Jump to content

dc++ και δικτυο

tolis861416003225

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχουμε δικτυο 3 πισι. το 1 ειναι σερβερ και τα 2 αλλα παιρνουν ιντερνετ απο το σερβερ. τα πισι τα 2 που παιρνουν ιντερνετ ολα κομπλε μεχρι και τορρεντ κατεβαζουν αλλα στο dc μονο σε passive βρισκουν στην αναζητηση.... τι στο καλο? firewall εχει μονο ο σερβερ και πορτες του εχω ανοιξει. στα αλλα πισι εχω βαλει στα σετινκς του dc direct connection και τουχω δωσει και τις πορτες που ανοιξα στον σερβερ... τιιποτα...:unsure:

Μήπως χρειάζεται να σετάρεις άλλες πόρτες στα άλλα dc? Στο ρούτερ, πως θα κάνεις port forward αν δεν έχουν διαφορετικά ports?

κανε forward απο το router στις εσωτερικες IP των 2 pc (tcp & udp)

και βαλε χειροκινητα ip address μεσω no-ip (αν δεν εχεις static) στα settings του DC++ χωριστα

δεν έχουμε ρουτερ, το sagem usb modem της otenet έχουμε :TD: και ο σερβερ έχει 2 καρτες δικτυου.

μονο ο σερβερ έχει firewall. να ενεργοποιήσω και στα άλλα πισι το firewall?

στον σερβερ έχω direct connection με οπορτες 36060 και παιζει active!! :...:

s61dfnh2jhdubrfe9wy9.jpg

για δες

εκει που εχω βαλει 192.168.1.1 νομιζω βαζεις την Ip του pc η του getaway δε θυμαμαι σιγουρα

Στο pc που σερβίρει έχεις κάνει port forward τις πόρτες του dc++ στις ip των άλλων υπολογιστών που παίζουν; Αν ναι πες μας τι ακριβώς έκανες.

Έτσι όπως το έχεις τώρα όλα τα incoming πακέτα σκάνε πάνω στο server. Πρέπει κάποια ports που σε ενδιαφέρουν να τα κάνεις forward στα άλλα pc.

Δεν πρέπει να ρυθμίσει διαφορετικά ports? Πως το ρούτερ θα κάνει forward στα 1411 και 1412 των pc 192.168.1.2 ....1.3 .....1.4 ταυτόχρονα?

Το dc δουλεύει με διαφορετικά ports από τα 1411-1412?

Δεν πρέπει να ρυθμίσει διαφορετικά ports? Πως το ρούτερ θα κάνει forward στα 1411 και 1412 των pc 192.168.1.2 ....1.3 .....1.4 ταυτόχρονα?

με ότι πορτα θες (που νβα επιτρεπεται)

τελικά το έκανα :D τα dc++ που έχω βάλει στις ιδιότητές τους δίνω το ip του client και τη πόρτα που θέλω και την ίδια πόρτα την ανοίγω και στον client...

post-3444-1416073590,3622_thumb.jpg

Το dc μπορεί να δουλέψει με ό,τι ports θέλεις. Οπότε για να παίζουν και τα 3 pc πρέπει να είναι σε διαφορετικά ports. Υπ' όψιν ότι δεν έχει router αλλά τερματίζει τη σύνδεση στο ένα pc, οπότε το port forwarding πρέπει να το κάνει το pc, είτε με το χέρι είτε με κάποιο upnp.

Αυτό θεωρούσα και γώ trendy. Όλα τα dc διαφορετικά ports, και forward στο καθένα.

Με το χέρι το portf πώς γίνεται? Στα windows πάντα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.