δεν έχει λόγο να το κάνει η τράπεζα, προσωπικός σου λογαριασμός είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts